joi, 4 februarie 2021

SĂ AVEȚI DORINȚA DE MINE - Carbonia, 02.02.2021

Iisus e în tine care ești mireasa Mea.

Iubită fiică, A VENIT TIMPUL CENUȘII, PLECAȚI-VĂ CAPUL VOI TOȚI CEI CARE ÎNCĂ NU MĂ RECUNOȘTEȚI pentru că ziua voastră va fi amară dacă nu vă convertiți Aceluia care v-a dat viață.

Sunteți oameni săraci, sunteți în lume și vă hrăniți cu lucrurile lumii, nu simțiți în inima voastră nici cea mai mică dorință de Mine, de lucrurile bune din Mine.

PAȘTELE DOMNULUI ESTE GATA SĂ FIE GUSTAT DE COPIII SĂI, AVEȚI DORINȚA DE MINE.

Iubiții Mei păstori, voi care încă credeți în Mine și Mă slujiți fără încetare, în adevăr vă spun: Zilele Întoarcerii Mele printre voi au venit, rugați-vă și postiți, respectați-Mă ca întotdeauna, inima voastră să fie toată în Mine.

Grindina va coborî într-un mod nemaivăzut, focul se va aprinde peste tot, dar copiii lui Dumnezeu vor rămâne nevătămați de această catastrofă care este pe cale să lovească Pământul.

Trezirea bruscă a unui vulcan îi va da Italiei atât de multă durere!

Copiii Mei, încredințați-vă Mie, consacrați-vă inimii Mele sfinte și Inimii Imaculate a Mariei.

Aveți încredere în salvare, copii, niciun om de pe Pământ nu vă poate ajuta pentru că niciun om nu are puterea lui Dumnezeu, a lui Dumnezeu Creatorul, a Celui care poate face totul.

CETĂȚENI AI IERUSALIMULUI, URMEAZĂ ÎN CURÂND INTERVENȚIA MEA, FIȚI GATA!

Un vânt puternic va aduce o furtună mare care va mătura totul, dar voi, copiii Mei, rămâneți în casele voastre în rugăciune și, în inima voastră, îmbrățișați Inima Mea Sfântă.

Vă binecuvântez și vă adăpostesc în Inima Mea Sfântă.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4952047238170706&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu