sâmbătă, 17 iunie 2023

Nu vă temeți - 7 iunie 2023, Shelley Anna

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Acum este timpul să vă apropiați de Mine. Nu lăsați să vă cuprindă momentele de disperare. Nu vă temeți să căutați aceste lucruri asupra cărora atât de mulți par să se concentreze. Rămâneți curajoși, pentru că Eu sunt cu voi, protejându-vă de dușman, ale cărui chinuri sunt îndelung suferite în afara limitei protecției Mele. Refugiul vostru să fie întotdeauna în Inima Mea Sfântă. Așa vorbește Domnul.

Cu Mantia ei deschisă, o aud pe Maica Sfântă spunând:

"Dragi copii, apărători ai credinței și moralei, spirite potrivnice vă înconjoară, provocând mânie și certuri între voi. Satana îi face pe mulți să se poticnească. Căiți-vă de aceste atitudini greșite, care au provocat neliniște în sufletele voastre. Forțele satanice se vor folosi de această neliniște pentru a provoca diviziuni între copiii mei.

Intensificați ungerea pe care Fiul Meu v-a dat-o, umblând în dragoste.

Rugați-vă pentru America care este urâtă de multe națiuni. Pe măsură ce suveranitatea Americii este pusă sub semnul întrebării, diviziunile vor provoca tulburări civile. Fiul Meu a ținut la distanță furtunile, conflictele și tulburările civile care acoperă America, pentru că ei se roagă la Milostivirea Sa Divină.

Copiii mei, rugați-vă pentru Japonia care se confruntă cu ape turbulente.

Cutremurele, tsunami, războaiele, pandemiile și colapsul economic sunt cauzate de răzvrătirea omenirii împotriva lui Dumnezeu.

Acesta este Începutul Durerii pentru pământ și pentru locuitorii săi.

Pe măsură ce penuria de alimente continuă, pregătiți-vă proviziile, încrezându-vă întotdeauna în Fiul Meu care este providența voastră.

Copiii mei, în timp ce continui să vă acopăr cu mantia Mea, vă îndemn să vă refugiați în Inima Sfântă a Fiului Meu, unde veți găsi protecție divină.

Copiii mei, consolați-vă cu Promisiunile Mele, în timp ce rămâneți credincioși Fiului Meu care este singura voastră salvare și rugăciunile voastre să fie neîncetate. Așa spune Mama voastră iubitoare.

Mesaj din cer

Într-o viziune, L-am văzut pe Dumnezeu înălțat. Suntem cu toții adunați în jur, lăudându-L pe cel care stă pe tron spunând: SLAVĂ LUI DUMNEZEU MAI PRESUS DE TOATE, FIE CA PACEA LUI SĂ DOMNEASCĂ ÎN CER ȘI PE PĂMÂNT.

Draga Mea fiică, spune-le copiilor Mei să-mi cânte un cântec nou. Alăturați-vă îngerilor în imnul lor angelic de laudă. Așa vorbește Domnul Dumnezeul tău.

Mama noastră binecuvântată spune: Mare este Tatăl vostru cel din ceruri și Mare trebuie lăudat. Căci El L-a dat pe singurul Său Fiu Născut pentru ca voi să aveți viață veșnică. Așa spune Mama voastră iubitoare.

Confirmări din Scriptură

Iată cât de bine şi cât de plăcut este ca fraţii să locuiască împreună! PSALMI 133:1

Nu judecaţi şi nu veţi fi judecaţi; nu condamnaţi şi nu veţi fi condamnaţi, iertaţi şi veţi fi iertaţi; Luca 6:37

Dacă fratele tău greşeşte împotriva ta, mergi şi mustră-l numai între patru ochi! Dacă te ascultă, l-ai câştigat pe fratele tău. Matei 18:15

Cel nesimţit face să iasă tot duhul său, dar cel înţelept îl menţine până la sfârşit. Proverbe 29:11

 Mare este Domnul şi [vrednic] de toată lauda în cetatea Dumnezeului nostru.

 Muntele său cel sfânt este cea mai frumoasă înălţime, bucuria întregului pământ. Muntele Sión, în partea de miază- noapte, este cetatea marelui rege. Dumnezeu, în palatele sale, este cunoscut ca un [loc de] refugiu. Psalmul 48:1-4

De aceea vă spun: nu vă îngrijoraţi pentru viaţa voastră: ce veţi mânca [sau ce veţi bea], nici pentru trupul vostru: cu ce vă veţi îmbrăca! Oare nu este viaţa mai mult decât hrana, iar trupul [mai mult] decât îmbrăcămintea? MATEI 6:25

Vă dau o poruncă nouă: să vă iubiţi unii pe alţii! Aşa cum eu v-am iubit pe voi, aşa să vă iubiţi unii pe alţii. Ioan 13:34

Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pământ popoarele vor fi îngrozite, năucite de vuietul mării şi al valurilor.  Luca 21:25

Dar toate acestea sunt [doar] începutul durerilor. Matei 24:8

15 PROMISIUNI ale Fecioarei Maria PENTRU CEI CARE SE ROAGĂ ROZARIUL

1. Cine recită cu credință mare Rozariul va primi haruri speciale.

2. Vă promit protecția mea și cele mai mari haruri celor care vor recita Rozariul.

3. Rozariul este o armă puternică împotriva infernului, va distruge viciile, va elibera de păcat și ne va apăra de erezii.

4. Va face să înflorească virtuțiile și faptele bune și va obține pentru sufletele cele mai abundente îndurări divine; va înlocui în inimi iubirea lumii cu iubirea lui Dumnezeu, elevându-le la dorirea bunurilor cerești și eterne. Câte suflete se vor sfinți cu ajutorul acestuia!

5. Cei care se încred în mine prin Rozariu nu vor pieri.

6. Cel care va recita Rozariul meu cu devotament, meditând misterele sale, nu va fi asuprit de nenorocire. Păcătosul se va converti; dreptul va crește în har și va deveni demn de viața veșnică.

7. Cei cu adevărat devotați Rozariului nu vor muri fără să primească Sfintele Taine ale Bisericii.

8. Cei care recită Rozariul vor găsi în timpul vieții și în ceasul morții lor lumina lui Dumnezeu și plinătatea harurilor Sale.

9. Voi elibera foarte repede din Purgatoriu sufletele dedicate Rozariului meu.

10.Adevărații fii ai Rozariului meu se vor bucura de o mare glorie în cer.

11. Ceea ce veți cere prin intermediul Rozariului, veți obține.

12. Cei care vor răspândi Rozariul meu, vor fi ajutați de mine în toate necesitățile lor.

13. Eu am obținut de la Fiul meu ca toți membrii Confreriei Rozariului să-i aibă ca frați în timpul vieții și în ceasul morții pe sfinții din cer.

14. Toți care recită cu fidelitate Rozariul meu sunt copiii mei dragi, frații și surorile lui Isus Cristos.

15. Devotamentul față de Rozariul meu este un mare semn de predestinare.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/june/07/be-not-fearful/

Un comentariu: