marți, 10 ianuarie 2023

O înmormântare, se va declara foarte curând, dar în realitate va fi falsă - Carbonia, 22bis iunie 2019, ora 16:55 p.m.

Pregătiți-vă inimile, prezentați-le Celui Preaînalt, puneți în voi scutul credinței în Cristos Isus Domnul, Mântuitorul.

Îngenuncheați în fața Crucii și prezentați-i lui Isus rugămințile voastre, cereți adevărata voastră convertire și a celor dragi vouă.

Furtuna se va dezlănțui brusc, nimeni nu va scăpa de pericol, pentru că aceasta este voința lui Dumnezeu de a-și manifesta Puterea în fața Omenirii.

Isus Cristos este Cel care Și-a dat viața pentru mântuirea fraților Săi, dar a fost trădat de cei mai frumoși fii ai Săi, doctorii templului și acum, preoții.

Dragi copii, istoria se repetă, Isus nu este acceptat de oameni pentru că le lipsește iubirea și caritatea; inimile lor s-au împietrit pentru că au ales viața de păcat, s-au prosternat lui satana, și-au dat viața în mâinile lui.

Astăzi vin din nou la voi și vă cer să vă convertiți, nu întârziați, copiii mei, totul este la porți, nu fiți neghiobi. Strigătul meu va traversa Universul, chiar și cele mai mici particule vor simți dreptatea mea.

Vouă, celor care M-ați trădat, vă spun cu adevărat: reparați greșelile voastre, puneți-vă în comuniune adevărată cu Mine, fiți sinceri cu Mine, pentru că Eu văd și citesc în inima fiecărui om.

Eu sunt Dumnezeul vostru Creator, Eu sunt Cel căruia trebuie să vă supuneți și trebuie să vă prosternați, ... nu lui satana, copiii mei, ci Mie, care v-am dat viață!

Nu treziți în voi înșivă o inimă rea, iubiți-Mă și iubiți-i pe cei pe care vi-i trimit Eu.

Eu sunt Cel care decide lucrurile și Cel care le gestionează prin trimișii Săi. Timpul lucrurilor pământești se încheie, ușa noii vieți este pe cale să se deschidă, o nouă eră, un nou soare, un nou răsărit în care toate vor străluci în Mine, Dumnezeul iubitor, unicul Creator.

Vă îndemn să vă convertiți, voi, cei care M-ați trădat, aștept aceste ultime clipe și apoi îmi voi închide Inima Mea vouă pentru totdeauna.

Voi nu ați fost creați pentru satana, ci pentru Mine, Dumnezeul Creator, Cel care posedă totul în Sine. Dacă doriți să aparțineți Vieții, intrați în Viață pentru a locui veșnic în Viață. Grădina Edenului se va redeschide pentru cei aleși de Dumnezeu!

O înmormântare va fi declarată foarte curând, dar în realitate va fi falsă.

Credeți doar în cuvintele mele și să nu fie în voi nici o tristețe, ci bucurie, căci Eu sunt Cel care poate totul, Eu sunt Cel care deschide cele mai puternice uși, cele mai întunecate cărări.

Înainte! Lumina este Dumnezeu, Dumnezeu vine la voi, să aveți ochi să îl vedeți și să-L urmați.

Vă binecuvântez și vă aștept așa cum v-am cerut.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8494977310544330&set=a.242597375782406

Un comentariu: