vineri, 4 august 2023

ADIO LUME VECHE, ADIO LA TOT CEEA CE ESTE IMPUR! - Carbonia, 01.08.2023

Preasfânta Fecioară Maria își întinde Mantia peste Pământ!

Iată, lucrurile de mai înainte vor trece pentru a face loc celor noi.

Casa lui David, slujitorul lui Dumnezeu, își va relua frumusețea în Dumnezeu.

Iubiți copii, destinul acestei Omeniri se împlinește, transformarea are loc, Dumnezeu vrea să-i ia pe copiii Săi înapoi în Sine.

Abandonați-vă Iubirii, Dumnezeului vostru Creator, El vine cu Mână grea pentru a-i lovi pe idolatri, pe trădători, pe necinstiți!

Rămâneți în Legea lui Dumnezeu, o, oameni, nu îndrăzniți să trădați Poruncile Lui, ca nu cumva să fiți abandonați soartei pe care voi înșivă o veți marca cu alegerile voastre.

Temperatura soarelui se ridică, flăcările sale vor lovi Pământul!

Convertiți-vă, oameni, convertiți-vă! Asigurați-vă organizarea în casele voastre, cu grupuri de rugăciune, așa cum v-a sugerat Domnul.

Nu fiți neghiobi, o, oameni, alegeți să luptați cu Moartea pentru a trăi veșnic în Dumnezeu, Creatorul vostru!

Munții și zgârie-norii se vor prăbuși, ghețarii se vor topi ca zăpada la soare, Pământul va fi învăluit de un ger teribil.

Din nou, cu un apel disperat, vă chem la o adevărată convertire: convertiți-vă, o, oameni, ca să pot vă iau la Mine și să vă așez într-un loc sigur. Întoarceți-vă la Tatăl vostru din Ceruri, o, oameni, renunțați la păcat, trăiți sfânta Evanghelie pentru a fi recunoscuți ca fii ai lui Dumnezeu.

A doua venire a lui Isus este deja printre voi: El merge cu voi și vă conduce spre Țara Nouă, unde domnesc pacea, iubirea și frumusețea, unde veți gusta toate roadele pe care Dumnezeu le-a pregătit pentru noul Său popor.

Aveți capacitatea de a înțelege limbajul Creatorului vostru, îndepărtați-vă repede de la minciună, purificați-vă, copiii mei, purificați-vă cu o bună mărturisire, cereți iertare cu inimă umilă, de la Dumnezeul vostru Iubire.

Adevărul este deja în lume, dar nu este recunoscut pentru că satana a reușit să obțină inimile multora, dar Dumnezeu nu-și abandonează copiii și zi de zi îi cheamă înapoi la El.

Fiii mei, pregătiți-vă pentru Avertisment! A venit timpul să fie cunoscut în toate părțile. Fie ca Sfânta Evanghelie să fie în mâinile voastre, citiți și imitați învățăturile Domnului vostru Isus Cristos.

Dușmanul este pe cale să își pună în aplicare planul său diabolic: vrea să distrugă această Omenire și Planeta pe care locuiește. Vor veni ore teribile pentru cei care nu s-au pus în comuniune cu Dumnezeul lor Creator: ... abandonându-se în brațele lui.

Viața vă cheamă înapoi la viață. Nu ratați această ocazie de a vă întoarce la Domnul,

acceptați această chemare din Ceruri, fiți primitori ai iubirii lui Dumnezeu pentru voi.

Salvați-vă, o, oameni, timpul vostru pe acest pământ aproape s-a scurs, se deschide un timp nou: ...cel al fericirii și al iubirii.

Eu vă binecuvântez. Yahweh. 

https://colledelbuonpastore.eu/2023/08/02/addio-mondo-antico-addio-a-tutto-cio-che-e-impuro/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere