miercuri, 18 ianuarie 2023

VĂ CER CU TOATĂ UMILINȚA SĂ RĂMÂNEȚI UNIȚI, SĂ NU VĂ DISPERSAȚI... Carbonia, 11.01.2023, ora 16:33

Maria Preasfânta este aici cu voi.

Iubiții mei, copiii mei, sunt aici, printre voi, astăzi vin la voi ca Fecioară  Îndurerată. Vin în lacrimi pentru a vă cere din nou rugăciuni și implorări, pentru ca Fiul meu Isus să intervină acum.

Văd această Omenire pierdută în mâinile Satanei, îi văd pe copiii mei zdrobiți de Șarpele Străvechi, văd necredința multor Preoți care s-au predat acum celui rău, care îl urmează pe el în locul Celui care i-a uns "ai Lui"!

EI AU SĂRBĂTORIT ÎN RĂU; AU VENIT ÎMPOTRIVA MEA, S-AU AGĂȚAT DE SATANA PENTRU PUTERE, PENTRU UN SCAUN MAI MARE, S-AU ÎNDRĂGOSTIT DE LUCRURILE LUMII, S-AU LĂSAT PRADĂ POFTELOR NESTĂPÂNITE.

Sunt aici, în mijlocul vostru, plângând lacrimi de sânge. Alături de mine este Fiul meu Isus care plânge, în durerea Sa Îl imploră pe Tatăl ca timpul să se scurteze pentru intervenția Sa în această lume acum distrusă de rău.

Eu sunt aici cu voi, copiii mei, vă îmbrățișez și vă țin sub mantia mea, ... Vă cer cu toată umilința să rămâneți uniți, să nu vă dispersați, să nu căutați altceva.

Copiii mei, luați Sfânta Evanghelie în mâinile voastre, rugați-vă Sfântul Rozariu și implorați mila lui Dumnezeu. Rămâneți tari în Sfânta Evanghelie, ascultați Cuvântul lui Isus; nu vi se va mai spune nimic altceva: ceea ce trebuia spus a fost dezvăluit.

Copiii mei, cobor pe acest deal pentru a vă îmbrățișa, pentru a vă lua cu mine; strângeți-vă la pieptul meu. Nu căutați alte circumstanțe.

- PURIFICAȚI-VĂ, COPIII MEI,

- MĂRTURISIȚI-VĂ PĂCATELE ÎN FIECARE ZI,

- CEREȚI IERTARE DE LA DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS;

- UMILIȚI-VĂ ÎN FAȚA LUI:

- PROSTERNAȚI-VĂ LA CRUCEA LUI, SPUNEȚI-I CĂ-L IUBIȚI CU TOATĂ INIMA VOASTRĂ,

- CĂ ÎL VEȚI URMA PÂNĂ LA SFÂRȘIT CU TOATĂ DRAGOSTEA VOASTRĂ.

- AVEȚI MILĂ DE CEI SĂRACI,

- AVEȚI DRAGOSTE PENTRU FRAȚII VOȘTRI.

Sprijiniți această Lucrare, ... această chemare pe care Isus din Cerul Său a dezvăluit-o pentru vremurile din urmă, pentru realizarea planului Său.

Isus aici cu voi.

Aici va avea loc o mare bătălie, copiii Mei, o mare bătălie!!! Va fi provocarea dintre Balaurul Antic și Maria Preacurata, cu armata ei de pe pământ alături, cea pe care ea însăși a pregătit-o!

Puțini vor fi cei care o vor urma pe Maria Preasfânta în această misiune; ea va aduce în lume măreția ei și îi va îmbrățișa pe toți credincioșii din lume.

Toți cei care îl urmează pe Iisus Hristos, care trăiesc Sfânta Sa Evanghelie, purificați în Preasfânta Euharistie, în Sângele Mielului, vor fi pregătiți să intre în Noua Eră.

Trăiți Sfânta Evanghelie, copiii Mei; nu ascultați cuvintele care vin din lume. Copiii Mei preferați Mă trădează și ei, Îmi întorc spatele, ascultă de trădător, de cel care va rătăci atâția copii.

Iuda, sub înfățișarea falsului profet, sărbătorește astăzi, împreună cu acoliții săi, victoria Satanei, dar foarte curând va fi învins de triumful Inimii Neprihănite a Mariei!

Aveți credință, copiii Mei, aveți credință în Domnul vostru Iisus Hristos, aveți credință! Fiți ascultători față de Cuvântul Său.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Copiii mei, astăzi vă ung! Vă ung cu untdelemn sfânt: cel care vine de la Dumnezeu! Singurul ulei sfânt este cel al lui Dumnezeu!

Nu vă mulțumiți cu lucrurile lumii, copiii mei, căci aceasta este otrava lui Satana! Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/01/13/vi-chiedo-in-tutta-umilta-di-stare-uniti-di-non-disperdervi/

Un comentariu: