sâmbătă, 6 martie 2021

Voi avertiza omenirea cu trei zile înainte ca Marele Avertisment să se întâmple - Carbonia

Ecce Crux Domini! Fugite partes adversae! Vicit Leo tribu Juda, Radix David! Aliluia! Aliluia! Aliluia !.

Ecce Crux Domini! Fugite partes adversae! Vicit Leo tribu Juda, Radix David! Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Ecce Crux Domini! Fugite partes adversae! Vicit Leo tribu Juda, Radix David! Aliluia! Aliluia! Aliluia! Amin.

Iată Crucea Domnului! Fugiți puteri vrăjmașe!

Biruit-a Leul din seminţia lui Iuda, rădăcina lui David. Aleluia!

Tu și cu mine, Isus și poporul Său! Amin.

Dragi și iubiți copii, iată-ne ajunși la ceasul al șaselea, lumea va intra acum în convulsie.

Cutremurul este pe cale să vină, Dumnezeu este gata cu armata Sa sfântă, de îndată ce omul fărădelegii dictează regulile nedreptății. Iată, semnul lui Dumnezeu va apărea pe cer. Dumnezeu e Cel ce a creat totul, El este, nici un alt Dumnezeu nu e ca El.

Convertiți-vă, voi cei care nu ascultați vocea Mea, voi, cei care îl urmați pe dușmanul Meu! Încă o dată vă chem înapoi, nu puneți piedici convertirii voastre, viața voastră veșnică depinde de alegerile voastre, ori cu Mine, ori cu Satana.

Au sosit ultimele clipe ale vieții pe această planetă, această umanitate păcătoasă trebuie purificată; de aceea spun destul și intervin cu brațul Meu drept pentru a-Mi anunța venirea Mea printre voi.

Voi anticipa întoarcerea Mea, voi toți veți sta înaintea Mea, Îl veți vedea pe Fiul Omului în gloria Sa infinită! Pacea să fie cu voi, sufletele voastre să strălucească de puritate, da-ul vostru să fie total pentru Mine, Cuvântul lui Dumnezeu.

Nu fiți nesocotiți, ascultați Cuvântul Meu, deveniți copii ai lui Dumnezeu, alegeți să fiți toți ai Lui, astfel încât să puteți participa la triumful Lui și să intrați cu El în viața veșnică.

Fericirea nu aparține acestei lumi, voi sunteți pe acest pământ pentru a fi purificați. Vă cer convertirea ca să vă pot aduce la Mine și să vă fac ai Mei, în Divinitatea și Perfecțiunea Mea.

Astăzi cobor din cerul Meu și vă binecuvântez, vă ating inimile și vă pecetluiesc pentru Mine.

Ordonați ca niște copii, țineți pasul cu Mine, călcați pe urmele Mele, nu părăsiți căile Domnului.

Timpul acordat vouă s-a terminat, tunetul se apropie, cerul freamătă să coboare pe pământ ca să delimiteze taberele, să închidă  în sfârșit această lume plină de păcat și să deschidă noua Împărăție a lui Dumnezeu pe pământ.

Adevărul este în Mine, doar Eu sunt! ... nimeni altcineva în afară de Mine nu poate fi!

Copii, cu drag vă îmbrățișez la pieptul Meu și vă hrănesc din Mine.

Avertismentul este darul pe care îl dau acestei omeniri, ca să se pocăiască și să se întoarcă la Mine cerându-Mi iertare.

Avertismentul este un semn de salvare pentru om:

... Oamenilor, înțelegeți semnele lui Dumnezeu și fiți slujitori ai lui Dumnezeu.

Nu voi lua cu Mine nici un om care nu s-a căit de păcatele sale, nu-i voi asculta strigătul de milă. Am chemat în mod repetat această omenire la convertire, în mod repetat, dar ea a vrut să rămână surdă la chemarea Mea de iubire și mântuire.

Acum e timpul pentru răscumpărare, toate sunt în desfășurare, vedeți ce alegere veți face.

Luna se va colora în roșu si marea va fi roșie, munții se vor sfărâma și pământul se va cutremura tot și se va deschide... Iadul se va dezlănțui pe pământ pentru cei care nu vor asculta chemările lui Dumnezeu!

Iată, toată dragostea Mea pentru voi: Avertismentul este ultima șansă de mântuire. Întoarceți-vă repede la Mine, Dumnezeul vostru vă așteaptă, abandonați-l pe satana și întoarceți-vă la Cel care v-a creat.

Întregul Univers freamătă în timp ce așteaptă să-i îmbrățișeze pe frați. Nu fiți nesocotiți, oamenilor, Dumnezeul vostru vă iubește, aveți dorința să înțelegeți și să vă puneți în condiții de mântuire.

Voi avertiza omenirea cu trei zile înainte de Avertisment pentru ca fiecare om să aibă posibilitatea în acele trei zile să se pocăiacă și să alerge înaintea Crucifixului pentru a cere iertare în umilință și cu durere în inimă.

 Sunt Totul vostru, vă binecuvântez și vă iubesc, Dumnezeul Dragostei.

Un comentariu: