marți, 6 iunie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 29 și 30 MAI 2023

Repostat: Încă puțin, 9 octombrie 2016

"Îi răsplătesc pe cei care așteaptă, caută și se străduiesc să facă voia Mea și numai voia Mea în acest moment. Eforturile voastre nu sunt în zadar, copiii Mei! Văd fiecare sacrificiu pe care îl faceți, fiecare lacrimă pe care o vărsați. Cunosc durerea și angoasa din inima voastră și nu vă ignor, ci vă ridic.

Dacă veți mai suporta cu Mine încă puțin, veți ieși ca un fluture, frumoși pentru ca toți să vadă, perfecți pentru scopurile Mele. Această călătorie are un scop și are răsplata ei, răsplată cum nici nu vă puteți imagina.

Aveți încredere în Mine încă puțin."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=559526083010422&set=a.403808015248897

MARȚI, 30 MAI 2023

Repostat: America va suferi multe răni – 31.03.2011

 "Poporul Meu, ați ajuns la o răscruce de drumuri. Nu veți mai trăi într-o lume în care puteți sta deoparte în ceea ce privește credința voastră în Mine. Trebuie să alegeți acum pe cine veți sluji și să fiți siguri de asta. Fiți siguri că aveți nevoie de Mine pentru că, foarte curând, credința voastră în Mine va deveni un lucru public. Veți fi ridiculizați, batjocoriți și chiar bătuți pentru credința voastră - da, chiar și în America, țara care odată era atât de mândră să poarte Numele Meu și care nu mai seamănă cu Mine. Nu o mai numesc a Mea pentru că nu mai are dorința de a Mă sluji. Cândva atât de binecuvântată, atât de bogată, în curând nu va mai fi."

"Pentru că atunci când Mă respingeți pe Mine, respingeți și binecuvântările pe care le aduc. Nu puteți respinge unele și pe celelate nu. Noi suntem Una. America și-a ales căile ei în locul Meu, iar acum va culege consecințele alegerilor sale."

"Copiii Mei, vremuri foarte dificile se află chiar în fața voastră, a celor care sunteți chemați după Numele Meu. Cei care nu sunt cu adevărat ai Mei vor dezerta rapid atunci când trebuie făcute alegeri care au un preț mare. Când nu le va mai fi convenabil să spună că sunt ai Mei, nu vor mai fi. Este atât de simplu."

"Vai de cei care aleg calea nedreptății, căci ei vor locui în întuneric!"

"Pentru voi, care sunteți ai Mei, pregătiți-vă inimile să fie neclintite în Mine, căci numai așa veți putea îndura ceea ce vă așteaptă pe toți. Eu vă voi da putere și înțelepciune pentru ceea ce trebuie să înfruntați."

"Mulți dintre voi, în ultimii ani pe pământ, ați îndurat vremuri foarte grele. Acesta a fost modul Meu de a vă întări și veți vedea în curând că a fost necesar să vă duc pe această cale atunci când veți vedea ce vă așteaptă."

"Rugați-vă. Rugați-vă des pentru cei pe care îi iubiți și rugați-vă pentru puterea de a îndura ceea ce urmează să se întâmple în această națiune, pentru că nu va semăna cu nimic din ceea ce ați mai văzut până acum. America, în mândria ei, a rănit multe alte țări și acum ea însăși va suferi multe răni."

"Apropiați-vă de Mine. Lăsați-mă să vă ascund sub aripile Mele de ceea ce este mai rău din ceea ce va veni. Permiteți-Mi să intonez cântece de izbăvire peste voi, în timp ce vă protejez cu mâna Mea puternică de tot ceea ce trebuie să fac pentru a judeca această națiune păcătoasă."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=560045046291859&set=a.403808015248897

Un comentariu: