joi, 11 martie 2021

VIAȚA OMULUI ESTE PE CALE SĂ SE SCHIMBE - Carbonia, 06-03-2021 - ora 17.22

 DEUS CARITAS EST! (DUMNEZEU ESTE MILOSTIV!)

Isus este Maestrul iubirii infinite, EL ESTE PREGĂTIT SĂ UNEASCĂ RAIUL CU PĂMÂNTUL! Veți avea tot ceea ce a pregătit Domnul pentru voi, veți avea bucurie și veți trăi în dimensiunea Lui cerească.

Dumnezeu Tatăl Își anunță intervenția, aceasta este ora mult anunțată de profeții timpului trecut și de astăzi.

Sfânta Fecioară Maria, Mama lui Isus și Mama voastră, vă va lua sub mantia ei și vă va proteja de marea catastrofă care va lovi această Omenire.

Cutremurul este deja în desfășurare, Pământul se va rupe, se va deschide, va avansa în adâncime și va lua alte ținuturi. Harta geografică a Pământului este pe cale să se schimbe, Cerul îi avertizează pe fiii Săi să rămână uniți cu Isus, să aibă încredere în intervenția și în protecția Sa divină, El îi va pune în siguranță pe toți ai Lui.

ASTĂZI VEDEȚI PAMÂNTUL AȘA CUM ESTE, MÂINE NU ÎL VEȚI MAI RECUNOAȘTE PENTRU CĂ VA FI TRANSFORMAT DE CUM DUMNEZEU L-A CREAT.

A venit ceasul marii Revelații pentru lume, Domnul Isus Cristos oferă poporului Său Milostivirea Sa, va îmbrățișa în Sine pe fiecare fiu al Său și îl va bucura în Grădina Sa cerească.

VIAȚA OMULUI ESTE PE CALE SĂ SE SCHIMBE, O VIAȚĂ NOUĂ ESTE PE CALE SĂ ÎNCEAPĂ ÎN MINUNILE LUI DUMNEZEU!

Zorii noii zile pentru voi sunt acum, iubiții Mei fii, vântul din Est va lua mulți oameni, dar Dumnezeu îi va ridica pe ai Săi ca să aibă viață în El.

Rugați-vă, fiii Mei, rugați-vă ca aceasta să se întâmple repede, în aceste ultime ore de așteptare, ca nenorocitul de Șarpe să ajungă la sfârșit, ca imperiul său să cadă definitiv.

VA LUA NAȘTERE UN NOU PĂMÂNT, UN CER NOU, LUMI NOI,... TIMPUL INFINIT PENTRU TOATE CREATURILE LUI DUMNEZEU!

PĂMÂNTUL ESTE PE CALE SĂ FIE ATINS DE UN ASTEROID CARE VA GENERA SITUAȚII GRAVE: MĂRILE SE VOR RIDICA, PAMÂNTUL SE VA CUTREMURA PESTE TOT.

Puneți iubire în voi, rămâneți cu Iubirea și susțineți-vă în Iubire, Dumnezeu este acolo, Dumnezeu vă iubește infinit, niciodată nu Își va abandona fiii.

Calvarul vostru se termină aici, copii iubiți, Sfânta Fecioară Maria se va manifesta în curând în fiecare casă și vă va ruga să o urmați acolo unde totul este iubire si pace, unde vă va învăța școala Iubirii :... veți trăi Iubirea, veți locui în Iubire și vă veți bucura de Iubire. Veți merge, transformați în Dumnezeu, să dați ajutor celor care L-au refuzat pe Dumnezeu! Umbrele nopții vor dispărea pentru copiii lui Dumnezeu, ei vor intra în lumină și vor fi acoperiți de lumină infinită.

Priviți acum Pământul, așa cum îl vedeți, binecuvântați totul:... munții, câmpurile, roadele, toate animalele pe care le cuprinde Pământul, păsările cerului, mările și peștii săi!

Cântați imnuri noi Domnului Isus Cristos, El așteaptă să vă ridice la El și să vă dea din El, alăturați-vă Lui, biruitori împotriva Satanei.

VEGHEAȚI, TIMPUL SE TERMINĂ!

Dumnezeu vă iubește și vă binecuvântează. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5105454746163287&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu