miercuri, 17 martie 2021

A VENIT TIMPUL SĂ NE ÎNTÂLNIM, PREGĂTIȚI-VĂ, NU FIȚI TRIȘTI, DAR FERICIȚI - Carbonia, 13.03.2021, ora 16:57

Îndurare, îndurare de voi, o, poporul Meu! Popor nerecunoscător, ce soartă pentru tine! Tu, care M-ai negat pe Mine, Creatorul tău, și te-ai vândut celui care este dușmanul Meu, cel care îți va aduce moartea în curând.

Trăiți ultimele timpuri, copiii Mei, fiți uniți în rugăciune cu Maria, cu sfântul Rozariu în mâinile voastre, DEDICAȚI-VĂ VIAȚA MISIUNII, totul depinde de voi. Eu aștept Da-ul vostru sincer, supunerea voastră totală față de Mine pentru a închide acest plan al mântuirii.

Mergeți cu Isus în inimă, îmbrățișați cu inima Lui, puneți-o pe a voastră peste a Lui, El așteaptă dăruirea voastră totală pentru a vă oferi viața nouă în iubire și caritate în fericire infinită. În Raiul Lui, Sfinții așteaptă să se unească cu voi în Cer, vă așteaptă și se roagă pentru convertirea voastră.

Acum că un mare uragan se va abate pe Pământ, cu adevărat să știți că Eu nu voi îndepărta acest eveniment ca să înțelegeți că în Rai este singurul Dumnezeu adevărat! Că numai în El puteți avea încredere, de aceea, dacă nu vă întoarceți la El, nu veți putea fi eliberați din dezastrele și suferințele nesfârșite ale acestei vieți pământești.

Aurora urmează să răsară nouă, va apărea pe Pământ! Culorile dulci ale curcubeului o vor aduce pe Maria! Îngerii care o vor însoți vor cânta și vor forma un cor de iubire și blândețe. Ei vor coborî din Cer ca gardieni ai Mariei, iar pe Pământ vor lucra ca voi să fiți uniți cu Maria pentru a triumfa cu ea împotriva satanei.

Tot iadul este acum dezlănțuit pe Pământ, demonii dau târcoale pentru a răpi cât mai multe suflete.

Bunătate și iubire întotdeauna, copiii Mei binecuvântați, nu vă neglijați sufletul, HRĂNIȚI-VĂ CU DUMNEZEU, CUVÂNTUL LUI SFÂNT SĂ FIE ÎN VOI.

În curând veți merge ca apostoli în lume să-i vizitați pe cei care L-au respins pe Dumnezeu Iubire, veți colabora cu Maria, veți fi armata ei pe Pământ, cu Ea veți lucra pentru a fi biruitori în Mine.

LUMINILE LUMII SUNT PE CALE SĂ FIE STINSE! ÎNTUNERICUL AVANSEAZĂ! TIMPUL ESTE SUMBRU!

DUMNEZEU AVERTIZEAZĂ POPORUL SĂU SĂ STEA ÎN GENUNCHI, ÎN RUGĂCIUNE ÎN FAȚA CRUCIFIXULUI ȘI SĂ SE BAZEZE PE EL, SĂ CEARĂ IERTARE PENTRU TOATE JIGNIRILE PRIMITE DE LA POPORUL LUI NECREDINCIOS.

OMENIREA NU A LUAT ÎNCĂ ÎN CONSIDERARE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, ÎL NUMEȘTE VECHI, DEPĂȘIT, MODERNISMUL A RĂSTURNAT TOT CE ESTE BUN ÎN DUMNEZEU ȘI ÎNAINTEAZĂ ÎN NENOROCIREA RĂULUI.

Grave vor fi acum pagubele pe care le va suferi această Omenire necredincioasă Dumnezeului său, nu va primi nicio intervenție divină, niciun ajutor, pentru că s-a închinat în fața satanei.

Aduceți lucruri bune lui Dumnezeu, lucrări vrednice de respect; fiți ca niște copii în puritatea inimii lor, îndreptați-vă privirea sus și implorați întoarcerea grabnică a lui Isus.

DUMNEZEU TATĂL AVERTIZEAZĂ ACEASTĂ OMENIRE DE PERICOLUL GRAV CARE SE VA ABATE ASUPRA EI, O AVERTIZEAZĂ PENTRU CĂ VREA CA EA SĂ SE MÂNTUIASCĂ. Deschideți-vă inimile către Cel Preaînalt și cereți iertare pentru păcatele voastre înainte de a fi prea târziu.

NORUL ESTE GATA SĂ ACOPERE PĂMÂNTUL, VA VENI IADUL ÎN LUME! Răul este acum în sufletele voastre, închideți-vă inima la intrarea ei și prosternați-vă în fața Mea, cereți ajutorul Meu.

CONVERTIȚI-VĂ, FIII MEI, CONVERTIȚI-VĂ!

Moartea este aproape de voi, vrea să vă tragă după ea, nu veți mai avea viață, veți fi îngropați pentru totdeauna dacă nu vă veți întoarce la Dumnezeul vostru Creator!

Găsiți puterea să vă ridicați și să vă decideți să-L alegeți pe Dumnezeu, nu îndrăzniți să vă puneți împotriva Lui pentru că nu veți avea ajutorul Lui.

Mândri că sunteți numiți fii, veniți la Mine. O, voi, care ați fost aleși pentru această ultimă misiune pământească a Mea, îmbrăcați-vă în Lumină, deschideți-vă inima Mie, Duhul Sfânt este deja în voi!

Trebuie să vă iau pe toți lângă Mine pentru a încheia această viață pământească pentru totdeauna și să vă dau viață în Mine pe vecie, în Grădina Mea cerească, unde nici plânsul, nici doliul nu vor mai fi, ci numai bucurie și iubire nesfârșită.

Eu sunt Izvorul Apei Vii, veniți la Mine, purificați-vă în Mine! ... Cereți-mi Apa Vie și Eu vă voi potoli setea în Mine.

Florile Grădinii mele, a venit timpul pentru întâlnirea noastră, pregătiți-vă, nu fiți triști, dar fericiți pentru că trecerea voastră este aproape.

PAȘTELE ESTE ÎNVIERE PENTRU TOȚI COPIII LUI DUMNEZEU!

Înaintați ca niciodată! Declarați sfârșitul acestui timp și începutul unui nou timp cu Isus care își va îmbrățișa toți copiii la Sine.

VĂ IUBESC, VĂ BINECUVÂNTEZ, VĂ AȘTEPT PE TOȚI SFINȚI ÎN MINE. AMIN.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5133905769984851&set=a.242597375782406

Un comentariu: