vineri, 13 ianuarie 2023

PENTRU VOI, CEI CARE URMAȚI ACEASTĂ CHEMARE, VA FI O RĂPIRE, ÎN CURÂND VEȚI INTRA ÎNTR-O ALTĂ STARE, VEȚI AVEA PARTE DE TRANSFORMARE - Carbonia, 04.01.2023, ora 16:49 - locuțiune

PREASFÂNTA MARIA:

Sunt aici în mijlocul vostru, copiii mei, sunt aici cu Pruncul meu Isus! Iată, vi-L pun în brațe: primiți-L în inimile voastre, încercați să percepeți Iubirea Lui, Tandrețea Lui, Măreția Lui.

Isus este aici cu voi, copiii mei, încă o dată El coboară pe Pământ pentru a vă salva, pentru a vă elibera din lanțurile lui satana. El dorește să vă aducă într-o lume curată, parfumată, înstelată, unde totul este Iubire, unde veți auzi Îngerii cântând în cor și jubilând pentru Isus: EL ESTE REGELE REGILOR! EL ESTE CEL CARE POATE FACE TOTUL.

În curând Îl veți vedea coborând din cer pe un nor: în suita Sa va avea o armată de Îngeri iar, împreună cu Preasfânta Maria și cu toți Sfinții din Ceruri, vor manifesta Regalitatea și Măreția Sa.

JUSTIȚIA LUI DUMNEZEU ESTE APROAPE, copiii mei, Inima Lui va triumfa împreună cu a Mea și cu toți cei care îi vor urma chemarea, cei care vor rămâne credincioși Doctrinei Sale.

NU VĂ ABANDONAȚI NICIODATĂ CREDINȚA, COPIII MEI; DIMPOTRIVĂ, CĂUTAȚI SĂ O ÎNTĂRIȚI DIN CE ÎN CE MAI MULT!

DOMNUL:

Timpul pe care îl veți traversa acum pe Pământ va fi un timp de mari încercări, de mari suferințe, mai ales pentru oamenii care nu au acceptat iubirea lui Dumnezeu, care au refuzat-o pentru a urma lucrurile acestei lumi, convinși că vor găsi fericirea, că vor fi cu adevărat liberi, dar ACUM VEȚI ÎNȚELEGE CĂ ACEASTĂ PLĂCERE NU EXISTĂ!!! ... v-ați înlănțuit singuri, ... v-ați înlănțuit singuri!!!! LIBERTATEA VOASTRĂ V-AȚI LEGAT-O DE SATANA, PREFERÂNDU-L PE EL ÎN LOCUL "CELUI CARE ESTE".

Fiți vigilenți, copiii Mei! Acum, pe acest Pământ, vor veni cutremure, inundații, furtuni, ploi, grindină, ... fulgerele vor lovi Pământul și un foc va cădea din cer pentru purificarea acestei Omeniri.

Dumnezeu ar fi vrut să evite atâta durere pentru om, l-ar fi purtat în brațele Sale spre o viață nouă; dar, OMUL L-A NEGAT PE DUMNEZEU, S-A LĂSAT ORBIT DE LUMINA DUȘMANULUI INFERNAL, ȘI L-A URMAT ÎN ACEASTĂ LUME A ÎNTUNERICULUI, o lume care se va ruina cu totul.

VOI ÎNCEPE ACUM CU VATICANUL: ZIDURILE ROMEI SE VOR CUTREMURA! TOȚI CEI CARE S-AU OPUS DUMNEZEULUI IUBIRII SE VOR PRĂBUȘI. TRĂDĂTORII, VOR FI LOVIȚI DE MOARTE, UNUL DUPĂ ALTUL VOR CĂDEA.

O, oameni necredincioși, ce ați crezut că veți obține? Și totuși știați că nu veți avea nicio victorie! ISUS CRISTOS ESTE CEL VICTORIOS! EL ESTE CEL CARE POATE FACE TOATE ȘI TOATE ÎI APARȚIN! El nu vă va lăsa puterea asupra Bisericii Sale! Sărmanii oameni, sărmani, pentru că acum suferințele voastre vor fi veșnice, VEȚI TRĂI VEȘNIC ÎN IAD ÎMPREUNĂ CU CEL PE CARE L-AȚI PREFERAT ÎN LOCUL MEU.

Deja tobele tună de moarte, orașele vor fi în curând pustii. Străzile pline de cadavre, copiii Mei! Iată ce a reușit să facă omul, care s-a îndepărtat de Dumnezeu! SATANA A LUCRAT MINȚILE OAMENILOR, LE-A TRANSFORMAT ȘI LE-A CĂLĂUZIT DUPĂ VOIA LUI, LUÂNDU-LE TOATE LUCRURILE BUNE.

Astăzi, Cerul se bucură pentru că, în scurt timp, va lua în El mulți dintre copiii Săi.

Iubiților, o, VOI CARE URMAȚI ACEASTĂ CHEMARE, ȘI VOI TOȚI CEI CARE URMAȚI ADEVĂRATA DOCTRINA A LUI CRISTOS ISUS, știți cu adevărat că ÎN CURÂND VA FI PENTRU VOI RĂPIREA, ÎN CURÂND VEȚI INTRA ÎN ALTĂ CONDIȚIE, VEȚI AVEA TRANSFORMAREA.

Puneți-vă imediat în condiția de a fi primiți în brațele Mariei. Ea va veni la voi pentru a vă pregăti pentru provocarea finală împotriva Diavolului.

Suntem aproape! Încă un pic, copiii Mei, încă un pic! Aveți răbdare! Aveți respect pentru Domnul vostru Isus Cristos și iubiți-vă unii pe alții ca "adevărați frați în Cristos".

Cerul este aici cu voi!

Fie ca binecuvântarea Preasfintei Treimi să se pogoare peste fiecare dintre voi!

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Renașteți noi!

BINECUVÂNTAȚI FIECARE CREATURĂ PE CARE O ÎNTÂLNIȚI, TOT CEEA CE ATINGEȚI ȘI VEDEȚI, ÎN NUMELE DOMNULUI VOSTRU ISUS CRISTOS.

ÎNAINTE, ... A SOSIT VREMEA; TOTUL ESTE LA SFÂRȘIT.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8515087278533333&set=a.242597375782406

Un comentariu: