luni, 22 martie 2021

DUMNEZEU TATĂL ÎȘI VA ADUNA TOȚI FIII ÎN REFUGIILE LUI - Carbonia, 17.03.2021-16:57, mesaj primit pe Colină

 MARIA NE ADUCE CU DRAG PE FIUL EI, ISUS.

Sfânta Fecioară Maria cu voi. Deschideți-vă inimile, vine timpul Adevărului, Isus este deja printre voi, Inima Sa Sfântă va triumfa cu Sfânta mea Inimă și cu convertirea voastră.

Veți fi copiii lui Dumnezeu și veți fi în Totul Lui pentru eternitate, veți trăi ca îngerii în cer și vă veți bucura de adevărata libertate în Dumnezeu.

Toate lucrurile acestei lumi vor dispărea acum, Pământul se va naște din nou și va fi un Pământ binecuvântat pentru că Dumnezeu îl va binecuvânta în Sine,... o nouă generație, o nouă iubire, o inimă de carne pentru toți copiii lui Dumnezeu.

Veți iubi așa cum iubește Dumnezeu, veți locui în El și veți fi plini de dragostea Sa pentru că veți intra să locuiți în Inima Lui.

Iată, Dumnezeul vostru vă dezvăluie viitorul în Sine, noua voastră viață în Sine, veți cunoaște miliarde de oameni în lumea nouă, în Noul Paradis de pe Pământ, toți îngerii și sfinții cerului vor veni să locuiască cu noul popor al lui Dumnezeu, poporul Său sfânt!

Vocea lui Dumnezeu strigă poporului Său convertirea, așteaptă cu dragoste infinită ca copiii Săi să se întoarcă la El Însuși. Această nouă Eră va fi în dragoste și fericire veșnică, Dumnezeu va fi Unul în toți și toți vor trăi într-un singur Dumnezeu, Creatorul.

IUBIȚI MEI FII, IATĂ CĂ EU, LANCEA DOMNULUI, MĂ ALĂTUR ȘI VĂ CONDUC LA VICTORIE ÎMPOTRIVA SATANEI. CREDINȚA VOASTRĂ A FOST ADEVĂRATĂ, DA-UL VOSTRU SINCER, AȚI SUFERIT PENTRU ISUS  CHIAR ȘI PRIN ACEASTĂ CHEMARE, AȚI LĂSAT TOTUL PENTRU EL, ACUM VEȚI MOȘTENI TOTUL ÎN EL.

NU VEȚI MAI SUFERI, DUMNEZEUL VOSTRU VĂ VA ACOPERI DE BUCURIE IMENSĂ ȘI ÎN MĂREȚIA LUI VEȚI INTRA ÎN ETERNITATE.

Bucurați-vă, copiii Mei, bucurați-vă! Sunteți aproape să vă întâlniți cu Cel Preaînalt, Dumnezeul vostru Creator, pregătiți-vă inimile, înălțați-vă la El și strigați-i Lui toată dragostea voastră.

Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Atotputernic, vine să-și viziteze poporul pentru a-L răscumpăra în Sine, EL ÎȘI VA ADUNA PE TOȚI FIII ÎN REFUGIILE LUI și apoi îi va lua în Sine și îi va pune în noua dimensiune, dimensiunea adevărului în Dumnezeu.

Uniți-vă într-o singură inimă, un singur suflet, nu mai priviți la lucrurile acestei lumi, Dumnezeu a pregătit deja pentru voi o nouă viață în care vă veți bucura și veți avea plinătatea Iubirii.

Iată cetatea lui Dumnezeu, cetatea sfântă! Dumnezeu va locui cu toți copiii Lui! Ah, păcat... pentru voi, cei care M-ați trădat, M-ați renegat; oh, voi, cei care Mi-ați uzurpat puterea ca să fiți fericiți în această viață; oh, voi! ... veți fi închiși acum în locuințele iadului! Iată-vă mulțumiți, ați profitat în numele lui Dumnezeu, acum vă veți pierde viața.

V-am chemat și rechemat înapoi la Mine, v-am spus să-Mi înapoiați tot ce Mi-ați furat,... nu ați făcut-o,... v-ați făcut și mai mândri ca înainte, dar Dumnezeu care vede egoismul vostru, agresiunea voastră în lucrurile lui Dumnezeu, vă va pune în pedeapsa veșnică.

Veți arde în focul Gheenei și veți urla din toate puterile, Mă veți chema, Mă veți căuta, dar timpul pentru voi a trecut! Acum veți trăi ceea ce le-ați făcut copiilor Mei, arătându-vă miei, în  adevăr fiind lupi răpitori.

Iată, soarele răsare nou pentru copiii lui Dumnezeu! Cel Preaînalt este cu toți ai Lui, Paștele este înviere pentru toți ai Lui! Adio, adio, adio pentru totdeauna vouă, necredincioșilor și trădătorilor, veți rămâne numai cu plânsul și scrâșnirea dinților.

Înainte, copii ai lui Dumnezeu, rămâneți credincioși până la capăt, ce trebuia să se împlinească a venit, Dumnezeu Își avertizează poporul Său de iminentul Avertisment.

Vă binecuvântez și vă iubesc. Sunteți nespus de frumoși în ochii Mei, țineți poruncile și dați-Mi toate ale voastre. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5157387747636653&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu