marți, 13 iunie 2023

Cuvânt de avertizare pentru un popor răzvrătit, 1 iunie 2023, Shelley Anna

Mesaj de la Sfântul Mihail

În timp ce pene de aripi îngerești mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând: Un cuvânt de avertizare către un popor rebel!

Pregătiți-vă inimile căci în curând se va rupe al șaselea sigiliu și întunericul va acoperi întreg pământul. Un întuneric care va fi luminat de un mare semn în ceruri. Un semn care va semnala o minijudecată. Sentința plină de iubire a Domnului și Mântuitorului nostru va pătrunde inimile oamenilor. Gravitatea acestei sentințe depinde de starea fiecărui suflet. Raiul, purgatoriul și iadul, vor fi trăite în consecință.

Vor avea loc multe convertiri, pe măsură ce Domnul și Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, va îmbrățișa omenirea cu ultimul său act de Milostivire.

Iubiți fii ai Inimii lui Iisus Hristos, continuați să vă rugați Rozariul de Lumină al Maicii noastre binecuvântate pentru convertirea acestor suflete care sunt în pericol.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr de răutatea și de capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

CONFIRMĂRI DIN SCRIPTURĂ

12 Când a desfăcut cel de-al şaselea sigiliu, am văzut: s-a făcut un mare cutremur şi soarele s-a făcut negru ca un sac din păr, iar luna întreagă a devenit ca sângele. 13 Stelele cerului au căzut pe pământ aşa cum un smochin îşi aruncă smochinele verzi când este scuturat de un vânt puternic. 14 Cerul a fost îndepărtat aşa cum se strânge sulul cărţii şi a fost mişcat de la locul lui orice munte şi insulă. 15 Regii pământului, cei mari şi comandanţii oştirilor, cei bogaţi şi cei puternici, orice sclav şi orice om liber s-au ascuns în peşteri şi printre stâncile munţilor, 16 spunând munţilor şi stâncilor: „Cădeţi peste noi şi ascundeţi-ne de faţa celui care şade pe tron şi de mânia Mielului, 17 pentru că a venit ziua cea mare a mâniei lor! Şi cine poate sta [în picioare]?”. Apocalipsa 6:12-17.

29 Îndată după nenorocirea din zilele acelea, soarele se va întuneca, iar luna nu-şi va mai da lumina, stelele vor cădea de pe cer, iar puterile cerului se vor zgudui.

30 Atunci se va arăta semnul Fiului Omului în cer; şi tot atunci îşi vor bate [pieptul] toate triburile pământului şi îl vor vedea «pe Fiul Omului venind pe norii cerului» cu putere şi mare glorie. 31 Şi îi va trimite pe îngerii săi cu [sunet] puternic de trâmbiţă şi-i vor aduna pe toţi aleşii săi din cele patru vânturi, de la un capăt la altul al cerurilor. Sfântul Matei 24:29-30

10 Tot ce găseşte mâna ta să facă, fă cu puterea ta! Căci nu este lucrare, raţiune a lucrurilor, cunoaştere şi înţelepciune în locuinţa morţilor, înspre care tu mergi. Eclesiastul 9:10

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/june/05/a-word-of-warning-to-a-rebellious-people/

Un comentariu: