marți, 9 martie 2021

ISUS ȘI MARIA AU ALES ACEST LOC AL SARDINIEI - Carbonia, 03-03-2021

ISUS TUNĂ CU VOCEA SA, ÎL CHEAMĂ PE POPORUL SĂU SĂ VINĂ LA EL, CERE RUGĂCIUNE NEÎNCETATĂ ȘI PENITENȚĂ!

FIII MEI, AȚI AJUNS  LA VREMEA SFÂRȘITULUI, ACEASTA VA FI ORA CÂND FIECARE OM VA VEDEA FAȚA LUI DUMNEZEU. ÎL VA CUNOAȘTE PE DUMNEZEU ȘI VA FI ÎN DUMNEZEU, DACĂ SE VA PROSTERNA LUI ȘI ÎI VA CERE IERTAREA TUTUROR PĂCATELOR LUI.

Dumnezeu își iubește făptura și așteaptă ca toți copiii Săi să fie mântuiți. Cerul freamătă în așteaptarea intervenției pentru salvarea aceastei omeniri.

Totul s-a împlinit, Banchetul de nuntă este pregătit pentru copiii lui Dumnezeu! ... înainte, poporul lui Dumnezeu, înainte cu Rozariul în mână! Fie ca rugăciunea neîncetată să fie în voi,... penitență! Copiii Mei, penitență! Aveți posibilitatea ca prin jertfele voastre să salvați multe suflete.

Astăzi văd în voi dorința de a asculta și de a-Mi urma cuvintele. Dumnezeu este, copii iubiți, Dumnezeu există, Dumnezeu este printre voi, nu-i respingeți glasul, ascultați Cuvântul Său, trăiți Evanghelia sfântă și dăruiți-vă Lui ca să fiți sfințiți în El.

LUMEA ESTE LA SFÂRȘITUL EI, ÎN CURÂND UN ASTEROID VA ATINGE PĂMÂNTUL ȘI VA FI PLÂNSUL ȘI SCRÂȘNIREA DINȚILOR PENTRU MULȚI.

FIII MEI VOR FI RECUPERAȚI ÎN REFUGIILE MELE, EI SE VOR BUCURA DE TOATE BUNURILE MELE, VOR AVEA CONFORTUL JUST PENTRU CREDINȚA LOR FAȚĂ DE DUMNEZEUL CREATOR.

Lumina lumii, Creatorul tuturor lucrurilor,... Dumnezeu ESTE! Nimeni nu este ca Dumnezeu, nimeni nu-i poate lua locul, EL ESTE, o, oamenilor! Avansați cu tot DA-ul vostru sincer, e timpul pentru marea convertire, e timpul să vă întorceți repede la Tatăl Creator.

Puneți în voi sfințenia, străluciți de lumină, îmbrăcați-vă cu haine albe! ... Nu voi întârzia ca vocea Mea să fie auzită în inimile voastre și va fi îngrozitor pentru cei care se vor îndepărta de Mine, dar va fi o mare bucurie pentru cei care M-au urmat și M-au iubit cu credință absolută.

ISUS ȘI MARIA AU ALES ACEST LOC AL SARDINIEI, PĂMÂNT IUBIT DE DOMNUL ȘI TATĂL VEȘNIC PENTRU CREDINȚA LUI. Erezia nu a intrat în acest loc, dar Satana este puternic;  înainte să lovească chiar și acest popor, trebuie să intervin, ACEASTA ESTE PATRIA ÎN CARE ÎMI VOI PUNE PICIORUL ȘI VOI ridica ACEST PĂMÂNT PE ÎNĂLȚIMI DIVINE UNDE VOI RĂMÂNE CU UN POPOR SFÂNT ÎN DUMNEZEU.

Bucurați-vă de aceste cuvinte ale Mele, iubiți-vă între voi și iubiți-Mă pe Mine, Creatorul vostru; fiți uniți unii cu alții și nu judecați niciodată, Domnul să fie singurul,... singurul Judecător.

Slujiți-Mă în această viață pământească, oferiți jertfe de dragoste Dumnezeului Iubirii: sfințenie și castitate, dar și viață în dragoste și seninătate.

IUBIȚI-VĂ FAMILIA, IUBIȚI-VĂ COPIII, NU URÂȚI PE NIMENI, PE FIII MEI, NU URÂȚI PE NIMENI, RUGAȚI-VĂ PENTRU DUȘMANII VOSTRI, OFERIȚI-I DOMNULUI ÎN RUGĂCIUNILE VOASTRE, PENTRU A INTRA ÎN VOI SFINȚENIA.

Pământul este gata să fie reînnoit în Dumnezeu, veți avea un Pământ nou, un loc sfânt, un Paradis, un nou Eden pentru a trăi în dragoste și pace, împărtășind totul și harul lui Dumnezeu va fi alături de voi... El va merge cu voi împreună cu tot CERUL.

Acestea sunt cuvintele Mele astăzi, este suficient?

Sunteți convinși că acestea sunt cuvintele Mele?

Dacă da, intrați în binecuvântarea Mea.

O, oamenii Mei! Poporul Meu! Iubirea mea!... CÂT DE MULT VĂ IUBESC ȘI CÂT DE MULT VĂ AȘTEPT! Inima Mea arde de dragoste pentru voi! Așteptând să vă îmbrățișez în Mine pentru totdeauna, vă însemn inima voastră în Mine și o consacru triumfului Inimii mele Sfinte și triumfului inimii Imaculate a Mariei.

Porțile cerului sunt pe cale să fie deschise la coborârea Fiului Omului, așteptați cu dragoste răbdătoare, fără să obosiți și să cârtiți, Cerulvă așteaptă pe toți, fiți sfinți cum Dumnezeul vostru este sfânt.

Preasfânta Maria este aici cu Mine, în aceste cuvinte ale Mele este cu Mine, vă veghează și vă adăpostește deja în mantia ei,... totul va fi în curând un foc.

Vă binecuvântez, urmăriți-Mi cuvintele, fiți vigilenți și urmați cu atenție sfaturile pe care Dumnezeu vi le dă.

Amin. Pace și bine.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5092992090742886&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu