luni, 5 iunie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 28 MAI 2023

Repostat: Răsplata care vine - Nu Mă uitați, 24 august 2021

 "În timpul care va veni în curând, unii dintre copiii Mei vor avea parte de încurajări. Unii dintre voi, care ați fost foarte credincioși, indiferent de ceea ce a trebuit să îndurați; unii dintre voi, care ați suferit multe greutăți și rafinări, și totuși ați rămas pe drumul cel bun, veți fi răsplătiți chiar în timp ce sunteți pe pământ.

Din acest motiv și ca răspuns la marea voastră credință, am pus deoparte pentru voi terenuri, case și bani pe care voi începe acum să le fac să vină la voi. Unora dintre copiii Mei li se vor înmâna averi pe care nu a fost nevoie să le câștige, case pe care nu le-au construit și terenuri pe care nu le-au plantat.

Să știți că acestea fac parte din răsplata Mea pentru marea voastră credincioșie și să nu credeți că mâna voastră v-a obținut acestea. Fiți atenți să nu Mă uitați atunci când aveți mai mult decât tot ce vă trebuie. Fiți atenți să-i binecuvântați pe cei care încă umblă în lipsă atunci când voi sunteți în abundență. Faceți tot ceea ce vă îndemn să faceți în acel timp, pentru ca Eu să continui să vă binecuvântez.

O, copiii Mei, nu lăsați ca inima voastră să vă fie acaparată de bogăție, de prestigiu, de case sau de pământuri, pentru că Eu sunt Dumnezeul vostru și ceea ce vă dau, vă pot și lua. În inima voastră nu vreau să existe alt dumnezeu în afară de Mine, căci sunt un Dumnezeu gelos".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=559006806395683&set=a.403808015248897

Un comentariu: