marți, 20 iunie 2023

ANTIHRISTUL A LUAT POZIȚIE ÎN BISERICĂ - Carbonia, 10.06.2023, ora 16:31

Preasfânta Maria:

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez!

Copiii mei, Lumina lumii este în lume, dar lumea este în întuneric și nu privește spre cer, nu caută Lumina, persistă în întuneric.

Iubiți copii, Dumnezeu Tatăl Atotputernic Mă trimite printre voi pentru a vă chema din nou la convertire.

Fie ca drumul vostru să fie în "totus tuus" spre El, nu căutați căi secundare pentru că singura cale care duce la Cer, la mântuire, este cea în Isus Cristos Domnul.

Urmați adevărata Doctrină a Bisericii, copiii mei!

Lumea este învăluită în întuneric; credeți în această misiune, credeți cu adevărat în ceea ce vă spune Domnul, nu plecați urechea surdă, nu gestionați viața în felul vostru, fiți așa cum vă cere Domnul: ... toți ai Lui!

Isus:

Mulți oameni se îndepărtează de Mine: sunt prinși în lucrurile lumii!

Voi trudiți degeaba, copiii Mei, vă agățați de un fir de păr. Voi lăsați totul pe acest pământ! Nu vă pierdeți viața!

Banii au un sfârșit, copiii Mei: în curând va avea loc un colaps economic!

Totul se va sfârși!

Mi-e sete! Mi-e sete de voi, copiii Mei, mi-e sete de "da"-ul vostru sincer!

În curând va avea loc intervenția Mea divină: nu mai puteți aștepta! Antihristul a luat poziție în Biserică.

Citiți Sfintele Scripturi, o, oamenilor, nu fiți ignoranți față de Cuvântul lui Dumnezeu pentru a nu fi înșelați de dușman.

Nu dați vina pe Dumnezeul vostru pentru tot ceea ce se întâmplă, ... nu-L blasfemiați, vina este numai a voastră: v-ați îndepărtat de El pentru a-l urma pe Diavol. V-ați lepădat de El! I-ați trădat iubirea Lui! V-ați trădat pe voi înșivă, copiii Mei!

În curând, această omenire va intra în disperare: omul nu va mai avea cu ce să se hrănească; cei care L-au jignit pe Dumnezeu și Îl resping în continuare vor fi în mare suferință, vor striga după ajutor, dar nu vor avea niciun răspuns!

Pocăiți-vă acum, copiii Mei: nu mai este timp de pierdut.

Eu v-am creat ca să fiți ai Mei, Chipul și Asemănarea Mea. Dar voi ați renunțat la toate acestea!!! Ați preferat să urmați lucrurile acestei lumi, l-ați favorizat pe cel care vă suflă pe gât suflul său de moarte, abătându-vă de la Adevăr, târându-vă pe căile sale întunecate.

Sunt îndurerat, dar nu pot face nimic pentru voi, care nu ați îmbrățișat adevărata Doctrină a Bisericii și v-ați pierdut pe căile iadului.

Preasfânta Mea Mamă este aici cu voi, Eu sunt cu ea. Sunt aici, prezent pe acest deal: ...aveți răbdare, copiii Mei, aici se vor da haruri mari și vor avea loc mari miracole.

Totul este pe cale să se împlinească. Așteptați cu iubire răbdătoare, convertiți-vă, copiii Mei, convertiți-vă!!!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/06/14/lanticristo-ha-preso-posizione-nella-chiesa/

Un comentariu: