duminică, 21 martie 2021

′′TATĂ, IARTĂ-MĂ PENTRU CĂ AM PĂCĂTUIT!" - Carbonia, 17-03-2021, ora 16.00

 Locuțiune pe Colină în timpul Sf Rozariu

 Sfânta Fecioară Maria: În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

Copiii mei, copiii mei iubiți, iată-mă deja printre voi, pun mâinile mele peste mâinile voastre și mă rog împreună cu voi acest sfânt Rozariu Fiului meu, Iisus, și implor întoarcerea Lui timpurie pe Pământ.

Timpurile au sosit, ora fatidică este pe cale să fie trâmbițată, Dumnezeu Tatăl Atotputernic își lasă deja brațul Său peste această omenire necredincioasă și perversă, asupra acestei omeniri păcătoase care nu vrea să se întoarcă la Dumnezeul său Creator.

Iadul se va dezlănțui în curând, veți vedea lucruri nemaivăzute pe acest Pământ, ochii voștri vor vedea orori, copiii mei, dar nu trebuie să vă temeți de nimic pentru că veți fi acoperiți cu Mantia mea și veți fi protejați. Casele voastre, adăposturile voastre vor fi protejate.

ÎI VOI CĂLĂUZI ÎN REFUGELE MELE PE TOȚI CEI CARE VOR CONVERTI ÎN ACEL MOMENT CÂND VOR AUZI STRIGĂTUL TATĂLUI ȘI TREMURÂND VOR SPUNE:

′′ Tată, iartă-mă căci am păcătuit, mă închin în fața Ta,... Mă smeresc în fața Ta, sunt un păcătos. Doamne, iartă-mă, acum înțeleg tot răul pe care Ți l-am făcut. Viața m-a copleșit, m-a îndepărtat de Tine. Satana m-a sedus, în umanitatea mea am căzut. Ai milă de mine, Doamne, ai milă de fiul Tău care astăzi Îți cere iertare din toată inima, cu adevărată căință, Te roagă să-l îmbrățișezi pentru că simte dorința arzătoare, în acest ceas fatidic, să se întoarcă la Tine.

Iert toate ofensele primite la adresa mea, Îți cer iertare pentru toate ofensele aduse fraților mei, pentru gesturile insultătoare pe care le-am făcut; o, Doamne, iartă-mă, iartă-mă, iartă-mă! Doamne, iartă-Mă! Ah, Doamne, am păcătuit atât de mult! Cât de mult am păcătuit! Cât rău am făcut! Cât rău Ți-am făcut Ție și mie,... cât, Doamne, cât! Dar azi îți cer iertare, nu voi înceta niciodată să-Ți cer iertare. Doamne, lasă-mă să simt îmbrățișarea Ta, lasă-mă sa aud bătăile inimii Tale, lasă-mă să simt ardoarea iubirii Tale pentru mine.

Doamne Iisuse, Doamne Iisuse, îmbrățișează-mă. Iartă-ne, iartă-ne pe noi cei care Te-am răstignit, care Te-am biciuit, care Ți-am produs cea mai mare durere! Pe Tine care ai fost bun cu noi, care ai venit sa ne izbăvești de moarte si sa ne scapi de cel rău, care Te-ai dăruit cu toată dragostea Ta pentru mântuirea noastră, pe Tine Te-am jignit, Te-am renegat, pe Tine Te-am răstignit.

Doamne, câtă durere simt în suflet acum, câtă durere este în mine, câtă durere, câtă durere! Îngenunchez în fața Ta, mă prosternez la picioarele Tale, Îți sărut Rănile una câte una, ai milă, Doamne. Ai milă de acest om sărac care vrea să se întoarcă la Tine astăzi, care simte dorința arzătoare de a se întoarce la Tine, iartă, Doamne, iartă!".

SFÂNTA MARIA: Întoarceți-vă cu toții la Iisus Hristos, copiii mei, iubiți-vă între voi, fiți frați adevărați, fiți oameni adevărați în Hristos Isus. Înfruntați-l pe Satana în această luptă, nu vă lăsați învăluiți de răul lui, deschideți-vă inima lui Iisus și cereți intervenția Lui.

Cereți lui Iisus medicamentul care vă vindecă inimile, care vă conduce la convertire, care vă conduce la El, sfânt și imaculat în dragoste.

Preasfânta Fecioară Maria este aici cu voi, copiii mei, este aici cu voi, vă ia de mână, vă însoțește și vă ajută în căderi, vă ajută să vă ridicați din nou, vă învață lucrurile lui Dumnezeu, vă deschide ochii spre Adevăr, pune în inima voastră o schimbare. Maria vă atinge inima și o transformă, o modelează pentru a deveni o inimă de carne care să se întoarcă și să devină o inimă îndrăgostită de Dumnezeul ei Creator.

Oh, copiii mei, cât de grea este viața pe acest pământ! ... cât de greu este cu această Omenire îndepărtată de Dumnezeu,... cât de mult nu înțelege,... cât de mult nu vrea să deschidă ochii și urechile ca să înțeleagă! Cât de mult nu vrea să vadă lucrurile lui Dumnezeu pe acest Pământ, rătăcirea sa în această lume care va dispărea în curând.

Porțile iadului sunt acum deschise, demonii dezlănțuiți stau la pândă în jurul acestei Omeniri pentru aspira cât mai multe suflete posibil, să le îndepărteze de Dumnezeu, de Creatorul lor, și să le ducă cu el în Iad unde moartea va fi veșnică.

Arde, arde, arde! ... arde acel foc! ... arde cu durerea infernului pentru că veți fi copiii satanei, veți fi în împărăția lui pentru totdeauna, o împărăție a morții, a suferinței veșnice.

Copiii mei, ridicați-vă, ridicați-vă din această situație de păcat, ridicați-vă ochii spre cer, ridicați-vă inima spre Iisus, chemați-L în ajutorul vostru, chemați-mă în ajutor, chemați-vă îngerul păzitor și toți sfinții din cer, cereți protecție, cereți să vi se dea darul convertirii.

Înainte, copiii mei, înainte,  în curând mă voi manifesta vouă pe această Colină, va fi cel mai mare har pe care îl puteți primi pentru că împreună cu mine va fi Mântuitorul vostru, Fiul meu, Domnul Iisus Hristos, care va deschide porțile acestui Loc pentru noul Pământ.

Înainte, copiii mei, să ne rugăm, să ne rugăm cu inima deschisă către Iubire, deschisă către Iisus Hristos, pentru a primi darurile Duhului Sfânt! Arătați-vă vrednici de a fi aleși dintre miliardele de oameni care locuiesc pe acest Pământ, spuneți întotdeauna mulțumesc chiar și atunci când vă jignesc, când nu reușiți în situațiile voastre spuneți întotdeauna mulțumesc pentru că sunt încercări pe care trebuie să le depășiți.

CELUI CARE I-A FOST LUAT, MULT I SE VA DA ȘI CELUI CARE I S-A DAT,  DACĂ NU A RESPECTAT VOINȚA DOMNULUI, TOTUL ÎI VA FI LUAT,  VA DEVENI CA VIERMII PE PĂMÂNT ȘI VA SUFERI ÎN VIAȚA VEȘNICĂ.

Înainte, îmi îndrept privirea spre voi, îmi deschid pieptul meu și vă pun în inima mea imaculată; ridicați steagul iubirii, înainte, înainte! Isus este cu voi! Tot Cerul este cu voi, în curând veți fi răsplătiți pentru toate suferințele pentru că Dumnezeu vă va da bucurie veșnică, vă va pune în împărăția Lui și vă va face să vă bucurați de Totul Său.

Înainte, înainte cu arma Rozariului. Ridicați-l! Aratați Rozariul și spuneți-i Mariei:

′′Iată că sunt cu tine, Maria, îmbrățișează acest sfânt Rozariu cu mine, roagă-te cu mine și du-mă la Fiul tău, Iisus, pentru viața veșnică. Amin".

Vă binecuvântez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5154425537932874&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu