joi, 15 iunie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 7 și 8 iunie 2023

MIERCURI, 7 IUNIE 2023

Repostat: Atitudini greșite, 1 august 2018

   "Poporul Meu, doresc să vă uitați adânc în inimile voastre în legătură cu ceea ce va urma. Atât de mulți credeți că sunteți pregătiți, când nu sunteți, și veți intra în panică atunci când evenimentele vor începe. În panica voastră, să alergați la Mine. Nu faceți cum fac neamurile și nu începeți să luați de la alții, pentru că Eu sunt providența voastră și Eu asigur binele pentru ai Mei. Dacă luați de la alții, sunteți proprii voștri furnizori.

   Mulți dintre ai Mei aveți atitudini greșite în inimile voastre. Doresc să priviți în profunzime și să corectați aceste atitudini, pentru ca voi să Mă puteți auzi mai clar. Doresc ca voi să vedeți întunericul care se ascunde acolo. Doresc ca voi să aveți mai mult de la Mine și mai puțin de la voi, pentru ca Eu să vă binecuvântez într-o măsură mai mare.

   Petreceți acest timp pentru a îndepărta întunericul și atitudinile greșite din inimă. Concentrați-vă asupra Mea și faceți din casa voastră un Rai. Concentrați-vă pe Cuvântul Meu, pentru că nimic altceva din ceea ce depozitați nu vă va asigura așa cum o va face Cuvântul Meu.

   Cunoașteți-Mă ca fiind providența voastră - realizați că Eu v-am oferit slujba, capacitatea de a munci, v-am oferit plămânii și aerul pe care îl respirați. Eu vă ofer tot ce aveți nevoie și vă pot oferi și în ceea ce va urma, dar trebuie să învățați să primiți. Din acest motiv, le acord multora dintre voi ocazia de a fi în nevoie, astfel încât să puteți învăța acest lucru înainte de momentul în care trebuie să-l cunoașteți.

   Fiți concentrați asupra Mea. Eu sunt tot ceea ce aveți nevoie".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=564365792526451&set=a.403808015248897

JOI, 8 IUNIE 2023 - Viața pe Pământ sau viața cu Mine

"Mulți dintre copiii Mei vor părăsi în curând locul în care se află. Unii dintre ei nu știu că vor deveni mult mai mobili în ceea ce va urma decât știu ei.

Copii, în persecuția care va veni în curând, mulți dintre voi vor fi în mișcare pentru a vă păstra viețile pentru încă puțin timp, astfel încât să Mă glorificați și să conduceți mai multe suflete în Împărăția Mea. Aveți grijă să nu vă iubiți viețile, căci nu vă puteți agăța de viețile voastre și să aveți și viața veșnică în acest timp. Când va fi introdus semnul dușmanului Meu, veți fi nevoiți să alegeți. Viața pe pământ pentru o vreme sau viața cu Mine pentru totdeauna. Alegeți cu grijă, pentru că nicio pocăință nu poate anula această alegere atunci când va veni.

În acel timp, mulți vor începe să se mute dintr-un loc în altul, fiind hrăniți de prieteni și purtând Evanghelia. În acest fel, viețile voastre vor fi păstrate încă puțin înainte de a fi chemați acasă, dar nu vă înșelați, viața pe care o cunoșteați odată, a dispărut pentru totdeauna. Lumea se va schimba în curând în mod irevocabil, în moduri care nu vă plac. Ura se va porni în cei care lucrează pentru dușmanul Meu și vor începe să persecute tot poporul Meu. Să știți ce trebuie să faceți în acel timp și să fiți pregătiți.

Fiți pregătiți."

https://www.facebook.com/photo?fbid=564966052466425&set=a.403808015248897

Un comentariu: