sâmbătă, 27 februarie 2021

VĂLUL TEMPLULUI ESTE SFÂȘIAT, FURTUNA ESTE PE CALE SĂ SOSEASCĂ - Carbonia, 24.02.2021

Caut oile pierdute! Rugăciunile voastre Mă ajută să le găsesc.

Iubiți copii, o, voi, cei ce Mă sărbătoriți în inimile voastre, vă spun cu adevărat: sunt cu totul al vostru, vă deschid inima voastră mică și intru să vă conduc în Mine, vă dăruiesc din la Mine și vă ajut pe acest urcuș dureros.

Iubiți ai lui Iisus al vostru, timpul este acum la ora sa, opresc totul, ticălosul și-a terminat ascensiunea.

Iată că Dumnezeul cerului, Creatorul fiecărui lucru spune GATA, nu va trece timpul și veți vedea intervenția Mea pe acest Pământ. Râul Sfânt se va revărsa, iar ziua va fi de mare jale.

BUCURĂ-TE, STELUȚA MEA, bucură-te, tu care Îmi ești credincioasă, o, bucurie a inimii mele, astăzi îmi deschid inima ție și te așez în Mine pentru a-ți da din Mine pentru totdeauna.

Calea, Adevărul și Viața vine să-i îndestuleze pe copiii Săi, intervenția Lui va fi senzațională, mulți vor fi disperați, dar copiii lui Dumnezeu vor striga de bucurie.

Este victoria pentru copiii lui Dumnezeu! Iată că Tatăl se apropie de lume pentru ca s-o elibereze de întuneric și s-o așeze în lumina Sa infinită.

BUCURĂ-TE, O, STEAUA MEA, o, Poporul Meu fidel, bucură-te în Dumnezeul Meu Mântuitor, iată-Mă gata pentru coborârea Mea, Potirul Meu este vărsat, triumful Meu este gata să fie complet cu voi, cu toți cei care M-ați onorat cu da-ul vostru fidel și cu dragostea voastră. BUCURĂ-TE, STEAUA MEA, bucură-te patria Mea, iată că Dumnezeul iubirii veșnice coboară să te acopere cu lumină, te va acoperi cu cinste și slavă în sine.

Viața este gata să fie înnnoită pentru copiii lui Dumnezeu, imperiul satanei este la apogeu, dar nu va câștiga, iată că Eu vin! Blestemați sunt cei care îl urmează pe Satana! Au renunțat la viață, au dezonorat viața, și-au renegat Dumnezeul pentru o bucată mizerbilă de argint, se vor găsi în torturile infinite ale Iadului!... CINE ESTE CAUZA RĂULUI, SĂ SE PLÂNGĂ PE SINE ÎNSUȘI.

Am plâns lacrimi de sânge pentru voi, pentru voi ca să vă mântuiți, v-am chemat și rechemat în fiecare zi prin Maica Mea și profeții Mei de pe pământ, v-am binecuvântat și v-am implorat să vă întoarceți la Mine, dar ați rămas surzi la acest apel al meu, M-ați disprețuit și ați spus nu Dumnezeului vostru Creator.

Soarele urmează să se înnnoiască pe întreg Pământul, mugurii(germenii) lui Iesse sunt pe cale să fie nou în tine, să nu vă îndoiți niciodată de cuvintele Mele, îmbrățișați Lucrarea Mea și să hrăniți-vă cu Cuvântul Meu ca să crească și să se răspândească,... Duhul Meu este deja în voi.

Nu judecați, nu arătați invidie, nu fiți încăpățânați voi, cei care tot nu vrei sa vă renunțați egoul vostru, nu fiți nesăbuiți! Dumnezeul iubirii veșnice vă roagă iar, iar și iar să vă dezbracați de vechea haină și să  îmbrăcați Lumina, să puneți haina albă pe voi.

Ați ajuns deja la finalul istoriei, nu vă pierdeți în alegerile voastre.

Preasfânta Maria vă îmbrățișează în Sine și vă conduce în acest timp până la venirea Lui între voi în carne și oase.

VĂLUL TEMPLULUI ESTE SFÂȘIAT, FURTUNA ESTE PE CALE SĂ SOSEASCĂ, DUMNEZEUL DRAGOSTEI VINE ÎN DREPTATEA LUI PENTRU A-ȘI RĂZBUNA FIII SĂI.

Rugați-vă și postiți, acest Post este special pentru voi, deoarece este Postul pe care Dumnezeu îl binecuvântează.

Să aveți Iubire și credință, darul iubirii este acum iminent.

Vă iubesc și vă binecuvântez și încă vă îndemn la adevăr, fiți credincioși lui Iisus Hristos Mântuitorul vostru. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5054822811226481&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu