miercuri, 7 iunie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 31 mai, 1 și 3 iunie 2023

MIERCURI, 31 MAI 2023 – Predați-vă Mie

 "Doresc să vă cercetați cu sârguință inimile și să-Mi predați toate gândurile necuviincioase și neiubitoare pe care le găsiți acolo. Doresc să fiți în dragostea Mea și să nu permiteți ca răutatea celui rău să vă umple inima și mintea.

Copiii Mei, este timpul ca voi să începeți să vă pregătiți pentru ceea ce urmează. Pe măsură ce pedepsele Mele vor începe să cadă pe pământ, veți fi martori la multă durere și la multe orori asupra cărora nu puteți face nimic. Rugați-vă pentru cei care suferă, mângâiați-i pe cei care puteți. Faceți lucrarea Împărăției Mele atâta timp cât sunteți pe pământ. Conduceți sufletele la Mine, căci Eu sunt singura lor speranță.

În curând veți fi acasă, aici, cu Mine. Amintiți-vă aceasta când întunericul începe să vă înconjoare.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=560569989572698&set=a.403808015248897

 JOI, 1 IUNIE 2023 - Lipsa va fi profesorul tău

"Copiii Mei sunt neliniștiți în legătură cu ceea ce va urma, temându-se de lipsuri. Copiii Mei, voi nu știți? Lipsa va fi profesorul vostru. Opresiunea va fi profesorul vostru. Mulți dintre copiii Mei au mare nevoie de umilință, așa că le voi trimite profesori.

Pentru aceia dintre copiii Mei care cred cu adevărat în Mine, care umblă cu adevărat cu Mine și fac toată voința Mea, necesarul vostru este asigurat, nu vă faceți griji. Eu v-am creat înainte de întemeierea lumii și tot atunci am rânduit tot ceea ce veți avea nevoie în fiecare zi."

https://www.facebook.com/photo?fbid=561234942839536&set=a.403808015248897

SÂMBĂTĂ, 3 IUNIE 2023

Repostat: Cereți înțelegere, 1 ianuarie 2013

"Poporul Meu, după cum vedeți, răul a continuat să înflorească în lumea voastră. Viața omului are puțină valoare pentru mulți, iar dușmanul lucrează în mințile multora care nu Mă cunosc pentru a aduce mai multă moarte și distrugere. Toate acestea au fost prezise de Fiul Meu Isus în Cuvântul Meu.

Trebuie să fiți sârguincioși să vă păziți inimile și mințile de tot ceea ce prisosește și să rămâneți concentrați asupra Mea și a Cuvântului Meu. Va trebui să faceți acest lucru din ce în ce mai mult pe măsură ce trece timpul. Altfel, spiritele trimise de Cel Rău vă pot afecta și mințile.

Doresc să nu vă opriți asupra morții și distrugerii, ci să vă gândiți la Mine, la Cuvântul Meu, la problemele vieții. Gândiți-vă la mântuirea voastră și la casa voastră cerească și lăsați ca aceasta să fie bucuria voastră în aceste zile întunecate.

Cei care sunt ai Mei nu trebuie să se teamă de ceea ce va urma, deși este teribil și va fi o mare durere pe pământ, voi, care sunteți ai Mei, trebuie doar să chemați Numele Meu atunci când aveți nevoie de Mine, pentru că toate nevoile voastre sunt îndestulate ușor de Mine. Tot ce am Eu este al vostru.

Chiar și acum se petrec schimbări în viețile voastre pe care nu le înțelegeți pe deplin. Aveți încredere în Mine în toate lucrurile și cu toate lucrurile. Căutați fața Mea și cereți înțelegere."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=562147592748271&set=a.403808015248897 

Un comentariu: