joi, 29 iunie 2023

RUGAȚI-VĂ PENTRU CA DUMNEZEU SĂ TRIMITĂ SFÂNTA SA PROVIDENȚĂ PENTRU A MENȚINE ADĂPOSTUL ÎN PICIOARE – Carbonia, 21.06.2023

Iubită fiică, Tatăl este cel care îți vorbește; ascultă Cuvântul Meu și răspândește-l poporului Meu iubit, pentru ca acesta să știe cu ce se confruntă dacă nu se întoarce urgent la Creatorul său.

Iubiți copii, iadul este deschis, demonii sunt dezlănțuiți pe tot Pământul în căutare de suflete pe care să Mi le fure, ... Eu sufăr pentru marea indiferență a omului față de Mine. Mulți oameni merg ca niște zombi: au căzut în capcana dușmanului, se lasă manevrați de el.

Copiii Mei, sosește momentul teribil; nu neglijați spiritul, rugați-vă, îndepărtați-vă de lume. Fiara fioroasă este la pândă, dinții îi sunt bine ascuțiți, pofta de a vă avea ai lui nu are limite.

Astăzi întind Mâna Mea spre cei care se pocăiesc, le ating inimile care se trezesc la viață, ei vor să se purifice pentru a fi din nou îmbrățișați de Dumnezeul lor Creator, doresc să fie salvați și strigă din toată inima după ajutor către Tatăl lor ceresc, adevăratul lor Dumnezeu, puternicul Iahve.

Copiii Mei, voi care trăiți pentru lume, cu adevărat vă spun: a mai rămas puțin timp pentru convertirea voastră; nu fiți nesăbuiți, îmbrățișați chemarea Mea la mântuire și întoarceți-vă urgent la Mine.

Soarele își trimite flăcările sale puternice asupra Pământului, în scurt timp totul va fi pârjolit de căldura sa, rezervele de apă se vor epuiza din cauza temperaturilor ridicate.

Copiii Mei, căutați refugiu în Mine, abandonați-vă Mie, numai Eu vă pot salva de marea catastrofă care se abate asupra planetei voastre.

...Poporul Meu, poporul Meu iubit, pregătiți-vă, abandonați lumea, protejați-vă. Satana este feroce, nu mai are timp să realizeze ceea ce a plănuit pentru a distruge tot ceea ce Îmi aparține; răul său va cădea pentru că Eu, Dumnezeul Creator, voi pune capăt ascensiunii sale.

Pregătiți adăposturile Mele... fiți gata!

O auroră boreală o va însoți pe Sfânta Fecioară, Corăscumpărătoarea!

Ea vă va imprima pecetea lui Dumnezeu: veți avea darurile Duhului Sfânt, veți fi puternici în luptă, veți avea măreția Mea, copiii Mei, veți alunga demonii,

veți vindeca pe cei bolnavi, Mă veți evangheliza pe Mine, Dumnezeul Etern al Iubirii Infinite!

În curând veți proclama, în Numele Meu Sfânt, sfârșitul unei lumi corupte de Satana! Amin!

Victoria este! Dumnezeu salvează! Dumnezeu este!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/06/23/pregate-perche-dio-mandi-la-sua-santa-provvidenza-per-mantenere-in-piedi-il-rifugio/

Un comentariu: