luni, 22 februarie 2021

TIMPUL RIDICĂRII VOASTRE LA MINE A SOSIT - Carbonia, 20-02-2021

Dragostea perfectă este cu voi, copii ai Ierusalimului, Dumnezeul iubirii veșnice coboară la voi ca să vă binecuvânteze și să vă păstreze în El însuși.

Dragii Mei, da-ul vostru fidel este pentru Mine o imensă bucurie. Inima voastră este în Mine, pură și sinceră. Văd ființa voastră în Mine:... ÎNCÂNTAREA OCHILOR MEI! Credeți cu tărie în Cuvântul Meu și spuneți-Mi că sunteți doar ai Mei, că Mă vreți doar pe Mine, Dumnezeul iubirii infinite.

Vă voi ridica la Mine pe toți cei care Mă urmați cu credință și vă voi pune într-un loc unde este pace, dragoste și bucurie, veți fi în NOUA MEA ERĂ, veți intra în Mine și veți fi în sfârșit toți ai Mei.

TIMPUL RIDICĂRII VOASTRE LA MINE A SOSIT,

TOBELE BAT DEJA A MOARTE PENTRU CEI CARE S-AU ÎNDEPĂRTAT DE MINE, PENTRU TRĂDĂTORI,

DAR CHIMBALELE ȘI VIORILE ANUNȚĂ SĂRBĂTOARE PENTRU ALEȘII MEI.

Îmi voi conduce noul Meu popor la Pășunile Mele și îi voi binecuvânta pentru totdeauna, le voi oferi bucurie în dragoste și îi voi instrui despre lucrurile lui Dumnezeu. Ei vor înainta ca îngerii în prezența Mântuitorului lor, Dumnezeu, și se vor bucura de dragostea Lui, în Totul Său vor intra și vor cunoaște măreția lui Dumnezeu: totul este închis în El, în El este tot ce cunoașteți și nu cunoașteți, dar veți cunoaște în curând prin harul divin.

Cunoscând lucrurile lui Dumnezeu, veți intra în Dumnezeu și veți vorbi limba Perfectă a Dumnezeului Perfect, pecetluiți în Iubirea Perfectă veți fi perfecți și veți fi veșnici în Veșnicie.

Vreau să recomand tuturor celor care încă nu vor sa audă glasul Meu, pentru că nu Mă recunosc ca fiind Dumnezeul lor, să se trezească repede din somnul în care au căzut din cauza păcatului, din cauza satanei care a lucrat în mintea lor.

Dumnezeu aude glasul săracului și ascultă plângerea lui Israel! Iată că este pe cale să sosească Ajutorul Lui, așteptați cu răbdare sfântă pentru că acum totul s-a împlinit deja, nu mai este de așteptat, Dumnezeul Binelui Veșnic vine să înnoiască fiecare lucru în Sine și să readucă la El tot ce Îi aparține, ca să ne bucurăm de El toți copiii Lui în dragoste perfectă.

INTRAȚI ÎN MINE, GRĂBIȚI-VĂ! ACESTE CUVINTE ALE MELE SUNT REPETITIVE, DAR FIECARE ZI ESTE MEREU MAI APROAPE DE INTERVENȚIA MEA, NU DISPREȚUIȚI ACESTE CUVINTE ALE MELE CA SĂ NU VĂ GĂSIȚI ARUNCAȚI ȘI IZOLAȚI DE MINE.

Eu sunt mântuirea, Eu sunt Totul vostru, cei care nu Mă ascultă și nu Mă urmează se vor pierde, Iadul așteaptă să îi înghită, Satana a pregătit pentru cei nesăbuiți o lume de blesteme și dureri infinite.

Nu ascultați ereziile oamenilor, ci stați fermi în Sfânta Evanghelie, citiți Sfintele Scripturi. Informați-vă despre cum ați fost ieri și cum sunteți astăzi, totul s-a înrăutățit, omul nu a luat în seamă experiența trecutului,... a căzut în drama oribilă a morții.

Atenție, oamenilor, poarta Grădinii Cerești este deschisă pentru toți cei care doresc viața veșnică în Dumnezeu Tatăl, nu așteptați ca să ajungeți la acea poartă și apoi să rămâneți afară.

CUVÂNTUL ESTE GATA SĂ FIE TRUP! DUMNEZEUL DRAGOSTEI VEȘNICE ÎȘI STRIGĂ INTERVENȚIA! Pace oamenilor de bună voință și suferință mare pentru toți cei departe de Dumnezeu.

Fiți binecuvântați de Dumnezeu, fiți sfinții Săi apostoli,... lumea știe, dar voi știți mai multe! ... nu fiți nesăbuiți. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5030776683631094&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu