marți, 16 februarie 2021

DUMNEZEU A PREGĂTIT UN ALT PĂMÂNT, UN PĂMÂNT NOU Carbonia -13.02.2021

 În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, primiți binecuvântarea Peasfintei Treimi. Amin.

Îmi pun mâinile peste voi, copiii Mei, vă eliberez de toate relele. Ascultați vocea lui Dumnezeu și urmați-i Cuvântul, dezbrăcați-vă de lucrurile lumii, acoperiți-vă cu El. Lumea are nevoie de preoți sfinți, lumea are nevoie de oameni sfinți pentru a fi eliberați de satana.

Oferiți-vă inima Celui Preaînalt, copii preferați ai lui Dumnezeu; nu mai priviți lucrurile lumii, copiii Mei, ceasul deja bate sfârșitul a tot ce este pământesc, Cerul este pe cale să intervină ca să pună punct acestei bătălii împotriva satanei.

Fiți sfinți, purtați crucea cu dragoste, îmbrățișați-o, iubiți-o pentru că trebuie să fiți chipul și asemănarea Dumnezeului care a venit să vă mântuiască, a acelui Dumnezeu care a murit pe cruce pentru voi. Suferințele prin care treceți, copiii Mei, sunt nimic, în curând vă veți putea bucura de lucrurile cerului, de toate lucrurile pe care Dumnezeu le-a pregătit pentru aleșii Săi.

Satana să se îndepărteze de lângă voi! Să stea departe de voi, copiii Mei! Trădătorii să stea departe de acest loc! Dumnezeu i-a ales pe copiii Săi să fie chipul și asemănarea Lui, să aducă Cuvântul și lumea Lui în această lume!

Faceți-vă lumină, copiii Mei, aprindeți-vă ca lumânările, fiți flacăra arzătoare a iubirii lui Dumnezeu pe acest pământ! Scandalizați oamenii cu dragostea voastră, scandalizați-i pentru că în curând vor gusta toată durerea pe care au vărsat-o asupra voastră și asupra Dumnezeului dragostei.

Fiți curați, copiii Mei, fiți sinceri în dragostea lui Dumnezeu, fiți credincioși lui Dumnezeu pentru că Dumnezeu citește în inimile voastre, Dumnezeu știe intențiile voastre, Dumnezeu cunoaște lucrările voastre; aveți milă de voi înșivă, copiii Mei, aveți milă de voi și reparați greșelile pe care le-ați făcut în această viață.

Iar voi, care ați îmbrățișat această lucrare, voi care veniți cu credincioșie și dragoste pentru a-L onora pe Dumnezeul vostru al dragostei, multe binecuvântări veți primi.

Copiii Mei, lucrați pentru Isus, lucrați în slujba Lui, pregătiți-vă, în genunchi prosternați-vă Lui,... fiți slujitori credincioși Lui. Acum, intervenția Lui va fi dureroasă pentru cei care L-au trădat, pentru cei care s-au îndepărtat de El, pentru cei care au plănuit propriul proiect pe acest pământ împotriva voinței Lui.

Dumnezeu a vorbit oamenilor, a vorbit despre proiectul Său! ... a vorbit despre una dintre operele Sale! ... nu despre o lucrare a omului, ci despre o lucrare a lui Dumnezeu! Și Dumnezeu aici a ales un profet, l-a pus în fața tuturor pentru a-și readuce Cuvântul Său oamenilor, nimeni nu are voie să-i ia locul, nimeni nu poate lua locul pe care Dumnezeu l-a pus în el.

În curând veți simți acest pământ tremurând, veți auzi zgomotul vulcanilor,... veți auzi de cutremure în toate părțile; vor veni ploi abundente și grindină pe acest pământ, tot ceea ce nu aparține lui Dumnezeu va fi distrus, tot ceea ce nu a fost încredințat lui Dumnezeu va fi împrăștiat, totul va fi ars,... totul va arde în focul purificator.

Dumnezeu și-a iubit oamenii până când și-a dat viața, totul pentru salvarea omului, a făpturii Sale, dar făptura lui L-a trădat, s-a îndepărtat de El, ca un om nesăbuit, a vrut să fie Dumnezeu pe acest pământ, a vrut să ia Locul lui Dumnezeu! Mândria lui este similară cu cea a dumnezeului său, cu ceea ce a ales în locul Meu, adică Satana! Mândria, copiii Mei, vă va arde, vă va păta de păcat și veți arde în focul purificator.

ASCULTAȚI CUVINTELE MELE, FIII MEI, SUNTEȚI LA SFÂRȘITUL ACESTEI CURSE, VIAȚA PE ACEST PĂMÂNT ESTE DEJA TERMINATĂ, LUCRURILE ACESTEI LUMI SE VOR TERMINA PENTRU CĂ DUMNEZEU A PREGĂTIT UN ALT PĂMÂNT, UN NOU PĂMÂNT, UN PĂMÂNT FRUMOS, ARZÂND DE DRAGOSTE, PLIN DE BUCURII, PLIN DE MIRESME, DE DELICII; ȘI ACEST PĂMÂNT VA FI LOCUIT DE ALEȘII SĂI, DE CEI CARE AU ȘTIUT SĂ RESPECTE VOINȚA LUI, FĂRĂ SĂ IA ÎN STĂPÂNIRE CEEA CE APARȚINE LUI DUMNEZEU.

Îngenuncheați și reparați fiecare greșeală a voastră pentru că în curând Cerul va tuna! Un tunet mare va veni și va arde inimile oamenilor pentru că se va simți durerea sfârșitului marcată de omul care L-a trădat pe Dumnezeu.

Oh, biserica Mea, biserica Mea! Tu care ai fost frumoasă în Mine, azi ești arsă, te-ai dezbrăcat de lucrurile lui Dumnezeu, te-ai îmbrăcat cu puterea lucrurilor lumii, dar ți-ai pierdut viața, ai pierdut totul, totul se termină aici pentru ca Eu sunt Creatorul și Cel care distruge.

Eu sunt Dumnezeul Creator! Sunt singurul Dumnezeu din Univers! Unicul Creator! Nimeni nu Mă poate înlocui pe Mine. Chiar și Satana s-a rostogolit pe acest pământ pentru că a vrut să fie în locul Meu, și a devenit atât de mândru încât a ajuns să-și piardă propria viziune angelică, hainele lui au căzut pe acest pământ împreună cu spiritul său,... iată, pe acest pământ va muri și sub pământ va sfârși pentru eternitate.

Tun cu vocea Mea, copiii Mei,... vocea Mea este puternică! Sunt foarte, foarte furios pe cei care nu Mi-au urmat Cuvântul, care nu Mi-ai urmat sfaturile. Voi care ați vrut să vă pierdeți în lucrurile acestei lumi, astăzi veți fi lipsiți de orice lucru, vă veți târî ca niște șerpi pe acest pământ și veți mânca praful pe care îl ridicați.

Offf, copiii Mei, câtă durere, câtă durere ați creat în Mine! Cât plâns, câtă durere la Mama voastră cerească! Dar am ajuns la sfârșit, toată durerea asta se va sfârși pentru că spun GATA AL MEU, am să renunț la cei care Mă resping, trebuie să renunț la cei care Mi se împotrivesc. V-am cerut convertirea, v-am iubit până la sfârșit, dar acum spun GATA, vreau să încep o viață nouă alături de copiii Mei, cu credincioșii Mei, vreau să deschid în sfârșit ușa Edenului unde vor locui aleșii Mei, noua generație credincioasă Mie.

O, câtă mizerie văd pe acest pământ, văd această Umanitate mărșăluind fără dragoste, pentru că această omenire mizerabilă a renunțat la Mine.

Unde veți ajunge, copiii Mei? Unde veți ajunge?

Cine sunteți voi, fiilor?... dar cine sunteți voi în fața Mea?

Eu sunt, copiii Mei, nu voi sunteți! Eu sunt cel care vede și decide: CINE A ÎNDRĂZNIT SĂ ÎȘI RIDICE MÂNA ÎMPOTRIVA MEA, VA PIERI PENTRU MÂNDRIA LUI AȘA CUM SATANA VA SFÂRȘI SUB PĂMÂNT ȘI ACOLO PENTRU TOATĂ ETERNITATEA VA SUFERI.

Înainte, încă puțin, copiii Mei, dar chiar puțin pentru că deja Eu acum spun cu adevărat GATA, intervin cu toată puterea Mea ca Dumnezeu Creator, vin să regenerez o nouă viață pentru ai Mei. Amin.

Vă binecuvântez pe toți cei care Mă urmați cu dragoste și credință, vă îmbrățișez deja cu drag, copiii Mei, VĂ VOI RIDICA ÎN CURÂND, aveți credință, luptați împotriva dușmanului cu toată puterea voastră, inima voastră este dăruită și înălțată doar la Tatăl Preaînalt, Cel care creează tot.

PreasfântaTreime Își binecuvântează fiii: în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Această colină Îmi aparține! Acesta este pământul Meu!

Acest munte va deveni cel mai înalt munte din lume pentru că Dumnezeu va locui aici!

... Cine vrea să înțeleagă!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5000193543356075&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu