luni, 26 iunie 2023

Un întuneric în trei părți, 15 iunie 2023, Shelley Anna

 Mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele angelice mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

"Ca apărător al vostru, îmi pun scutul în fața voastră. Vă îndemn să căutați refugiu în Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Cristos.

UN ÎNTUNERIC ÎN TREI PĂRȚI va acoperi pământul pe porțiuni, fiecare fază devenind din ce în ce mai intensă.

Prima fază va veni pe măsură ce erupțiile solare se vor intensifica, slăbind câmpul magnetic al Pământului, provocând pene de curent la nivel mondial.

A doua fază a întunericului va veni sub forma unor nori negri care vor umbri Pământul, blocând razele solare, provocând scăderea temperaturilor.

O iluminare dăunătoare va veni înainte de faza finală a întunericului care nu poate fi privită. Rămâneți în casă, acoperind toate ferestrele.

În fața luminii binecuvântate a lumânărilor voastre, rugați-vă și meditați la lumina Iubirii lui Dumnezeu, în timp ce vegheați și rămâneți în alertă, în așteptarea sunetului trâmbiței care va suna și va anunța răscumpărarea voastră.

Bucurați-vă în Domnul și Mântuitorul nostru, care îi izbăvește pe iubiții Săi credincioși de primejdiile care se apropie. Faza finală a întunericului va fi amară.

Ca urmare a răutății, cea de-a noua planetă, cunoscută sub numele de Nibiru, aduce cu ea amărăciune și întuneric, care va otrăvi atmosfera, făcând apele amare.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata împreună cu mulțimi de Îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice apărătorul vostru vigilent.

Confirmare din Scripturi

Isaia 41:10 Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te înspăimânta, pentru că Eu sunt Dumnezeul tău, te voi întări, te voi ajuta și voi veni în sprijinul tău cu brațul dreptății Mele.

Isaia 13:10 Căci stelele cerului și constelațiile nu vor mai străluci; soarele se va întuneca la răsăritul său, iar luna nu va mai da lumină. "

Sofonia 1:15 Zi de indignare este ziua aceasta, zi de strâmtorare și de necaz, zi de ruinare și de devastare, zi de întuneric și de negură, zi cu nori și cu beznă.

Matei 24:29 Îndată după necazul din zilele acelea, soarele se va întuneca, iar luna nu-și va mai da lumina, stelele vor cădea de pe cer, iar puterile cerului se vor zgudui.

Întuneric în timpul zilei Ieremia 4:28

De aceea, pământul va jeli și cerurile de deasupra se vor întuneca, pentru că eu am vorbit, am hotărât și nu voi avea milă și nu Mă voi întoarce de la (hotărâre).

Psalmul 18:28 Căci Tu  aprinzi lumina mea, Doamne; Dumnezeul meu, fă să strălucească întunericul meu!

Coloseni 1:13-14 El ne-a eliberat de sub puterea întunericului și ne-a strămutat în împărăția Fiului iubirii Sale. În El avem răscumpărarea, iertarea păcatelor.

Apocalipsa 8:12 A sunat din trâmbiță și al patrulea înger și a fost lovită o treime din soare, o treime din lună și o treime din stele, ca să se întunece o treime din ele, iar ziua să nu strălucească pentru o treime din ele, la fel și noaptea.

Apocalipsa 8:10-11 Apoi a sunat din trâmbiță al treilea înger. Și a căzut din cer o stea mare, arzând ca o făclie. A căzut peste a treia parte din râuri și peste izvoarele apelor. Iar numele stelei se pronunță Absint; o treime din ape a devenit pelin și mulți oameni au murit din cauza apelor pentru că deveniseră amare.

Ieremia 13:16-17 Dați Domnului Dumnezeului vostru glorie înainte să se facă întuneric, înainte să vi se lovească picioarele de munții amurgului! Voi așteptați lumina, dar El o va preface în umbra morții, o va preface în negură. Dar dacă nu veți asculta, sufletul meu va plânge în taină pentru atâta mândrie; va lăcrima și ochii mei vor vărsa lacrimi, căci turma Domnului este dusă în captivitate.

Prima fază va avea loc odată cu intensificarea erupțiilor solare, slăbind câmpul magnetic al Pământului, ceea ce va provoca pene de curent la nivel mondial.

În fața luminii binecuvântate a lumânărilor voastre, rugați-vă și meditați la lumina Iubirii lui Dumnezeu, în timp ce vegheați și rămâneți în alertă, în așteptarea sunetului trâmbiței care va anunța răscumpărarea voastră.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/june/19/a-three-fold-blackout/

Un comentariu: