vineri, 23 iunie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 21 și 22 iunie 2023

MIERCURI, 21 IUNIE 2023

În mișcare - 06/20 - În lumina discuțiilor despre punerea sub acuzare a lui Joe Biden, am vrut să împărtășesc din nou acest mesaj. Știu că l-am mai postat înainte, dar câți dintre noi își amintesc cu adevărat că timpul se apropie și brusc vine peste noi ce spunea acesta? Așa că iată un memento pentru noi toți, inclusiv pentru mine.

5 decembrie 2019 - În mișcare

   "Mă rugam Domnului pentru un cuvânt pentru noi când, în Duh am văzut Mâna imensă a lui Dumnezeu apucând globul pământului și scuturându-l. Apoi l-a scuturat din nou, cam în același mod în care tu sau eu am putea scutura un glob de zăpadă. Apoi l-a scuturat mai tare. Și mi-am amintit de versetele care spun că Dumnezeu se va ridica și va zgudui teribil pământul...

   Copiii Mei, pregătiți-vă. Liderul Americii este înlăturat și înlocuit. Cel care îl înlocuiește dorește răul asupra poporului Meu. Acesta a fost planul dușmanului de ceva timp și acum este pus în mișcare. Nu mai sunteți în siguranță când se va întâmpla acest lucru. Acest lider va încerca să ia totul de la poporul Meu, inclusiv viețile voastre.

   O mare lipsă vine pentru lume, dar mai intens pentru cei care poartă Numele Meu. Se pune în mișcare un plan pentru a elimina de pe pământ tot ceea ce poartă Numele Meu. Tot ceea ce v-am spus (de-a lungul anilor și în Cuvântul Său, nu doar această profeție) este pus în mișcare și va începe repede. Nu veți avea timp să vă adaptați, nu vi se va da timp să vă ascundeți. Fiți pregătiți pentru ceea ce veți înfrunta acum.

   Totul începe cu înlăturarea liderului Americii."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=571884811774549&set=a.403808015248897

JOI, 22 IUNIE 2023 - Binecuvântările Mele și libertatea voastră

"Dacă toți copiii Mei ar umbla pe căile Mele, viețile lor ar fi libere de robia păcatului. Ar fi liberi de dependențe, de obiceiuri proaste.

Copiii Mei, dacă veți continua să vă agățați de aceste păcate, ele vă vor distruge. Va veni o zi înainte de sfârșit când fiecare om va fi predat păcatelor sale.

Veți fi dați pe mâna dumnezeului pe care l-ați ales și, dacă persistați să păcătuiți, acel dumnezeu nu sunt Eu. Dumnezeul păcatului nu are milă față de voi. El nu are nicio iubire pentru voi. El dorește doar durerea și distrugerea voastră.

Alegerea este doar a voastră. Eu vă iubesc cu o iubire veșnică, dar trebuie să Mă alegeți pe Mine pentru a primi binecuvântările Mele și libertatea voastră."

https://www.facebook.com/photo?fbid=572376308392066&set=a.403808015248897

Un comentariu: