joi, 26 ianuarie 2023

ORGANIZAȚI CENACOLE DE RUGĂCIUNE - Carbonia, 14.01.2023, ora 16:28

 Preasfânta Maria:

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez, copiii mei.

Copiii mei, vin aici, în mijlocul vostru, pentru a vă îmbrățișa și pentru a vă da puterea de a lupta în această ultimă perioadă, împotriva lumii și a adversităților dușmanilor.

Vă învălui sub mantia mea și vă protejez, copiii mei, lupta va fi grea, dar în final veți fi cu toții victorioși. Urmați întotdeauna Cuvântul Domnului vostru Isus Cristos, nu vă gândiți niciodată că El vă va abandona pentru că El este mereu lângă voi în orice situație, încercările sunt greu de depășit, dar cu Isus alături le veți depăși pe toate.

Durerile, din păcate, au fost create de înstrăinarea omului de Creatorul său. Dumnezeu l-a chemat pe om înapoi de multe ori, dar omul a fost târât de cel care l-a trădat pe Creator, ... și a fost aruncat pe pământ: Lucifer! 

Organizați cenacole de rugăciune, copiii mei.

În fiecare miercuri și sâmbătă, aici, pe această colină, Fecioara Maria coboară în mijlocul vostru pentru a se ruga, pentru ca rugăciunea să urce cu putere la Cer și pentru ca Domnul să vă audă strigătul de iubire și dorința voastră arzătoare de a vă întoarce la El, de a fi îmbrățișați de El, de a trăi într-o lume de pace și fericire veșnică.

Acum se vor împlini, una după alta, profețiile anunțate de profeții din vechime și de astăzi. Feriți-vă de falsele profeții, ascultați ce spune Domnul în sfânta Sa Evanghelie, ...în Apocalipsă anunță totul, nu există nicio schimbare, copiii mei. El își va anticipa revenirea doar pentru a-și salva copiii, deoarece Satana va fi distrugătorul de suflete și ar fi foarte, dar foarte greu pentru copiii Săi să treacă prin acele momente.

Astăzi binecuvântez acest deal luminat de lumina lui Hristos cel Înviat, îl binecuvântez în mod deosebit pentru că acest pământ este binecuvântat de Domnul.

Aici a fost prestabilit de El, din timp, proiectul Carboniei. Aici va fi un pasaj, copiii mei, singurul pasaj în care Isus, la porțile Grotei Sale, îi va despărți pe copiii Săi de dușmanii lor, de cei care L-au trădat, ... care L-au renegat.

Lucrați pentru această Lucrare, pentru ceea ce Domnul a stabilit pentru sfârșitul timpului în această chemare.

Organizați-vă, fiecare în casa lui, luați Rozariul și rugați-vă neîncetat, pentru că este un timp de mare durere.

Acum, veți vedea relele izbucnind una după alta! Pe această Planetă se vor întâmpla lucruri cu adevărat dureroase, copiii mei, de aceea vă cer: ...fiți tari în Iisus Hristos Domnul, îmbrățișați credința în El, nu există alți dumnezei pe acest Pământ, El este singurul Mântuitor, Hristos, singura religie este în Iisus Hristos, Cel care mântuiește: numai prin Iisus se va mântui omul, cine nu-l are pe Iisus nu se poate mântui.

De aceea, Domnul cere convertirea, are brațele larg deschise, îi așteaptă pe toți copiii Săi.

Adevărul, copiii mei, este în lume, dar nu este trăit! Această Umanitate preferă să se bucure de plăcerile pe care încă și le mai poate permite pe acest Pământ, dar, în scurt timp, acestea se vor transforma în amărăciune nesfârșită.

Înainte, voi care ați fost chemați la această Lucrare, munciți pentru această Lucrare! Dumnezeu se grăbește să intervină, are nevoie de sprijinul vostru, toți uniți într-o singură inimă, un singur suflet. Fiți bucuria Domnului vostru Iisus Hristos.

Vă țin de mână și conduc acest Sfânt Rozariu. Vă iau pe toți cu Mine, protejați sub mantia Mea, spre deliciile Iubirii Divine. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/01/24/organizzate-cenacoli-di-preghiera/

Un comentariu:

  1. Vino Doamne Iisuse Hristoase miluiește pe noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin

    RăspundețiȘtergere