marți, 16 martie 2021

ÎMI VOI PĂZI COPIII DE ORICE CATASTROFĂ ȘI ÎI VOI PĂSTRA TARI LA PIEPTUL MEU - Carbonia,10.03.2021, ora 16:47

Este timpul pentru lucruri noi în Iubire.

Dumnezeu este cu voi! Micile Mele creaturi, stați în așteptarea Mea pentru că atunci când vă așteptați mai puțin, Eu Mă voi manifesta fiecăruia dintre voi.

Eu sunt Iubirea Perfectă, sunt Dumnezeul Binelui Veșnic!

Înainte, micuții Mei, servitorii Mei credincioși și drepți, soldați ai Iubirii, înaintați așa cum vă poruncește Dumnezeu Tatăl, așa cum Cerul vă vrea cu El.

ÎMI VOI PĂZI COPIII DE ORICE CATASTROFĂ ȘI ÎI VOI PĂSTRA TARI LA PIEPTUL MEU.

Timpul este favorabil pentru copiii Mei, ei Mă urmează așa cum Eu le poruncesc, în timp ce restul Omenirii necredincioase își găsește plăcerea în lucrurile lumii, îmbrățișează lucrurile lumii și încă își planifică viața în lucrurile lumii.

Acest Pământ este în pericol, nu se domolește mânia lui Dumnezeu, care permite tot ceea ce se întâmplă pentru că omul nu se mai oferă lui Dumnezeu, se îndepărtează de El, își îndoaie genunchii în fața satanei, dușmanului lui Dumnezeu,... se abandonează falsităților lui, iluziilor lui.

Bieții Mei copii, unde veți ajunge în ritmul acesta? Timpul pe care vi l-am dat e aproape finalizat, Potirul Meu este vărsat, tunetul este pe cale să fie simțit în tot Universul.

Iată, creaturile Mele, iubitele Mele creaturi, iată-Mă aici, vin să despart tot ceea ce este rău de ceea ce este bun, îi voi pune pe ai Mei la dreapta Mea și dușmanii Mei la stânga Mea,... voia lui Dumnezeu să se facă pentru ca ea să fie mântuire pentru Lume.

Ascultați glasul Meu, o, oameni, nu vă rătăciți în luminile acestei lumi, nu ascultați cuvântul omului, ci îndreptați-vă în Adevăr, în Dumnezeu.

Voi dărui har fiecărui fiu și îl voi pune să domnească lângă Mine, va fi fericit pentru totdeauna și binecuvântat în Mine, pentru că îl voi îmbrățișa în Mine, îl voi consacra Mie, la Pieptul Meu va locui pentru totdeauna.

Fericiți cei care cred Adevărul! Fericiți cei care ascultă Cuvântul Meu, ei se vor bucura de tot ce le-a pregătit Tatăl.

Grădina este deschisă să-i îmbrățișeze pe toți copiii lui Dumnezeu, să-i așeze într-o stare de iubire și pace, ei se vor bucura de toate miresmele pe care Dumnezeu le-a pregatit pentru ei, în încântările Sale vor intra și vor fi veșnic în Iubire, veșnic fericiți.

Copii, voi care ați venit de departe, voi care îmbrățișați Iubirea, voi care sunteți mereu cu Sfânta Fecioară Maria în rugăciunea sfântului Rozariu, Eu vă binecuvântez și vă umplu cu harurile Mele, nu vă temeți să intrați în luptă, veți fi victorioși cu Maria, pentru că Maria va fi Învingătoare în Mine. Ea, Comântuitoare în Lucrarea Mântuirii, își va pune toți copiii săi în posesia Mea și mi-i va da Mie, sfinți și imaculați în iubire.

Fiți curați copiii Mei, fiți așa cum vă dorește Dumnezeu, fiți creaturi în Dumnezeu, arătați-vă în El și căutați-L numai pe El. Abandonați complet lucrurile lumii, totul s-a terminat, în scurt timp cenușa va acoperi fiecare oraș pentru că focul va veni din cer și va fi plâns și scrâșnirea dinților pentru cei care nu au vrut să se unească Tatălui pentru a fi în El salvați.

Continuați în Iubire, mergeți spre sfârșitul acestui timp, în curând se va întâmpla un eveniment extraordinar și va fi pentru copiii lui Dumnezeu, în timp ce durere mare va fi pentru toți copiii diavolului.

În curând îl voi închide pe satana și pe acoliții lui în iad și voi redeschide acest Pământ frumuseților Raiului,... Cerul și Pământul se vor uni pentru a fi unul.

Tatăl astăzi vă binecuvântează și vă îmbrățișează la Sine, rămâneți în porunca Lui, fiți copii vrednici de a fi numiți slujitori ai lui Dumnezeu, pentru că cel ce este slujitorul lui Dumnezeu este deja salvat. Servitor este egal cu fiu și nu servitor așa cum credeți,... Raiul are un limbaj diferit de cel a omului, de cel al Pământului.

Abandonați-vă vocii lui Dumnezeu ca să fiți așa cum vă vrea Dumnezeu, cunoscători ai Cuvântului Său și ai Lucrurilor Sale. În Dumnezeu este Frumusețea a Toate ale Sale pe care în curând le veți cunoaște.

Vă îmbrățișez, vă binecuvântez și vă îndemn să fiți din ce în ce mai credincioși adevăratului Magisteriu al Bisericii.

Dumnezeu în voi! Sfânta Fecioară Maria în voi!

Preasfânta Treime vă îmbrățișează la Sine.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5119655894743172&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu