miercuri, 25 ianuarie 2023

Războaiele și zvonurile despre războaie se intensifică, 19 ianuarie 2023, Shelley Anna

Mesaj de la Sfântul Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Popor al iubitului nostru Mântuitor, rămâneți în refugiul Inimii Sfinte a Domnului nostru, unde veți fi protejați de calamitățile care însoțesc necazurile din aceste zile. Războaie și zvonuri de războaie se apropie de granițele fiecărei națiuni pentru că URSUL (Rusia) nu poate fi supus.

Popor american, pregătește-te pentru dezastrul nuclear. Războiul nuclear se apropie deoarece America este ținta distrugerii.

Rugați-vă Coronița Divinei Milostiviri ca să primiți Pecetea lui Dumnezeu pe frunte. Intervenția Divină a Protecției înconjoară rămășița.

Iubit popor al lui Dumnezeu, rugăciunile voastre să fie neîncetate.

Antihristul va aduce o pace falsă pe măsură ce se va ridica din cenușa acestei lumi cu o stăpânire care va fi administrată cu semnul său de damnare care va fi sub aparența convenienței și a necesității pentru lucrurile acestei lumi care aduc moartea sufletului.

Semnul fiarei va începe domnia lui antihrist.

Recunoașteți îngerii voștri păzitori care vă însoțesc și vă vor conduce spre siguranță în aceste vremuri periculoase.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata împreună cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice apărătorul vostru vigilent.

Confirmări din Scriptură

Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă; nu cum vă dă lumea, vă dau Eu. Inima voastră să nu se tulbure și să nu se teamă.

Aşadar, convertiţi-vă şi întoarceţi-vă pentru ca păcatele voastre să fie iertate (Faptele Apostolilor 3:19)

 Căutați-l pe Domnul şi ajutorul lui, căutaţi întotdeauna faţa lui! (1 Cronici 16:11)

 Fiţi cumpătaţi, vegheaţi! Duşmanul vostru, diavolul, ca un leu care rage, dă târcoale căutând pe cine să înghită!  (1 Petru 5:8)

Pentru că eu sunt cu tine şi nimeni nu va pune [mâna] pe tine ca să-ţi facă vreun rău, deoarece am un popor numeros în cetatea aceasta”. FAPTE 18:10

Și veți auzi de războaie și de zvonuri de războaie. Vedeți să nu vă tulburați. Căci aceste lucruri trebuie să se întâmple, dar sfârșitul nu este încă.

Semnele sfârșitului de veac

Isus, răspunzând, le-a zis: „Vedeţi să nu vă înşele cineva! 5 Căci mulţi vor veni în numele meu spunând: «Eu sunt Cristosul» şi-i vor înşela pe mulţi. 6 Atunci aveţi să auziţi vorbindu-se despre războaie şi zvonuri de războaie. Nu vă înspăimântaţi, căci trebuie să fie toate, dar nu este încă sfârşitul! Matei 24:4-6

Sfinte Arhanghel Mihail, apără-ne în luptă. Fii apărarea noastră împotriva răutății și a capcanelor diavolului. Fie ca Dumnezeu să-l mustre, ne rugăm cu umilință și tu, Prinț al oștilor cerești, prin puterea lui Dumnezeu, alungă-l în iad pe Satana și toate spiritele rele, care dau târcoale lumii căutând ruinarea sufletelor. Amin.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/january/23/wars-rumors-of-wars-intensify/

Un comentariu: