joi, 11 martie 2021

SUNTEȚI APROAPE DE PRIMUL MARE DEZASTRU! TIMPUL RĂPIRII ESTE APROAPE - Carbonia, 02.03.2021

Isus în dragostea Lui infinită vine la tine, roaba mea!

Scrie, nu te îndoi niciodată de dragostea Mea, nu-Mi voi neglija niciodată servitorii.

Totul este deja realizat. Eu sunt Soarele vieții, totul va înflori din nou în Mine.

Eu Sunt, o, femeie, nu uita niciodată asta!

Acum se va aprinde un foc care se va răspândi, îi voi lua pe toți fiii Mei și îi voi reuni la Mine, în măreția Mea vor intra toți fiii Mei.

TIMPUL RĂPIRII ESTE APROAPE, trezirea va fi mare în Mine, fiii Mei vor fi toți frumoși în Mine.

ROMA ESTE LA CĂDEREA EI, ROSTOGOLIREA VA FI MARE.

ILUȘTRII PRELAȚI NU VOR MAI ÎNȚELEGE NIMIC, INIMA LI SE VA RUPE DE FRICA DE MINE, VOR ȘTI CĂ TOTUL S-A TERMINAT, CĂ PLANUL LOR A EȘUAT, CĂ DUMNEZEU ESTE CU ADEVĂRAT LA REVENIREA LUI ȘI PLANUL LUI NU VA EȘUA.

VEȚI SPUNE ADIO DE LA MĂREȚIILE VOASTRE, VEȚI IMPERIILE VOASTRE CĂZÂND SUB OCHII VOȘTRI, VEȚI PIERDE TOT CEEA CE AȚI CONSTRUIT PE NISIP, ÎMPREUNĂ CU VIAȚA VOASTRĂ.

Iubiți copii, Potirul Meu este vărsat, trădătorii s-au ridicat la Mine, au jurat răzbunare pentru Lucifer, dar nu vor câștiga!

Fii ai întunericului, unde vreți să mergeți? Jocul vostru se termină aici, va trebui doar să suferiți pentru totdeauna.

Dumnezeu proclamă Dreptatea Sa iminentă! Pământul va fi curățat de noroiul blestemului satanei, pentru ca să strălucească în Mine, Dumnezeul Creator.

Acum va tuna mânia Mea asupra acestei Omeniri necredincioase și pervertite, voi spune Destul acestei civilizații păcătoase,... fără Dumnezeu! Sumbră în calea ei!

Oameni fără scrupule au violat, și-au ucis neamul pentru plăcerile cărnii,... au devenit violenți, nechibzuiți, s-au dovedit mai răi decât bestiile, și-au manifestat toate mizeriile, au depășit orice limită,... vor avea răsplata cuvenită, în adâncurile iadului vor urla toată durerea lor.

Îl întreb pe Isus: “Dar când vei interveni, Doamne, să pui capăt acestei dureri?”.

Milostivirea Mea este deja în voi, fiii Mei, acum ochii voștri se vor deschide spre viața adevărată, veți fi îmbrățișați de Duhul Sfânt, veți fi răpiți și plini de daruri. Viața voastră este pe cale să se schimbe, copiii Mei, nu mai este timp, acest Pământ va suferi un dezastru mare, dar ai Mei vor fi în siguranță în Mine.

Paștele acesta este Înviere, furtuna este deja în desfășurare, totul este pregătit pentru a înfrunta durerea infinită.

Milostivirea Mea va fi pentru cei care Îmi vor cere iertare cu inima smerită, recunoscându-și păcatele și plângând pentru comiterea lor. SUNTEȚI APROAPE DE PRIMUL MARE DEZASTRU.

Rugați-vă, fiii Mei, convertiți-vă, îndepărtați-vă de lume, căutați-Mă și oferiți-Mi sacrificii. Mortificați-vă, umiliți-vă în fața Celui Preaînalt! Iubiți-vă Dumnezeul Iubire, Creatorul vostru și doriți cu ardoare să trăiți în El. Amin!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5104554022920026&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu