vineri, 19 martie 2021

′′DE MULTE ORI LE-AM SPUS COPIILOR MEI SĂ FIE ATENȚI LA VACCINURI, ȘI TOTUȘI NU ASCULTĂ" Trevignano Romano, 16 martie 2021

Copiii mei, vă mulțumesc că sunteți aici în rugăciune.

Copii, eu vin din nou să vă avertizez și să vă ajut să nu greșiți, evitând ceea ce nu este de la Dumnezeu, și totuși vă uitați în jurul vostru derutați, fără să vă dați seama de morții care sunt și vor fi pe pământ, totul din cauza încăpățânării voastre de a asculta doar deciziile umane.

DE MULTE ORI LE-AM SPUS COPIILOR MEI SĂ FIE ATENȚI LA VACCINURI, ȘI TOTUȘI NU ASCULTĂ.

Iubiți copii, uitați-vă la crucea lui Isus și stați sub Crucea Sa Binecuvântată cu care v-a răscumpărat.

Iubiți copii, mânia lui Dumnezeu nu va întârzia să se facă simțită, dar Omenirea este atât de oarbă încât nu-și va da seama de nimic, oferind doar explicații științifice.

Copiilor, voi sunteți adevărata mea Biserică și am încredere în voi, pentru că datorită credincioșilor mei, aceasta va renaște strălucitoare și glorioasă.

COPII, NIMIC NU VA MAI FI CA ÎNAINTE, EI V-AU LUAT TOT, INCLUSIV LIBERTATEA VOASTRĂ, voi să fiți credincioși Domnului și Sfintelor Scripturi, convertiți-vă, doar așa veți fi pe calea luminii pregătită pentru voi.

Copiii mei, Biserica, oh! Biserica, câtă durere! Inima mea sângerează când vede căzând cărămidă după cărămidă, câtă durere!!

Copiii mei, sunteți în război și trebuie să luptați, indiferent dacă sunteți batjocoriți, mergeți înainte fără oprire.

Acum vă las cu binecuvântarea mea Maternă în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5144213778954050&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu