miercuri, 4 ianuarie 2023

Un mesaj......

Dragi frați și surori, nu vreau să duc pe nimeni în eroare, public ceea ce am primit și eu din alte părți. Eu însumi cercetez toate profețiile ca să aflu adevărul pe care sigur îl vom afla la timpul potrivit. Discerneți voi singuri! Cu acest eveniment îi vom putea deosebi pe profetii adevărați de cei falși

Fiica Mea, se apropie ora. Marea dreptate a Tatălui va coborî peste lumea întreagă. Observă cerul, pentru că voi îndepărta prin Îngerii Mei sfinți distructiva piatră enormă. Multe regiuni, țări și insule vor fi în curând distruse. Multe orașe vor fi distruse pentru totdeauna de puterea mărilor, valuri puternice vor lovi coastele. Aerul va fi poluat și va afecta vizibilitatea. În curând, tot pământul va fi lovit cu mare putere de asteroizi. Odată cu impactul lor, electricitatea, gazul, petrolul, apa, nu vor mai fi disponibile, haosul se va extinde pe tot pământul.

Fiică, vreau să îți comunic ceva despre care știi demult și nu ai îndrăznit să scrii. Sunt semne care vor conduce spre Marele Avertisment, nu trebuie să speculați sau să căutați date, ci să stați atenți la semnele din cer. Nu căutați date, numai Dumnezeu cunoaște data și ora.

Semnele sunt:

1.      Fuga papei și falsa lui înmormântare, numirea unui antipapă;

2.      Căderea bursei și panică financiară;

3.      Începutul războiului;

4.      Fuga păsărilor și animalelor;

5.       Crucea albă pe cer 7 zile și 7 nopți;

6.      știri despre o cometă care se apropie;

7.      Începutul Marelui Avertisment împreună cu marea explozie a cometei, norul alb care va acoperi pământul, instalarea secetei din cauza exploziilor care va duce la creșterea temperaturilor drept consecință vor duce la lipsa apei și alimentelor.

2 comentarii: