duminică, 13 august 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 9 și 10 august 2023

MIERCURI, 9 AUGUST 2023 - Aveți cu adevărat încredere în Mine

Copiii Mei se tem de despărțiri. Copii, este firesc să nu vreți să vă despărțiți de cei de care aveți grijă. În această perioadă, pare inutil. Nu știți că nu v-aș cere acest lucru dacă nu ar fi necesar?

În curând nu veți mai păși în acest timp, ci în următorul când totul va începe să se schimbe. În acel timp, vă veți da seama rapid de ce am făcut acest lucru. Dacă veți avea încredere în Mine cu privire la aceste schimbări, dacă veți avea cu adevărat încredere în Mine, vă voi dezvălui lucruri pe care nu le știți nici măcar acum.

Țineți-vă ochii ațintiți asupra Mea și nu uitați că pot vedea drumul din fața voastră și că vă păstrez pentru un scop și un motiv care va fi pentru binele vostru mai mare.

Nu vă temeți. Doar credeți."

https://www.facebook.com/photo?fbid=596839985945698&set=a.403808031915562

JOI, 10 AUGUST 2023 - Cea mai mare primejdie

"Copiii Mei, nu vă îngrijorați din cauza despărțirilor la care v-am chemat. Realizați că tot ceea ce am spus în Cuvântul Meu sfânt este adevărat. Eu vă pot oferi tot ce aveți nevoie. Pot să vă conduc, să vă călăuzesc acolo unde doresc să ajungeți.

Timpul în care trăiți este foarte periculos și va deveni din ce în ce mai periculos pe zi ce trece. De departe, cel mai mare pericol va fi răutatea care se găsește în inimile necredincioase, pentru că ele vor deveni pe deplin ale lui Satana dacă nu se căiesc, pe măsură ce lumina și întunericul continuă să crească.

În vremurile care vor veni, cei pe care îi iubiți vor fi obligați să facă alegeri pentru care nu sunt pregătiți. Viețile voastre ( sub amenințarea de a vă ucide) pot fi folosite pentru a-i convinge să ia semnul dușmanului Meu, de care nu se pot căi (nu există cale de întoarcere de la această decizie), ceea ce face ca sufletele lor să fie pierdute pentru totdeauna.

Știu că nu înțelegeți durerea pe care o îndurați acum. Eu nu fac nimic care să nu fie spre binele vostru".

https://www.facebook.com/photo?fbid=597333425896354&set=a.403808031915562 

Un comentariu: