marți, 3 ianuarie 2023

PĂMÂNTUL VA FI TRANSFORMAT ÎNTR-UN PĂMÂNT NOU. Carbonia, 24bis.12.2022, ora 16:36 p.m.

 În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez.

Apropiați-vă de iesle, copiii mei: în această noapte Isus revine în splendoarea Sa pentru a se manifesta omenirii, astfel încât omul să creadă că Isus este viu și nu mort.

El trăiește în voi, copiii mei; El s-a născut pentru viață, nu pentru moarte! El trăiește și nu moare!

Măreția Lui este infinită, Puterea Lui este infinită! El este Dumnezeu, El este Creatorul tuturor lucrurilor!

El se va întoarce în curând pe Pământ și se va manifesta omenirii pentru ca aceasta să creadă.

Ca și atunci, istoria se repetă! ...

La fel ca Toma, omul va pune degetul în rana lui Isus și va crede și El, cel care l-a renegat pe Domnul va crede în cele din urmă că Dumnezeu există, că Dumnezeu e viu, este viu și este mereu printre noi.

Omul s-a îndepărtat prea mult de Domnul său; a căutat plăceri pe pământ!

Ceea ce omul cunoaște astăzi va dispărea în curând! Pământul va fi transformat într-un Pământ Nou, o lume în care copiii lui Dumnezeu, noua generație, se vor bucura de toate frumusețile pe care Dumnezeu le va pune la dispoziția copiilor Săi, aleșilor Săi, cei care L-au urmat pe Domnul Iisus Hristos cu o fidelitate absolută, au respectat poruncile lui Dumnezeu și au trăit în legile Lui, îndepărtându-se de lume, de tot ceea ce nu aparținelui Dumnezeu, ci Satanei.

Sigur că viața trebuie trăită, copiii mei, este un dar de la Creator... dar omul trebuie să o trăiască respectând voința lui Dumnezeu!

Iubiți pe frații voștri, iubiți pe aproapele vostru, fiți milostivi cu toți! Fie ca zâmbetul să nu lipsească niciodată de pe buzele voastre, în orice situație v-ați afla. Suferința este condiția care vă permite transformarea, vă purifică! Purificarea trece prin cruce.

Omul, îmbrățișând păcatul, s-a îndepărtat complet de Harul lui Dumnezeu; el s-a trezit în lume suferind într-un mod pe care Dumnezeu nu l-ar fi permis dacă omul i-ar fi rămas credincios.

O, voi care Îl urmați pe Domnul cu dragoste arzătoare, voi, cei care doriți să intrați în Țara Nouă și să-L îmbrățișați; voi, cei care Îl iubiți, veți avea în curând o viață nouă! Domnul a pregătit pentru copiii Săi un timp nou, o lume nouă; o nouă generație va umbla în fidelitate absolută față de El.

Pregătiți-vă acum pentru evenimentul special: Dumnezeu renaște în iesle, iar voi trebuie să-L adorați!

Copiii mei, vă așteaptă o viață nouă, o viață plină de fericire în minunile Creației pe care Dumnezeu vi le va face cunoscute; ... prin iubirea Sa veți gusta din tot Binele Său.

Rugați-vă pentru întoarcerea Sa anticipată! Doriți de a intra în viața nouă, de a fi părtași ai Frumuseții Sale veșnice.

Vă binecuvântez, copiii mei, vă însoțesc în această Noapte Sfântă în care Răscumpărătorul se întoarce în LUMINA Sa pentru a se manifesta lumii.

Păstrați dragostea lui Dumnezeu în inimile voastre, jertfiți-vă pentru aproapele vostru, oferiți-vă ca să-i salvați: ei nu pot înțelege cum Satana a reușit să le smulgă inimile, să le închidă ochii în fața Frumuseților lui Dumnezeu, cum a reușit să-i ducă în mizeriile infinite ale lumii sale!

Dar totul este pe cale să fie nou! Înainte cu curaj și putere, copiii mei, fiți adevărați soldați ai lui Isus Cristos! Adevărata bătălie a început: ați ajuns la capătul acestei curse!

Fiți victorioși păstrând în voi o credință fermă în Isus Hristos Iubire, ca să fiți răsplătiți pe noul pământ.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Duceți această binecuvântare în casele voastre și în familiile voastre.

Dați binecuvântarea lui Isus celor de lângă voi. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2022/12/29/la-terra-sara-trasformata-in-una-terra-nuova/

Un comentariu: