duminică, 11 iunie 2023

LUMEA SE PRĂBUȘEȘTE PESTE VOI – Carbonia, 5.06.2023

Preasfânta Maria:

Prin acest mesaj al meu, astăzi vreau să vă mulțumesc, copiii mei, că ați spus "da" iubirii voastre de Dumnezeu, că ați ales să trăiți în El.

Iubiți copii, o, voi care vă hrăniți cu Cuvântul Sfânt al Dumnezeului vostru Creator, să știți că El vă așează deja pe Pieptul Său pentru a vă face "veșnici" în El.

Iubiți fii, întoarceți-vă la Dumnezeul vostru Creator, nu-I întoarceți spatele, nu pierdeți acest har de a fi mântuiți în El; credeți cu tărie în Sfânta Evanghelie, ungeți-vă cu Adevărul. Dumnezeu are un singur cuvânt: Iubirea Lui este infinită, Dreptatea Lui va fi doar asupra celor care se  luptă cu El.

Cerul așteaptă convertirea voastră, o, oamenilor... nu așteptați să fiți îngropați de moloz, lumea se va prăbuși peste voi, o mare explozie vă va îngenunchea.

Omul rău vrea să distrugă Pământul și Omenirea de pe el, iar voi mergeți mână în mână cu Satana, o, oameni: detestați sacrul și vă prosternați în fața morții!

Iubiți fii! Ierusalimul este înconjurat de armate, un fulger din cerul senin se va coborî asupra Pământului!!!

Strigați la Cer după ajutor, o, oamenilor, convertiți-vă!!!

Marea catastrofă este aproape de voi, vă îndreptați spre moarte!

Dumnezeu a creat Lumea pentru a fi trăită în minunile Sale, El a creat-o pentru ca creatura Sa să poată trăi în bucurie și har, ... dar totul a început să moară odată cu păcatul, ... omul a îmbrățișat Răul, s-a vândut lui Lucifer și umblă după regulile lui malefice, nesocotindu-L pe Creatorul său.

Scuturați-vă praful de pe încălțăminte pe căile întunecate, o, oamenilor: întoarceți-vă la Dumnezeul vostru și cereți-i cu umilință iertare.

Au sosit orele de mare durere pentru această Omenire:

Convertiți-vă, o, oamenilor, ca să nu fiți învăluiți în întuneric.

Credeți în Iisus Hristos!

Credeți în Sfânta Evanghelie!

Renunțați la Satana și la seducțiile sale.

Lumea se prăbușește: moartea o ia, nu vă lăsați învăluiți de boala morții. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/06/06/il-mondo-vi-crolla-addosso/

Un comentariu: