duminică, 18 iunie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 9 și 10 iunie 2023

 VINERI, 9 IUNIE 2023

Repostat: În mișcare, 9 octombrie 2018

   "Fiți pregătiți să fiți în mișcare, poporul Meu, pentru că în aceste vremuri de sfârșit, pe măsură ce persecuția crește (mi-a arătat în Duh că va crește ca flăcările unui incendiu de clădire), pe măsură ce se accelerează, veți fi în continuă mișcare.

   Tot ceea ce aveți va fi doar ceea ce puteți căra. Eu îi voi conduce și ghida (atunci) pe cei care umblă cu Mine acum. Pe cei care umblă cu Mine, îi voi conduce și ghida în adăposturi sigure. Voi avea grijă de ei. Îi voi hrăni din mâna Mea.

   Acestea vor fi vremuri de puțină mângâiere și fără odihnă. Eu accelerez timpul. Am accelerat timpul și accelerez din nou timpul în curând, pentru ca aceste vremuri să se scurteze, pentru ca Copiii Mei să se întoarcă acasă la Mine."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=565577022405328&set=a.403808015248897

SÂMBĂTĂ, 10 IUNIE 2023

Repostat: Timpul marilor Mei războinici, 14 aprilie 2011

<Mi s-a arătat o viziune cu o mare furtunoasă - valuri negre foarte mari se prăbușeau și se înfășurau, izbindu-se unele de altele. În jurul valurilor vedeam doar întuneric. Părea cea mai întunecată dintre nopțile furtunoase.

Mi-a venit în minte cuvântul "tulburare". În mijlocul agitației tuturor valurilor care se izbeau, a apărut o lumină mică, ca peste orizont. Ca o navă care se apropia sau ca un far îndepărtat, dar foarte repede valurile au înghițit lumina și aceasta a dispărut. Apoi am văzut un peisaj înghețat, ca și cum ar fi fost în plină iarnă. Nu am nicio idee despre ce însemna peisajul înghețat.

În dimineața următoare, Domnul a început să vorbească.>

"Vremurile vor deveni foarte dificile în lume, copiii Mei. Nu este timp pentru distracții, tot timpul vostru trebuie să se concentreze pe pregătirea pentru ceea ce va urma și pe urmarea chemării voastre. Eliminați acum excesele din viețile voastre, așa cum am vorbit inimilor voastre să facă. Ușurați încărcătura pe care o purtați, pentru că nu puteți duce o încărcătură la fel de grea într-o cursă în urcare și asta este ceea ce vă așteaptă.

În spatele scenei se prefigurează mari schimbări care vă vor afecta viața de zi cu zi. Fiți atenți să arătați bunătate unii față de alții, să umblați în dragostea Mea unii față de alții, deoarece acest lucru vă va proteja de multe dintre atacurile dușmanului și vă va ajuta să rămâneți concentrați.

Voi interveni în viețile multora dintre voi în lunile următoare, orchestrând schimbările pe care le doresc, pentru a vă face mai apți pentru a fi folosiți în Împărăție și pentru a vă poziționa strategic pentru lucrurile pe care v-am chemat să le faceți. Nu vă împotriviți schimbărilor Mele, căci ele sunt necesare și, dacă nu vă supuneți Mie în ele, nu puteți fi pe deplin folositori pentru Împărăția Mea.

În următoarele două luni, în multe guverne va veni agitația. Aceasta este mâna Mea la lucru, deși multora nu li se va părea așa. Mulți dintre ai Mei nu înțeleg multele căi prin care Eu lucrez. Nu tot ceea ce este pace este de la Mine, și nici tot ceea ce este război nu este. Nimic nu se întâmplă fără ca Eu să permit acest lucru, iar planurile dușmanului nu sunt o surpriză pentru Mine, căci Eu văd totul și știu totul.

Cuvântul Meu este cheia pentru a înțelege toate lucrurile. Cuvântul Meu este darul Meu cel mai prețios pentru voi, copiii Mei. Cuvântul Meu, Fiul Meu. Dacă umblați după Cuvântul Meu, umblați în înțelepciune și lumea nu are niciun efect asupra voastră.

Cei care ignoră puterea Cuvântului Meu vor cădea repede în vremurile care vor veni, pentru că nu vor ști cum să reziste în fața atacului inamicului asupra poporului Meu. De aceea, fiți sârguincioși în studierea Cuvântului Meu, pentru ca voi să trăiți și să nu muriți. Cei care au urechi de auzit, să asculte și să se supună.

Am trimis pe mulți să avertizeze asupra a ceea ce va veni, dar mulți încă umblă în întuneric. Mulți umblă în nebunie, fără să creadă. Ei vor fi luați repede, pe nepregătite, pentru că nu au crezut Cuvântul Meu. Tot ce aveți nevoie pentru a supraviețui aveți în Cuvântul Meu. În el este înțelepciune și îndrumare. În el sunt ascunse comori de mare preț pe care nu le cunoașteți.

Cei care Mă ascultă vor supraviețui la ceea ce va urma. Da, nu numai că vor supraviețui, ci vor izbândi, pentru că acesta va fi timpul marilor Mei războinici. Acesta va fi timpul ascensiunii, al descoperirii celor pe care i-am pregătit în spatele ușilor închise. Acesta este timpul vostru, aleșii Mei. Acum este timpul vostru să străluciți înainte ca Eu să vă aduc în sfârșit acasă la Mine!

Cât de mult aștept ziua în care veți intra cu toții în odihna Mea și veți fi cu toții aici, cu Mine! Vă iubesc cu o iubire veșnică și fără măsură. Tânjesc să vă am lângă Mine, să vă aud vocea șoptindu-Mi numele, să știu că aveți încredere deplină în Mine în toate lucrurile. Apropiați-vă de Mine și căutați-Mă în aceste vremuri întunecate și Mă veți găsi și vom fi ca unul. Vă voi ține aproape de Mine. Vă voi acoperi cu penele Mele și, când veți vedea manifestări ale puterii Mele mărețe, nu veți simți deloc teamă, căci vă voi proteja așa cum un păstor bun protejează turma, căci sunteți al Mei și vă iubesc cu o dragoste geloasă!

Ceea ce va veni în curând este noaptea întunecată a sufletului pentru unii - cei care nu sunt pregătiți, un timp de revelație pentru cei care sunt. Acesta va fi timpul Meu de a dezvălui lumii cine sunteți cu adevărat în Mine. Mulți vor rămâne înmărmuriți de darurile pe care le-am așezat în voi și de puterea Mea măreață care lucrează prin voi. Asigurați-vă că-Mi dați Mie gloria, copiii Mei. Vai de cei care încearcă să ia gloria Mea pentru ei, căci distrugerea va veni repede la ei!

Acum este un timp de multă rugăciune. Rugați-vă ca voi să puteți păși cu demnitate prin tulburările care se apropie. Rugați-vă ca să nu fiți găsiți deficitari în niciun fel. Rugați-vă ca voi să fiți gata să interveniți în tot ceea ce v-am chemat să faceți de dragul Numelui Meu. Rugați-vă ca să nu vă împiedicați pe drum, căci bătălia se apropie cu repeziciune. Rugați-vă pentru frații și surorile voastre, rugați-vă pentru ca fiecare dintre voi să fie întărit și pregătit în toate modurile posibile.

În zilele următoare voi începe să înlătur obstacolele din calea voastră, pentru ca voi să Mă puteți sluji mai deplin și mai eficient. Fiți atenți ca aceste lucruri să se întâmple și întrebați-Mă despre ce schimbări aș vrea să faceți în acel moment, căci atunci când fac acest lucru, am un scop.

Unii dintre voi vor trebui în curând să se mute sau să se repoziționeze pentru scopurile Mele. Să știți că vă voi aduce mijloacele și căile pentru a face acest lucru când va veni timpul și nu vă temeți, căci există întotdeauna provizii pe calea la care v-am chemat și a crede altfel înseamnă a crede o minciună a inamicului. Dacă nu aveți provizii, verificați dacă drumul pe care vă aflați este cu adevărat cel pe care v-am chemat să mergeți, căci de multe ori copiii Mei iau o cale greșită și cred că Eu nu vă asigur, dar nu este niciodată așa. Eu sunt o providență iubitoare și credincioasă.

Vin vremuri grele, copiii Mei. Vremuri cum nu ați mai întâlnit până acum, dar Eu M-am îngrijit deja de provizii pentru voi. Căutați-le, căci vor apărea cu siguranță.

Pregătiți-vă bine. Pregătiți-vă să alergați în cursa stabilită înaintea voastră pentru gloria Mea!"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=566155189014178&set=a.403808015248897

Un comentariu: