joi, 5 ianuarie 2023

Mesaje cerești din Kadarkút, 19 mai 2015 - Păcatele împotriva primei porunci, partea 2.

Isus: păcatele împotriva primei porunci, partea 2.

Isus: Eu sunt Isus al vostru. Stau în fața voastră în lumină radiantă ca Mântuitor al vostru înviat și glorificat. Îmi desfac puțin haina Mea de pe piept și cu ochii sufletului vostru puteți vedea Inima Mea sfântă care bate, din care Îmi revărs spre voi nesfârșita Mea dragoste și îndurare. Ați venit din nou să salvați mulțime de suflete pentru Noi și să ascultați învățătura Noastră cerească.

Prima poruncă mai are și a doua parte a care spune așa: "NUMAI LUI SĂ-I SLUJEȘTI!". Noi, Dumnezeul Unic și Întreit, ne așteptăm ca și copiii Noștri să ni se închine și nouă să ne slujească. De câte ori putem auzi aceste exclamații: "Îl ador pe acest actor! Ador înghețata! Îmi ador nepotul!" Acest fel de a vorbi este un păcat pentru că încalcă porunca 1. Aceștia trebuie să fie iubiți, dar numai pe Dumnezeu Îl putem adora.

Cel care este superstițios păcătuiește și el împotriva acestei porunci. Dacă se întâlnește cu un coșar, își prinde nasturele pentru a avea noroc. Dacă a scăpat dintr-o problemă, atunci bate în lemn pentru a o evita. Dacă o pisică neagră îi taie drumul, se teme de ghinion. Dacă aude o cucuvea, se așteaptă să moară cineva. "Superstiția este o exagerare distorsionată a religiozității, o direcționare greșită a simțului și practicii religioase."

Ca și superstiția, idolatria este o distorsiune a simțului religios al omului. Nu numai păgânii din antichitate se închinau la idoli. Totul idolatrie înseamnă  și atunci când omul se închină și slujește unei creaturi sau unui lucru făcut de om în locul lui Dumnezeu. Poate fi un membru al familiei, un star de cinema, un cântăreț rock, bani, mașini, putere, succes, stomac și sex.

Prima poruncă o încălcă și acela care din curiozitate și din dorința de vindecare ocultă, apelează la practici ezoterice și se amestecă în curentele New Age.

Ghicitoarele, astrologii, cititorii în palmă, cititorii în cărți, văzătorii în viitor caută să exercite o putere asupra timpului și asupra oamenilor, atribuindu-și puteri misterioase, înșelând mulți oameni creduli. Aceasta include magia albă și neagră. Folosirea și acceptarea ambelor este un păcat grav. Magia este un păcat, deoarece crede în puteri pe care omul le folosește în folosul propriu sau pentru a face rău altora.

Este o întâmplare adevărată ceea ce urmează să vă spun. Ana are un prieten cu care ar vrea să se mute, dar există un obstacol, mama ei, care se opune cu tărie acestei relații. Băiatul are un trecut familial negativ: un tată bețiv, o mamă desfrânată și un frate în închisoare pentru trafic de droguri. (Mama) încearcă în zadar să o convingă pe fiica sa să renunțe, dar aceasta devine din ce în ce mai furioasă și plănuiește să se răzbune. În cel de-al treilea sat există o vrăjitoare despre care se zvonește că se pricepe să facă rău. Au căutat-o și ea le-a promis că îi va ajuta dacă vor aduce o șuviță de păr de la mama, o fotografie cu ea, o pană de porumbel și 5 ouă. Așa au și făcut. S-au dus din nou la ea cu aceste lucruri. Femeia a aprins o lumânare, a pus lângă ea un crucifix și a așezat o fotografie a mamei în fața ei. Avea în mână un ac de cusut gros, a băgat firul de păr al mamei și a început să înțepe fotografia în jurul frunții. Între timp, ea se "ruga", mormăind ceva neînțeles. A desenat o cruce pe inimile tinerilor cu ceva lichid maron și a spus: "Acum puteți să vă mutați împreună, nu va fi nici un obstacol." A doua zi, la prânz, mama s-a făcut palidă, a amețit, a căzut de pe scaun, s-a lovit la cap și a murit pe loc. Vrăjitoarea a blestemat-o, iar ea a fost otrăvită prin sânge. Aceasta este magia neagră. Un păcat de moarte împotriva poruncii 1 pentru această femeie, dar și pentru tânărul cuplu.

 Între practicile oculte, în afară de magie și vrăjitorie, se află și chemarea spiritelor, unde nu răspund spiritele rudelor moarte, ci Satana însuși. Participarea la o astfel de practică este un păcat de moarte.

Încalcă și prima poruncă: yoga, meditația transcendentală, controlul minții lui Silva, scanarea aurei și a irisului, vindecarea cu ajutorul fantomelor, vindecarea prin lumină, vindecarea reiki, folosirea pendulului, radiestezia(căutarea cu un băț magic a filoanelor de apă), reîncarnarea, credința în OZN-uri, șamanismul, masajul tălpilor, acupunctura. Aceste practici sunt ale celui rău, îi slujesc lui, nu lui Dumnezeu.

În continuare, aș dori să vă arăt cum să-L slujiți pe Dumnezeu, așa cum cere prima poruncă.

 Tatăl Ceresc are pentru fiecare om pe care l-a creat un plan, așa trebuie să trăiți încât să-l îndepliniți. Fiecare dintre noi a primit sarcini diferite și abilitățile adecvate,  talanții. Unii au fost chemați la apostolat, alții să fie învățători, alții la slujire devotată, alții la suferință, alții la o viață de renunțare și negare de sine, alții la rugăciune neîncetată, alții la lupta împotriva ispititorului, alții la eliberarea fraților, alții la maternitate, alții la castitate, alții la viața monahală și la slujirea preoțească. Îl slujește bine pe Dumnezeu și îndeplinește porunca întâi acel copil al Meu care pune în practică însărcinarea dată de Creator cu toată puterea după abilitățile sale.

 "ȘI NUMAI LUI SĂ-I SLUJEAȘTI!" - spune o parte din porunca 1. Cu adevărat, mulți oameni încalcă acest lucru pentru că nu Îi slujesc lui Dumnezeu, ci idolului pe care și l-au ales. 

Emeric este pictor și zugrav, tată a 3 copii. El bea de ani de zile, provocând multe probleme și amărăciune soției și copiilor săi. Scopul Tatălui Ceresc cu el este ca mâinile sale pricepute și forța fizică să asigure o bază financiară adecvată pentru traiul familiei sale. Influențat de prieteni răi, a devenit dependent de băutură în urmă cu 3 ani și a fost dat afară din firmă. De atunci, bea și mai mult, fiind adus seara acasă de la bar mort de beat. Bineînțeles că nu are un loc de muncă. Salariul soției sale, care este educatoare, le asigură doar hrana și îmbrăcămintea, dar nu le ajunge să își poată plăti facturile. Încălzirea a fost deja debranșată. Acum este rândul electricității. Emeric, după cum puteți auzi, încalcă grav Porunca 1 pentru că nu și-a respectat abilitățile primite. El îl slujește pe Satana prin alcoolismul și iresponsabilitatea sa. Dumnezeul lui este consumul excesiv de alcool, bere, vin, țuică.

 Ascultați celălalt exemplu! Ildiko este căsătorit cu Béla de 5 ani. Ei nu au copii. Soțul este atât de nerăbdător să aibă un copil, dar Ildiko nu vrea să audă de asta. Deși casa lor a fost construită cu mult timp în urmă cu ajutorul părinților, au o mașină și nu au probleme financiare. Béla o imploră în zadar, dar soția sa ia doar pilule contraceptive. Adevărul e că este o femeie foarte frumoasă. Îi este teamă de silueta ei, de faptul că se va îngrășa din cauza nașterii și alăptării, că își va pierde confortul, călătoriile în străinătate, distracția de weekend. Egoismul și vanitatea preiau controlul. Ea a fost creată de Dumnezeu pentru a fi mamă, dar a refuzat să facă acest lucru. A încălcat prima poruncă, dar și a cincea și a șasea. Acela care omoară viețile mici abia începute cu medicamente este un ucigaș, iar cine își caută doar plăcerea proprie în viața conjugală și refuză să aibă copii, chiar dacă este căsătorit în Biserică, comite adulter.

 Dragii Mei copii Ispășitori! Uitați-vă puțin înlăuntrul vostru. Vă îndepliniți sarcina la care v-am chemat?

 Tu, copila Mea, care pleci cu atâta râvnă în pelerinaje în străinătate, nu cumva îi lipsești pe tineri de ajutorul tău de bunică? Pe an mergi în cinci sau șase locuri. Ce-ar fi să renunți măcar la una dintre aceste călătorii și să te joci mai mult cu nepoțeii tăi, care tânjesc atât de mult după tine...

 Tu, fiul Meu drag, tu chiar practici pentru ceea ce te-am ales. Viața ta este una de slujire permanentă. Ajuți acolo unde este nevoie de tine, fără a economisi bani sau efort. Ai o mare dragoste pentru aproapele tău...

 Fetița Mea! Te-am creat pentru compasiune și mângâiere. Mulți dintre copiii mei triști și necăjiți așteaptă cuvintele tale înțelegătoare, răbdătoare și pline de iubire. Acesta să fie întotdeauna cel mai important lucru pentru tine...

Te-am chemat pe tine, fiica Mea, la o viață de rugăciune plină de zel.. Ai putea multe suflete să salvezi, dar încă nu te poți rupe destul de privitul la televizor, de internet. Eu sunt gelos pe aceste lucruri lumești. Eu aștept de la tine  toată dragostea ta...

Băiețelul Meu! Pe lângă îndatoririle tale de tată, de soț și serviciu, îți cer multă renunțare și negare de sine. Golește-te de sinele tău, așa cum am făcut și Eu. Dar încă văd în tine un pic de neliniște și de anxietate. De ce nu te bazezi pe Mine în totalitate?

 Oh, iubita Mea fetiță! Sper că te recunoști prin cuvintele Mele.. Ai fost aleasă pentru a-i învăța prin exemplul tău iubirea iertătoare pe cei din jurul tău. Primești atâtea răni sufletești, cruci de la membrii familiei tale și le porți cu toată puterea ta. Uneori simți că nu mai poți merge mai departe, vrei să te smulgi din acest "iad", dar ceva te reține. Îți iei din nou crucea și mergi mai departe. Așa e că noi semănăm?...

 Micuțul Meu drag! Te-am ales pentru a lupta împotriva răului. Ești potrivit pentru această sarcină pentru că nu nu te temi. Privirea protectoare a Fecioarei Maria este mereu cu tine. Satana și demonii lui sunt foarte furioși pe tine pentru că te rogi foarte mult. Sângele Meu sfânt formează un scut în jurul tău, astfel încât spiritele rele nu-ți pot face rău...

 Tu, fetița Mea, ai primit cel mai frumos dar de la Tatăl Ceresc, acela de a fi un exemplu pentru ceilalți, de a îndura suferința fizică și spirituală fără să suspini. Nu te plângi niciodată, doar îți duci crucea. Mulțumesc că totdeauna o oferi pentru suflete. Crede-Mă, Eu o voi folosi transformând-o în har.

 Dragile Mele comori! Voi, cei care Mă ascultați acum, toți Mă adorați și Mie Îmi slujiți. Mă faceți fericit, nu încalcați prima Mea poruncă.

 Partea a treia a acestei porunci foarte importante va fi dată abia săptămâna viitoare, și anume: "IUBEȘTE-L PE APROAPELE TĂU CA PE TINE ÎNSUȚI".

 În semn de rămas bun, vă duc într-un loc în care ochiul omului n-a văzut și urechea n-a auzit: Împărăția Cerului. Veniți cu Mine? .... Vă mulțumesc! Tavanul locului unde  ispășim se deschide și, odată cu el, și cerul albastru strălucitor. Ne urcăm pe aripile imaginației, ne ridicăm unul câte unul părăsindu-ne locul. Eu merg înainte, urmați-Mă! Am ajuns deja la intrarea în Rai, care este de la dreapta la stânga păzit de heruvimi. Imediat cad în genunchi în fața Mea. Cu capetele plecate în jos, cu brațele încrucișate pe piept, ei Mă salută. Apoi se ridică, vă privesc cu un zâmbet intim și primitor și deschid larg aripile porții de aur. Intrăm, și Eu, Mântuitorul vostru, dispar brusc din fața ochilor voștri. Vă permit să vă vedeți îngerii voștri păzitori cu ochii voștri spirituali. Ei vă conduc mai departe. Priviți în jurul vostru! Și aici există cer, dar nu este albastru, ci totul strălucește într-o lumină galben-aurie. Această lumină colorată învăluie totul. Vă plimbați într-o grădină ornamentală magnifică, pe un gazon îngrijit și ondulat, printre flori parfumate, tufișuri și arbuști. De-a lungul potecilor sunt bănci albe. Pretutindeni, oameni zâmbitori în haine albe, tineri și bătrâni, se plimbă și vorbesc. Ei sunt cei mântuiți. Văd îngeri amestecați printre ei, dar îi poți deosebi de sfinți, sunt translucizi și au aripi. Din fiecare trup sfânt se revarsă lumină, dar de intensitate diferită, ceea ce indică gradul de glorie câștigat. Mai mulți sfinți în veșminte albe se apropie foarte mult de voi și vă salută cu un zâmbet fericit. Ei sunt strămoșii și rudele voastre decedate pentru care v-ați rugat. Ei nu vă pot deocamdată îmbrățișa pentru că sunteți încă în trup. Dintr-o dată, sunteți înconjurați de multe siluete strălucitoare îmbrăcate în alb.. Îngerii voștri păzitori  explică că acestea sunt sufletele pe care le-ați eliberat din purgatoriu cu cele 3 rozarii pe care le-ați spus.

Există multe clădiri în Rai, de la cele mai simple la cele mai mărețe: sălașurile sfinților. Una dintre ele iese în evidență față de celalalte. Pereții săi sunt construiți din trandafiri albi parfumați. În jurul clădirii stau îngeri, în special heruvimi și serafimi. Nu are ușă. Intrarea este acoperită cu o perdea translucidă de aur. Vă aflați în fața sălașului Sfintei Treimi. Un heruvim trage perdeaua pentru a dezvălui o priveliște maiestuoasă. Locul este foarte spațios, cu mai multe niveluri, și scăldat de lumină. Un lung șir de trepte albe și lungi conduce către un piedestal acoperit cu petale de flori unde se pot vedea 3 tronuri ornamentate. Pe ele stau trei siluete tinere, foarte frumoase, cu mantii, haine albe, coroane pe cap, persoanele Sfintei Treimi. În centru se află Tatăl Ceresc, într-o mantie de aur, în dreapta Sa, Eu, Isus al vostru, cu mantie roșie, iar în stânga Sa, Duhul Sfânt, cu mantie albă.

Încerc să vă dau o idee despre cât de mare este închinarea și lauda pe care le primesc acolo în Rai. Acest sălaș  este plin de siluete strălucitoare. În dreapta, sfinți în veșminte albe și cu aureole, sunt îngenuncheați, cu fruntea atingând pământul, adesea se îndreptă și-și deschid brațele către Dumnezeu. În stânga sunt reprezentate cele 9 coruri de îngeri. În timp ce tovarășii lor de pe Pământ și din Ceruri sunt implicați în diferite slujiri, ei sunt ocupați cu glorificarea. Îngeri și sfinți deopotrivă cântă neîncetat: "Sfânt ești, sfânt ești, Doamne al oștirilor, Dumnezeule, slava Ta umple cerul și pământul, Osana în înaltul cerului...etc. Cântecele lor sunt acompaniate de harpe, țambale, cinele, tobe, trompete, flaute. Nici o muzică de pe pământ nu poate egala frumusețea acestor cântece cerești. Tatăl se ridică și deodată se face o tăcere adâncă. Așa vorbește:

-Oh, ce bucurie pentru Noi! Copiii Mei ispășitori ne-au vizitat. Intrați, micuții Mei! Îngerii Mei și sfinții Mei! Deschideți-vă rândurile și lăsați-i să vină la Noi! Deja stați la picioarele Sfintei Treimi și îngenuncheați în adorarea lui Dumnezeu. Vă mulțumesc pentru slujirea voastră: salvarea plină de râvnă a sufletelor. La rugămintea Noastră, în timpul orei de milostivire, de la 15:00 la 16:30, aproape în fiecare zi, recitați cele 3 rozarii preferate ale Noastre, deși este obositor, este o sarcină care necesită sacrificiu. Pentru această slujire nobilă, Noi vă răsplătim. Deschideți ușile inimilor voastre! Eu, Tatăl vostru ceresc, vă pun în inimă un trandafir de aur: simbolul slujirii perseverente. Sfântul Meu Fiu așează în voi un trandafir roșu, simbol al sacrificiului și al renunțării de sine, iar Duhul Sfânt vă dăruiește un trandafir alb, simbol al purității sufletești.

Din nou Cuvântul Meu, al lui Isus al vostru, Îl ascultați. Îngerul vostru păzitor deja v-a adus înapoi. Drept rămas bun, vă binecuvântez cu un duh de iubire adoratoare și slujitoare lui Dumnezeu, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://uze-k.blog.hu/2020/05/12/kadarkuti_egi_uzenetek_262-264_szuzanya-jezus-szentlelek_az_elso_parancs_elleni_bunok

Un comentariu: