vineri, 4 august 2023

SOSIREA UNEI PLANETE VA FI AVERTISMENTUL!!! - Carbonia, 29.07.2023

Iată-mă la tine, scumpa Mea mireasă, scrie-i poporului Meu iubit.

Iubiți fii, ați ajuns la capătul cursei, în curând va trebui să vă dedicați complet Mie. Fiți pregătiți cu încălțămintea în picioare, încinși la coapse și cu toiagul în mână pentru că, pe neașteptate, vă veți vedea nevoiți să abandonați tot ceea ce aveți pentru a alerga spre Mine.

Rugați-vă, fiii Mei, rugați-vă, îndepărtați-vă de lume, nu vă amestecați cu fiii lui satana. Adevărat vă spun: iată, totul este împlinit! Sezonul care vine va aduce mari surprize! Nu vă trudiți pentru ceea ce nu este necesar, ci slujiți-Mă pe Mine, Dumnezeul vostru Iubire, pentru a fi luați la vremea când Eu vă voi chema.

Adunarea fiilor lui Dumnezeu este iminentă, bolta cerească se va deschide pentru a realiza asupra acestei Omeniri separarea celor buni de cei răi.

Această Omenire a intrat în întuneric și îl slujește pe satana: nu vrea să se căiască, își continuă cursa rea spre moartea veșnică.

Pace vouă, fiii Mei, vouă care Mă numiți Tată, vouă care Mă așteptați cu inimile pline de bucurie, ... încântate de iubire pentru Mine.

Treziți-vă, oameni răi! Treziți-vă! Condamnarea voastră va fi mare dacă nu vă reparați păcatele "acum".

Destul! A sosit ceasul adunării celor aleși. Pregătiți-vă pentru întâlnirea cu Dumnezeul vostru, Regele! Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/07/29/larrivo-di-un-pianeta-in-fusione-sara-lavvertimento/

Un comentariu: