marți, 9 februarie 2021

DUMNEZEU VA VENI ÎN DREPTATEA LUI. VA SCUTURA PĂMÂNTUL CA PE O FAȚĂ DE MASĂ - Carbonia, 06.02.2021

În Milostivirea Mea, Îmi voi lua toți copiii în Mine.

A sosit ziua să se citească în toate părțile, voi întoarce totul cu susul în jos și Îmi voi arăta Dreptatea. Fiți atenți, oamenilor, vântul acum se va ridica și va sufla cum n-a suflat niciodată, veți fi surprinși, se va întâmpla brusc, nu veți putea face nimic împotriva forței naturii.

Napoli este gata să-și primească răsplata, au nimicit Adevărul alegându-l pe Satana în locul dragostei lui Dumnezeu, astăzi voi închide conturile cu ea, marea distrugere va veni peste ea.

Sfântul Gennaro v-a întors spatele așa cum ați făcut voi cu Mine, Eu sunt păzitorul vostru, dar voi ați ales un altul, cel care vă duce pe calea pierzării, a morții veșnice.

Dumnezeu Tatăl, Creatorul, încă vă spune, oamenilor: momentele despre care am vorbit atât de mult au sosit, deja nu mai aveți timp, dacă nu vă convertiți acum va fi sfârșitul pentru voi. Dumnezeu va intra în dreptatea Lui, veți fi împărțiți la dreapta Lui sau la stânga Lui.

ÎNCERCAȚI SĂ VĂ CONVERTIȚI, OAMENILOR, PUNEȚI ADEVĂRUL ÎN VOI, IEȘIȚI DIN PROMISCUITATE ȘI CEREȚI URGENT IERTAREA PENTRU CĂ NU MAI ESTE TIMP DE PIERDUT.

Sunteți pe cale să fiți prinși într-o mare catastrofă, inima voastră va înnebuni, nu veți ști încotro să mergeți, veți fi ca niște șobolani prinși în capcană.

De ce nu vă îndoiți genunchii ca să vă rugați Celui care este Tatăl vieții?

De ce nu vă convertiți, oamenilor?... ce soartă pentru voi!

Voi scutura Pământul ca pe o față de masă, nu voi lăsa pe ea nici cea mai mică firimitură, totul va fi purificat.

Cerul anunță sfârșitul acestei istorii antice! Iată timpul nou, oamenilor, îi invit pe toți copiii Mei în Noua Eră ca să se bucure de tot binele Meu.

Mergeți așa cum vă cere Tatăl vostru, a sosit timpul, tunetul este gata să avertizeze tot pământul. Amin!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4971379042904192&set=a.242597375782406 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu