marți, 10 ianuarie 2023

Benedict al XVI-lea este în pericol! - Carbonia, 10 ianuarie 2013, ora 19:30-19:50

 Isus este cu tine, femeie! Fă-ți liniște în inimă, fiica Mea, și ascultă ce-ți voi spune Eu acum. Biserica Mea este pe marginea prăpastiei! Dușmanul îi stăpânește pe copiii Mei, ei s-au legat de el prin renunțarea la Mine! S-au dat lui pe ei înșiși pentru a dobândi puterea lucrurilor din această lume! Ei s-au dedat poftei, pierzaniei, uitând că au primit Preoția pentru a fi copiii Mei preaiubiți.

Ca Dumnezeu și ca Tată, vă spun astăzi, o, oamenilor: nu mai sunteți în putere ca înainte, căci Eu, Eu, Domnul Isus Cristos, pun capăt acestui dezmăț, acestei lumi de hoți și de calomniatori împotriva Dumnezeului vostru și a fraților voștri.

"Din cauza Doctorilor Templului vor suferi cei nevinovați"! O nenorocire infinită se abate asupra voastră! Ați creat pentru voi înșivă o lume a morții și acum ochii voștri vor vedea, iar pe pielea voastră veți simți durerea pe care Mi-ați provocat-o trădându-Mă, pentru a îmbrățișa un zeu al mizeriei infinite. Voi v-ați măcelărit frații și i-ați înșelat până la moarte, le-ați supt sângele pentru a-l adăpa pe satana, dușmanul infernal, iar acum, ACUM că Mă voi manifesta în Dreptatea Mea, veți fi alungați din fața Mea! Niciodată nu veți mai vedea lumina! Zeul vostru vă va însemna în întunericul său infernal: încă câteva ore și veți cădea ca niște popice, acele popice care s-au pretat la jocul lui satana.

Copiii Mei, voi toți cei care acum veți sărbători sosirea Mea în glorie, voi toți cei care M-ați urmat cu iubire și ați pregătit calea pentru întoarcerea Mea, iată că Eu, Eu Dumnezeu, vă voi așeza într-un loc sfânt și împreună cu Sfântul veți merge și vă veți hrăni cu El, veți fi chiar în respirația Lui, și niciodată nu veți mai simți întunericul, ci lumină, lumină, lumină infinită în bucuria imensă a Iubirii!

Întoarceți-vă repede la Mine, oh, voi care nu M-ați onorat! Cereți-Mi iertare ACUM, cu o inimă umilă, pentru că nu M-ați recunoscut ca fiind unicul și adevăratul Dumnezeu, acel Dumnezeu care a murit pe cruce pentru voi, pentru mântuirea voastră; da! Cereți-Mi iertare, ca Eu să vă iert, și nu întârziați: totul este deja pregătit!

Înmormântarea a fost pregătită până în cele mai mici detalii, dar totul se va întoarce împotriva răufăcătorilor! Căci, cine a meditat în inima sa înșelăciunea și moartea, va pieri de același rău. El nu a meditat în bine, ci în rău, și Eu, Eu Dumnezeu, le voi arăta condamnarea lor, gândită de propria lor minte.

Iată, vine iarna rece, gerul ei va fi durere și moarte pentru cei care nu s-au pregătit pentru cauza dreaptă: iată că Eu vin. Amin!

Benedict al XVI-lea este în pericol: fiii morții îi întind plasa ...dar! Adio pentru totdeauna, oameni ai diavolului! Nu va fi nicio victorie pentru voi, veți pierde totul, pentru că acel Tron este al Meu! Ea, BISERICA, Îmi aparține Mie! Fiți atenți, copii, la ceea ce veți auzi și veți vedea acum, pentru că acesta va fi SEMNUL sfârșitului răului! Isus, în infinita Sa durere pentru toți cei care au ales să treacă de partea dușmanului infernal: Adio! Adio! Adio pentru totdeauna!                                        Isus.

Notă: Papa Benedict al XVI-lea și-a prezentat demisia la 28 februarie 2013.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8491448284230566&set=a.242597375782406

Un comentariu: