duminică, 7 martie 2021

A SOSIT TIMPUL MARII REVELAȚII! - Carbonia, 27.02.2021

SFÂNTA MARIA SPUNE: Harul și mila să fie peste voi, copii ai Iubirii! Vă mulțumesc că ați fost prezenți aici la Colina Mea.. Chiar și astăzi vă port în sânul meu, vă adăpostesc în mine, ... veți fi protejați de mine, veți fi în custodia mea.

Eu, Preasfântă Maria, Mama lui Isus și Mama voastră, vin cu smerenie să vă cer rugăciuni pentru această omenire perversă, pierdută în mâinile Satanei.

Iubiți copii, vă voi însoți până la Crucea Glorioasă, vă voi însoți la Adevăr și vă voi pune într-o situație de înțelepciune și cunoaștere a Lucrurilor lui Dumnezeu, veți fi frumoși ca soarele și transformați în lumina lui Dumnezeu.

Făpturile mele dulci, o, voi, care ați fost aleși pentru această chemare cerească, iată că harurile infinite vor veni asupra voastră: VEȚI VEDEA BINECUVÂNTAREA celor iubiți AI VOȘTRI, VEȚI FI AJUTAȚI SĂ ÎNȚELEGEȚI ISTORIA ȘI VOR FI CONVERTIȚI LA CRUCEA GLORIOASĂ.

Iată-mă printre voi, iubiți copii, întotdeauna vă țin mâinile voastre în mâinile mele și vă port cu Mine, vă conduc către căile cerești unde vă așteaptă Cerul pentru a vă îmbrățișa pentru totdeauna în Sine.

Astăzi Iisus vă privește cu mai multă dragoste, vă binecuvântează din înălțime, Sfânta Treime vă îmbrățișează în Sine. Vă mulțumim că v-ați deschis inima atât de tandru voinței lui Dumnezeu.

ISTORIA ACEASTA SE ÎNCHEIE, NOUL TIMP VĂ VA ARĂTA MARI MINUNI ÎN DUMNEZEU. EL VĂ VA OFERI DARURILE SALE CU CARE VEȚI DEVENI INSTRUMENTELE SALE, MÂINILE LUI, CUVÂNTUL LUI, VEȚI FI NOI APOSTOLI ÎN NOUA ERĂ.

Iubiți copii ai lui Dumnezeu, iată că vi se deschide un nou timp, o nouă Eră, un nou Paradis; vă veți bucura de frumusețile lui Dumnezeu și veți intra să guvernați Națiunile, veți fi întemeietorii unei noi generații, SFINȚI ÎN DUMNEZEU, veți cunoaște lumi noi și veți cunoaște Universul în Dumnezeu, pentru că Dumnezeu însuși vă va însoți în Sine și vă va oferi cunoașterea despre Sine, ... totul îi aparține,... EL ESTE!

Abandonați-vă complet Iubirii, nu vă temeți de tot ce se va întâmpla acum, de toată nenorocirea pe care o veți vedea,... de toată disperarea pe care o veți vedea, copiii mei, pentru că va fi durerea prin care va trece în curând această Omenire.

DUMNEZEU CARE ÎȘI IUBEȘTE POPORUL SĂU VA INTERVENI ÎNAINTE CA PĂMÂNTUL SĂ FIE COMPLET PIERDUT!

DUMNEZEU ÎȘI PUNE ÎN SIGURANȚĂ POPORUL SĂU.

SFÂNTA MARIA ÎȘI DESCHIDE MANTIA ȘI ÎȘI PROTEJEAZĂ TOȚI COPIII ÎN EA.

A SOSIT TIMPUL MARII REVELAȚII!

DUMNEZEU ESTE GATA SĂ SE MANIFESTE ÎN LUME! EL ESTE!

ÎI VEȚI VEDEA FAȚA ȘI VEȚI CUNOAȘTE ADEVĂRUL!

Mergeți înainte toți cei care cunoașteți Iubirea, care îmbrățișați Iubirea, care împărtășiți Iubirea și urmați Iubirea, veți avea Iubire în voi pentru totdeauna pentru că Eternul vă va lua în Sine.

Mulțumesc, da-ul vostru a fost remarcabil pentru această istorie care se încheie astăzi, prin rugăciunile și da-ul vostru L-ați ajutat pe Iisus să salveze mult mai multe suflete.

În acest timp al sfârșitului timpului, Domnul așteaptă colaborarea copiilor Săi deoarece în triumful Său asupra Răului va fi însoțit de toți copiii Săi credincioși.

Arătați-mi caritatea voastră, vă iubesc și vă binecuvântez și încă vă aștept. Eu sunt cu voi.

Iisus și Sfânta Maria, ne binecuvântează! Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5074789572563138&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu