luni, 30 ianuarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, VINERI, 13 IANUARIE 2023

Repostat: 12 aprilie 2018 – Pe măsură ce bătălia începe bătălia

   "Reaprind focul în poporul Meu pentru a răspândi Evanghelia Mea, pentru ca mai multe suflete să Mă cunoască. Poporul Meu este preocupat de multe lucruri, dar nu de lucrurile pe care le doresc Eu. Eu doresc ca cei pierduți să fie salvați. Doresc ca poporul Meu să se apropie de Mine înainte ca bătălia finală să înceapă. Doresc ca voi să alergați la Mine și să fiți în siguranță, dar cei mai mulți aleargă după lucrurile lumii, unde vor fi găsiți când va începe bătălia.

   Când va începe bătălia finală, mulți vor fi prinși cu garda jos. Cei mai mulți dintre cei care se numesc ai Mei nu cred în avertismentele Mele și astfel vor fi prinși pe nepregătite și vor pieri. Aceasta nu este voința Mea, ci lipsa lor de ascultare, deoarece Eu le-am trimis Cuvintele Mele.

   În timp ce vă pregătiți pentru ceea ce va urma, înălțați rugăciuni către Mine pentru a-i salva pe cei care nu au urechi de auzit. Ridicați rugăciuni către Mine pentru a-i salva pe cei care sunt încă pierduți și pe cei care nu au auzit de Mine. Pe măsură ce începe această bătălie, vă voi arăta o mare îndurare celor care faceți acest lucru."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=482371574059207&set=a.403808015248897

Un comentariu: