vineri, 16 iunie 2023

FIȚI IMAGINEA ȘI ASEMĂNAREA LUI DUMNEZEU – Carbonia, 7.06.2023

Copiii Mei, iubiți-vă, fiți plini de iubire, fiți imaginea și asemănarea lui Dumnezeu.

Văd "da-ul" vostru sincer,... inimile voastre Îmi aparțin Mie, Dumnezeul vostru Creator, Cel pe care ați ales să Îl urmați, dându-vă viața pentru binele fraților voștri.

Dumnezeu va asigura nevoile voastre; Maica Preacurată vă va însoți în curând în Misiune,... Ea va deschide porțile Noii Ere.

.....Iubiții mei copii, aici sunt cu voi, astăzi, ca întotdeauna, vă voi lua de mână și vă voi conduce la Fiul meu Isus, să aveți dragoste pentru El, consolați-L, îmbrățișați-L în inima voastră, El așteaptă cu dragoste nerăbdătoare să fie recunoscut ca și Creator: singurul și adevăratul Dumnezeu!

Urmați calea Sfintei Evanghelii, nu adăugați de la voi, gândurile voastre nu sunt ale lui Dumnezeu, abandonați-vă cu totul voinței Sale pentru a fi cu El și din El.

Acest deal va străluci în curând cu o lumină nouă; Dumnezeu Însuși va apărea dând binecuvântarea Sa tuturor copiilor Săi: El este prezent în acest loc sacru, aici se vor face miracole, vor avea loc vindecări.

În curând veți vedea cerurile deschizându-se în fața ochilor voștri și veți auzi corul Îngerilor cerești lăudându-L pe Dumnezeu - Iubire, Onoare și Glorie.

Dumnezeu este!

O, oamenilor! Nu căutați în altă parte ceea ce este deja în voi, ascultați-vă inima:

puneți-o în Inima Sfântă a lui Isus și așteptați cu dragoste răbdătoare întoarcerea Lui în glorie.

Copiii mei: a sosit vremea marilor dureri; frigul de gheață va cuprinde multe suflete departe de adevăratul Dumnezeu, Creatorul!

Ieșiți repede din locurile unde nu mai există Isus. Plecați de lângă biserica falsă!

Adunați-vă în rugăciune în casele voastre, implorați mila lui Dumnezeu și intervenția divină înainte ca întunericul să învăluie sufletele multora.

Acesta este momentul să vă întoarceți la Dumnezeul vostru Creator, nu întârziați, copiii mei, răul domnește pe Pământ, nu vă pierdeți în întuneric, căutați Lumina,

ridicați-vă ochii spre Cer, cereți ajutorul lui Dumnezeu Tatăl!

Când cădeți în păcat, cereți cu umilință iertare: cereți ajutorul lui Dumnezeu, implorați Harul Său în voi, ca să nu recădeți.

Dumnezeu este Tată, Mamă, Frate și Prieten: urmați-L.

Vulcanul din Răsărit este gata de erupție: ...plânsul și scrâșnitul dinților vor veni peste lume!

Rugați-vă, copiii mei, rugați-vă, postiți de lucrurile lumii...convertiți-vă!!!!

Pocăiți-vă!!!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/06/08/siate-immagine-e-somiglianza-di-dio/

Un comentariu: