luni, 7 august 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 1, 3, 4 și 5 august 2023

 MARȚI, 1 AUGUST 2023 - Prezența Mea, Cuvântul Meu

 "Copiii Mei, vă văd îngrijorarea și vă aud rugăciunile cu privire la timpul care va veni în curând. Vedeți semnele acestui ceas.

Sunteți îngrijorați că nu este timp să vă pregătiți, dar dacă v-ați pregătit așa cum v-am instruit Eu în Cuvântul Meu sfânt, atunci îngrijiți-vă de ceea ce este necesar. Puterile malefice pun la cale mult rău în spatele scenei. Multe schimbări se petrec acolo unde nu le puteți vedea. Planul lor este să le lanseze asupra voastră brusc, astfel încât să nu puteți fugi din calea lor.

Ei vor reuși, în cea mai mare parte, în acest plan, dar nu vor reuși să Mă elimine pe Mine și Cuvântul Meu de pe pământ, pentru că această putere nu este a lor. Numai Eu pot elimina de pe pământ tot ceea ce este de la Mine. Ei pot doar să încerce.

Petreceți timpul care v-a rămas în Cuvântul Meu și în Prezența Mea, copii, pentru că acest lucru vă va ajuta dincolo de orice altceva puteți face. Cei care Mă cunosc bine nu vor duce lipsă în acel timp. Iar cei dispuși să dea mărturie vor fi protejați pentru mai mult timp, astfel încât să poată conduce acele ultime câteva suflete în Împărăția Mea, cu mare preț pentru ei înșiși.

Nu vă temeți. Veți veni acasă în curând".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=592865263009837&set=a.403808015248897

JOI, 3 AUGUST 2023 – Rămâneți curajoși pentru Mine

 "Copiii Mei, permiteți lumii să vadă că voi sunteți cu adevărat ai Mei în acest timp. În orice situație, alegeți să faceți ceea ce este corect, mai degrabă decât ceea ce este cel mai ușor.

Copiii Mei își compromit adesea credința în Mine pentru a evita rușinea sau stânjeneala în fața celor care nu cred, iar acest lucru Îmi este foarte neplăcut. De ce vă temeți de ceea ce cred alții în locul a ceea ce cred Eu? Acționând în acest fel nu vă întărește credința, vă slăbește hotărârea și, în cele din urmă, când va trebui să faceți alegerea supremă de a Mă alege pe Mine sau de a alege viața pământească, nu veți avea curajul necesar pentru a Mă alege pe Mine și vă veți pierde sufletul veșnic în fața dușmanului vostru.

Fiecare alegere vă costă ceva. Alegeți cu grijă copii, voi cunoașteți timpul în care trăiți, nu vă prefaceți că nu este așa. Nu compromiteți ceea ce credeți pentru a mulțumi o lume necredincioasă, ci fiți curajoși și îndemnați-i să creadă în Mine."

https://www.facebook.com/photo?fbid=593992419563788&set=a.403808015248897

 VINERI, 4 AUGUST 2023 - Voi fi milostiv cu voi

"Apreciați confortul pe care îl aveți la dispoziție acum, copii, pentru că în curând nu îl veți mai avea. În curând, viețile voastre vor arăta foarte diferit, din motive care nu depind de voi. Nu vă temeți, ci țineți-vă ochii la Mine în permanență.

Pentru cei cu adevărat devotați Mie, care au lăsat deoparte păcatele și se străduiesc să Mă slujească, vă voi ghida în cele mai rele momente care vor veni și voi fi foarte milostiv cu voi.

Nu vă temeți."

https://www.facebook.com/photo?fbid=594345419528488&set=a.403808015248897

SÂMBĂTĂ, 5 AUGUST 2023

Repostat: Transformarea, 24 noiembrie 2021

    "V-am spus că urmează despărțiri de unii dintre cei pe care îi iubiți, care se vor întâmpla în moduri pe care nu vi le-ați fi putut imagina niciodată, și este adevărat. Unii dintre aceștia vă vor trăda în moduri pe care nu le-ați prevăzut, iar inimile voastre vor fi îndurerate.

   Amintiți-vă, copiii Mei, când se întâmplă aceste lucruri, că cei care vă trădează încrederea sunt sub influența întunericului. Pe măsură ce întunericul din fiecare persoană continuă să crească, vor fi mai multe trădări decât oricând înainte.

   Rugați-vă cu sârguință pentru cei care vă rănesc în acest fel, pentru că, dacă nu se căiesc, vor fi lăsați să sufere în timpul Necazului, pentru a-i rafina. Nu păstrați în inimile voastre mânie împotriva lor, ci oferiți-i Mie.

   Eu știu ce este cel mai bine pentru ei".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=594844552811908&set=a.403808015248897

Un comentariu: