sâmbătă, 13 martie 2021

COPII, CE VEȚI VEDEA ÎN CURÂND, NU VEȚI PUTEA SUPORTA DACĂ NU VEȚI FI ÎN CREDINȚĂ ȘI RUGĂCIUNE - Trevignano Romano, 9 martie 2021

 Dragi copii, rugăciunile voastre îmi usucă lacrimile.

Copiii mei, durerea oferită trebuie să aducă bucurie. Copii, nu totul va fi așa cum vă așteptați, pământul pe care îl cunoașteți nu va mai exista, veți fi transformați în lumină și duși într-un loc sigur, nu vă fie teamă pentru că totul va fi nedureros pentru aceste momente.

Vă rog doar să vă rugați pentru transformarea voastră.

Copiii mei, noul pământ va fi plin de bucurie și pace și nu va mai exista nicio boală, totul este pregătit pentru sosirea voastră.

Copii, ceea ce veți vedea în curând, nu veți putea suporta dacă nu veți fi în credință și rugăciune, aveți grijă pentru că diavolul va face totul pentru a vă descuraja, atât de mult încât chiar și cei care spun că au credință ar putea fi prinși în plasa lui.

Copiii mei, aduceți multe suflete la Isus, ca ele să-L cunoască și să-i fie mereu credincioși.

Copii, mulți au aderat la răul, la blasfemiile și corupțiile lumii, dar încă nu au înțeles că Da-ul lor trebuie să fie numai pentru Dumnezeu.

Copii, vă rog să deschideți ochii și să priviți în jurul vostru, nu înțelegeți unde ați ajuns? Războiul spiritual este în desfășurare, vegheați asupra copiilor voștri, rugați-vă pentru conducătorii voștri, astfel încât lumina să intre în inimile lor.

Acum vă las cu binecuvântarea mea maternă în numele Tatălui, Fiului și Duhului Sfânt, Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5114931771882251&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu