marți, 23 martie 2021

MICROCIP - ANALIZĂ ȘI MESAJE DATE LUI LUZ DE MARIA

 Sfânta Scriptură ne spune: "... astfel încât nimeni să nu poate cumpăra sau vinde fără să aibă un astfel de semn, acesta este numele fiarei sau numărul numelui său." (Ap 13,17)

Printre alte acțiuni care sunt acum pe ordinea de zi, antihristul va promova avortul, homosexualitatea și va spune Omenirii că trebuie să se spiritualizeze, să se predea voluntar în primul rând la ordinele sale, apoi îl va face pe om să creadă că este centrul universului, diminuându-L pe Dumnezeu în toate privințele și va răspândi o cateheză greșită despre Creație.

Cele enumerate mai sus și altele vor fi mijloacele lui înșelătoare de a duce omenirea în abis.

În momentul acesta, am datoria să raportez ceva ce veți crede că face parte dintr-un film SF, dar nu este... este ceva real, tatuajele nu se mai fac cu cerneală obișnuită, ci au devenit parte din tehnologie. Chiar acum tatuajele care sunt create, sunt ca a doua piele și sunt benzi electromagnetice care interacționează cu dispozitivele pe care omul le folosește zilnic.

Din acest motiv, omul tehnologic este altul dintre marile obiective ale răului, în efortul de a anula omul în gândurile sale și de a-i invada mintea.

Dispozitivul care se comportă ca o a doua piele, a fost dezvoltat de compania Microsoft Research, așa cum am spus, pentru a transforma tatuajele într-un instrument care poate fi conectat la alte dispozitive.

Materialul este ieftin pentru majoritatea clienților, iar omul își poate transforma corpul într-o suprafață de pe care se pot regla mai multe dispozitive, cum ar fi telefonul.

Acest program este un mijloc pentru a răspândi acceptarea utilizării microcipului, care va fi implantat obligatoriu pentru a putea cumpăra, a primi îngrijiri medicale, a folosi bani în fiecare domeniu și a unui număr infinit de alte nevoi de bază.

Microcipul va fi prezentat ca mijloc de supraviețuire a omului într-o societate modernă, iar cei care nu îl vor accepta vor fi excluși, persecutați și distruși.

Sunt foarte îngrijorat de consecința acceptării semnului fiarei.

Antihristul nu este o invenție scoasă din pălăria unui magician, în Apocalipsa 14, al treilea Înger spune: "... Apoi a urmat un alt înger, al treilea, strigând cu glas puternic: ′′Dacă cineva se prosternă înaintea Fiarei și a chipului ei și primește semnul ei pe fruntea sau pe mâna lui, va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în potirul mâniei lui și va fi chinuit în foc și pucioasă înaintea sfinților îngeri și a Mielului." (Ap 14,9-10)

Dar acest lucru nu este spus de nimeni, omenirea nu este prevenită pentru a evita aceasta.

Și Apocalipsa continuă să spună: ′′ În aceasta este statornicia sfinților, a celor care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Isus." (Ap 14,12)

FRAȚILOR, CEEA CE SE APROPIE ESTE GRAV ȘI CINE INFORMEAZĂ OAMENII?

Să luăm în considerare aspectul spiritual dincolo de tehnologia de ultimă oră: atunci când apare implantul cu microcip, omenirea nepregătită se va confrunta cu două realități: acceptarea sau moartea.

Omenirea a fost avertizată prin Revelațiile Cerului despre prăbușirea financiară, al treilea război mondial, guvern unic, religie unică și toate acestea vor fi întrerupătorul care va face omenirea să accepte semnul bestiei, Microcipul.

Fraților, dacă nu sunteți obișnuiți să citiți Cuvântul lui Dumnezeu, trebuie să înțelegeți că este necesar să vă informați despre planurile vrăjmașului sufletului pentru ca să nu fiți surprinși.

Toată omenirea, chiar și necredincioșii, ar trebui să cunoască aceste Anunțuri Divine și să le ia în considerare.

Știm că ceea ce încearcă să facă marile puteri globale este manipularea omenirii și controlul asupra omului și acest semn va permite aceasta.

Luz de Maria, 11.07.2017.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5161577767217651&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu