marți, 30 martie 2021

APOCALIPSA REVELATĂ: MARIA ÎI VA ZDROBI CAPUL SATANEI

CUM VA ZDROBI MARIA CAPUL SATANEI

Rafael, Arhanghelul lui Dumnezeu și al Mariei Regina Îngerilor:

«Timpurile de pe urmă vor fi sfârșitul vieții, așa cum știți deja. Această viață este doar un loc de încercare pentru sufletele oamenilor. Nu toți creștinii adevărați vor vedea Venirea lui Cristos, numai dacă necazul va fi anulat prin rugăciune. Trebuie să știți acest lucru, pentru că, dacă necazul va lovi pământul, mulți vor muri înainte de Venirea lui Cristos.

Nu se vor pierde veșnic, dar VOR FI ÎNVIAȚI DE CRISTOS PENTRU A LOCUI PE NOUL PĂMÂNT. VOR TREBUI SĂ SUFERE PRIMA MOARTE, DAR COPIII MARIEI NU VOR CUNOAȘTE MOARTEA.

VOR FI ȚINUȚI VII ȘI SALVAȚI DE SFÂNTA FECIOARĂ ȘI VOR FI MARTORI LA VENIREA LUI CRISTOS.

SE VOR ÎNCHINA ÎNAINTEA LUI ÎN GLORIE ȘI VOR FI GLORIFICAȚI CU EL. OH, FERICIREA ACESTEI ÎNTÂLNIRI! BUCURIA CARE LE VA UMPLE INIMILE LOR LA VENIREA SA!

ACEST PRIVILEGIU EXTRAORDINAR ESTE REZERVAT PENTRU EI NUMAI DACĂ SRÂMTORAREA VA VENI. SPERANȚA LUMII ESTE MARIA, MAMA LUI DUMNEZEU. EA A PREGĂTIT UN LOC SIGUR PENTRU COPIII SĂI, SĂ SE ASCUNDĂ ÎN ULTIMELE ZILE, DACĂ VA VENI PEDEAPSA.

Mulți sunt curioși să știe unde vor merge pentru a scăpa de nenorocirile din ultimele timpuri. Mulți văd împlinirea acestui timp ca premergător revoluției, al vărsării de sânge, al anarhiei și al haosului. Se tem de amenințările negrilor și se tem de creșterea criminalității. Le este frică de comunism, de război, de perioada atomică. Ei caută un loc de refugiu, pace și siguranță.

Sunt cei care încearcă să se ascundă după gardul caselor lor, fără să se îngrijoreze sau să îndrăznească să trăiască în orașe dezordonate. Alții vând totul și merg la comunități mici de prieteni care încearcă să se izoleze ca grupuri mici. Alții pleacă în Canada, Mexic, Australia sau orașe din interior. Dar toată lumea caută un loc sigur.

NU TOȚI POT MERGE LA LOCUL SIGUR. ESTE REZERVAT PENTRU COPIII MARIEI. NU TOȚI CEI CARE SE ROAGĂ ROZARIUL POT MERGE. EL ESTE REZERVAT CELOR CARE SE ROAGĂ PENTRU PACE AȘA CUM MARIA A CERUT LA FATIMA.

LOCUL SIGUR ESTE ASCUNS DE OCHII OAMENILOR. NU ESTE UN LOC GEOGRAFIC.

Nu se află într-o peșteră, la munte sau la sat. Nu se află într-o biserică străină sau într-o țară.

ESTE UN LOC SIGUR CUNOSCUT DOAR MAMEI LUI DUMNEZEU, DAR ÎN CURÂND COPIII SĂI VOR ÎNȚELEGE UNDE ESTE ȘI CE TREBUIE SĂ FACĂ PENTRU A-L AFLA.

Extraordinară este Frumoasa Regină a Cerului. Mare este puterea Ei pentru că vine direct de la Cristos.

Ea este onorată și venerată de toți Îngerii și Sfinții. Numele Său este suficient pentru a trezi frica în inima lui satana. Acum este timpul tău. Misiunea Sa este de a zdrobi capul șarpelui sub călcâiul ei. Șarpele este Cel Rău, Lucifer. Călcâiul Ei este armata copiilor Ei, iar arma lor este Rozariul.

Pentru a recruta această armată, Ea a apărut în multe locuri. A fost văzută pe pământ în Portugalia, Spania, Franța, Italia, Rusia, Polonia, Canada, Mexic și Statele Unite, precum și în alte țări. Acum, ea conduce milioane de copii ai Săi în lupta spirituală împotriva lui satana. Ce înseamnă că Ea va zdrobi capul lui satana?

ARHANGHELUL MIHAIL ÎL VA ÎNVINGE PE SATANA ÎN LUPTA ARMAGHEDONULUI. ARMATELE ÎNGERILOR VOR LUPTA CU ARMATELE SATANEI ȘI LE VOR BIRUI.

De ce atunci, Maria ar zdrobi capul lui satana sub călcâiul Ei?

Satana este hotărât să guverneze pământul. El a preluat jumătate din lume prin comunism bazat pe ateism sau credința că nu există Dumnezeu.

În națiunile comuniste, Creștinii au fost persecutați și o generație tânără a crescut știind puțin sau nimic despre Dumnezeu. Ei sunt adepții satanei. Sunt condamnați la iad dacă nu vor putea fi atinși într-un mod miraculos.

Comuniștii chinezi sunt cei mai nefericiți oameni. Ei cred că Mao este Dumnezeu și pentru ei nu există nicio speranță. Dar comuniștii ruși ar putea fi convertiți.

Dacă s-ar întâmpla asta, Rusia s-ar alătura națiunilor occidentale pentru a lupta cu China și cu ajutorul lui Dumnezeu ar putea câștiga. Satana ar putea fi astfel zdrobit știind că Rusia s-a întors împotriva Lui. Armata sa ar fi tăiată la jumătate. El ar ști că a fost condamnat, că nu va conduce niciodată pământul.

O mare parte din frământările din aceste zile provin din comunism.

Comuniștii din America primesc ordine din Rusia, s-au infiltrat în cele mai înalte birouri din guvern și biserici. În spatele revoltelor și tulburărilor se află comunismul. Sistemul de învățământ, organizațiile de profesori, consiliile de învățământ universitar, sunt pline de acești copii ai satanei.

Cei mai josnici atei, adepți ai comunismului rus, ar putea răsturna America într-o săptămână! De asemenea și Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Germania, Canada, Mexic și America de Sud. Au infestat „lumea liberă” ca o plagă gata să devoreze totul, când va veni momentul.

Cu toate acestea, dacă Rusia s-ar converti la creștinism, singura cetate a lui satana ar fi estul - China - tronul lui Satana. Ca o rafală de vânt, ar fi doborât acest Rău! Mișcarea din America s-ar evapora într-un nor de fum. Liderul ar fi pierdut! Nebunia ar fi vindecată!

Cât de ușor i-ar fi lui Mihail să-l lege pe satana și să-l îndepărteze de pe Pământ! El ar fi deja zguduit de lovitura dată de Maria și armata Sa cu Rozariul ca armă!

Ce s-ar întâmpla atunci, dacă Maria va da greș?

Ea nu poate da greș! Este voia lui Dumnezeu ca Ea să fie instrumentul pentru a provoca prima lovitură lui Satana! A fost acesta un capriciu al lui Dumnezeu, să permită femeii să îndeplinească această sarcină cumplită? În Dreptatea Sa infinită, Dumnezeu a hotărât ca prin Eva, prima femeie, Satana să aibă voie să o ispitească și să poarte astfel povara păcatului în creația lui Dumnezeu; TREBUIE SĂ FIE NOUA EVĂ, MARIA, CEA CARE NE VA INTRODUCE ÎN ERA PĂCII CAUZÂNDU-I SATANEI O LOVITURĂ ZDROBITOARE.

Mândrul Lucifer va fi umilit de o Femeie umilă: rana pe care Ea i-o va provoca îl va paraliza și va face să eșueze planul lui de dominație asupra întregului pământ.

Cum poate, deci, Antihristul să conducă pământul? Va fi o domnie spirituală. Satana, zdrobit de Maria, va încerca să-i distrugă pe copiii Săi prin intermediul Bisericii. Acest plan secund sau alternativ al satanei a fost deja pus în mișcare. Conceptul de biserică unică mondială s-a dezvoltat similar cu conceptul de guvern unic mondial. Dacă Planul A eșuează, atunci va fi încercat Planul B.

Acum, în ceea ce privește biserică mondială unică, baza a fost pusă din greșeală de Papa Ioan, care a convocat Sinodul Ecumenic dintr-o dorință sinceră de a-i aduce pe toți creștinii împreună într-o singură turmă.

Satana a folosit această mișcare pentru a se pune în mișcare planul său.

Confuzia din biserici și compromisul doctrinelor și principiilor din cauza nobilă a „unei singure turme” atestă acest lucru. Biserica Catolică a cedat febrei schimbării (modernizării) pentru a se extinde asupra multor armate tradiționale care au fost abandonate, iar acum Sfinții au fost atacați, la fel ca Sfânta Fecioară și Papalitatea în sine.

Fundația bisericii unice a fost pusă și piatra de temelie este satana!

IAR LIDERUL VA FI UN PAPĂ FALS CONTROLAT DE ANTIHRIST!

Astfel, dacă un guvern mondial eșuează, o singură biserică mondială nu poate eșua.

Ce va fi atunci cu, copiii Mariei? Unde va fi Locul Sigur?

Vom afla împreună, dar acum să examinăm o mică fisură din biserica unică mondială a lui satana.

PAPA FALS TREBUIE SĂ GUVERNEZE UNICA BISERICĂ MONDIALĂ LA ORDINUL SATANEI.

Primul act va fi negarea Preasfintei Fecioare Maria. Va fi denigrată, Fecioria ei va fi atacată și se va «demonstra» că a avut și alți copii. Rozariul va fi declarat o erezie sau „venerație” a unei femei. Cei care nu sunt adevărații copii ai Mariei, vor trebui să-și distrugă rozariile și toate statuile Preasfintei Fecioare vor fi distruse. Imaginile Fecioarei Maria vor fi distruse și toate sărbătorile legate de Ea vor fi eliminate. Bisericile numite Sfântul Rozariu sau Sfânta Maria, ori cu alte titluri legate de Ea, le vor fi schimbate numele.

Toți sfinții vor fi înlăturați din această biserică unică mondială. Acest lucru va duce la îndepărtarea statuilor lor și schimbarea liturghiei și a numelor bisericilor care poartă numele sfinților.

Ce va rămâne? Cristos. Atunci Cristos va fi proclamat un mare profet și filozof, și un om muritor. Această biserică, condusă de satana, se va întoarce la închinarea lui Balaam (proorocul rău).

Acest lucru pare incredibil, dar se va întâmpla, pentru că din acest motiv Cristos a întrebat „Credeți că va exista credință pe pământ când Mă voi întoarce?”

FISURA DIN ARMURA SATANEI ESTE BISERICA ASCUNSĂ! ACEASTA A FOST DEJA ÎNFIINȚATĂ DE DUHUL SFÂNT, ȘI COPIII MARIEI CONDUC ACEASTA BISERICĂ CREȘTINĂ SPIRITUALĂ CU RUGĂCIUNILE LOR PENTRU SUFLETE.

Satana nu a luat în calcul această adevărată credință.

El caută bisericile organizate de oameni și marile mase de creștini adormiți care își urmează preoții și clericii ca niște oi, care încearcă să le aducă o „nouă religie”.

În ciuda tuturor lucrurilor, Preasfânta Fecioară va zdrobi capul șarpelui sub călcâiul Ei. Ea și-a instruit copiii în utilizarea unei arme care este, de asemenea, un scut.

Scutul este credința. Credința este forța puternică care poate înconjura un creștin cu puterea Dumnezeului Atotputernic. Forțele iadului nu pot pătrunde în acest sector de energie. Oamenii lui Dumnezeu au văzut că credința este miraculoasă. Daniel a supraviețuit printre leii flămânzi și, pentru că avea credință, fălcile lor erau ținute închise și nu l-au putut ataca.

Iov avea credință și, deși Satana a trimis orice plagă ca să-l biruiască, el a perseverat în credință pentru a primi răsplata lui Dumnezeu. Biblia este plină de exemplele oamenilor cu credință. David în fața lui Goliat; Shadrach, Meshach și Abednego în cuptorul de foc; lecții despre credință pentru a învăța adevărul cuvintelor lui Cristos: *Dacă ați avea credință cât un grăunte de muștar, ați spune muntelui: „Aruncă-te în mare” și asta s-ar face*.

Credința este scutul împotriva forțelor lui Satana și în fața necazului unui Dumnezeu mânios. Este scutul formării voastre, iar Rozariul vă face capabili să construiți acest scut suficient de puternic pentru a vă proteja în zilele întunecate viitoare. Acum Rozariul este o rugăciune, o armă și un scut. Niciun om nu-și poate imagina puterea sa. El vine din Rai în mâna Mariei, Mama voastră a tuturor. Și Dumnezeu îi binecuvântează pe cei care îl folosesc bine.

Cristos acceptă rugăciunile pe care i le aduce Maria și, la rândul său, revarsă o ploaie de haruri și binecuvântări asupra copiilor Săi. Maria, Mama voastră, vă invită în afara bisericii. Ea vă cere să vă rugați în casa voastră, împreună cu familia voastră.

ABANDONAȚI UNICA BISERICĂ MONDIALĂ ÎN FAZĂ DE EMBRION ȘI PRINDEȚI-VĂ DE CREDINȚA VOASTRĂ ÎN CRISTOS, MÂNTUITORUL VOSTRU.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5172562279452533&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu