marți, 15 august 2023

ÎN CURÂND SE VA DEZLĂNȚUI IADUL PE PĂMÂNT - Carbonia, 13.08.2023

Copiii Mei, aceasta este ultima pagină a unui timp mai puțin dureros decât cel care vă așteaptă.

Iubiților, vă spun aceste cuvinte pentru a vă face să înțelegeți că trebuie să luați decizia înțeleaptă de a vă salva, întorcându-vă la Mine, la Cel care este Dumnezeul vostru Creator.

Viața pe Pământ este pe cale să își schimbe aspectul, diavolul își va manifesta în curând marea sa nebunie!

Pământul va fi zguduit în toate părțile sale, uraganul morții se apropie: Satana vrea să distrugă omenirea împreună cu Planeta pe care o locuiește.

Iubiții mei Fii, nu vă îndoiți de aceste cuvinte ale Mele, ca nu cumva să vă treziți dezorientați atunci când vă veți confrunta cu evenimentele.

Într- adevăr, să știți că intervenția Mea este aproape. Porțile cerurilor se vor deschide! Fulgerele vor lovi pământul! Copiii Mei s-au aliat cu Satana, împotriva Dumnezeului lor Creator!

Poporul Meu! Iubitul Meu popor! Întoarceți-vă la Mine, astăzi nici nu vă puteți imagina ce vă va da Satana, o lume a morții a fost pregătită pentru cei care nu se vor converti. Această falsă libertate care v-a fost dată (de Satana) se va transforma în sclavie, ... Voi nu sunteți deloc liberi, copiii Mei, planul șarpelui blestemat este să vă orbească cu lumina lui falsă pentru a vă face să cădeți în plasa lui mortală.

Poporul Meu! Iubiți copii ai Tatălui vostru, cu o durere imensă vă spun aceste lucruri, ... nu pentru a vă speria, ci pentru a vă deschide ochii. Doresc mântuirea voastră: acționați conform cererilor Mele, întoarceți-vă la Dumnezeul vostru Creator! Eliberați-vă din lanțurile infernale ale Satanei! Nu mai aveți mult timp la dispoziție, copiii Mei, jocurile sunt făcute; este urgent să vă asigurați salvarea: convertiți-vă!!! Cereți iertare pentru că ați jignit Iubirea voastră divină.

Dumnezeu Tatăl va exalta de bucurie pentru fiecare fiu care se va întoarce la El convertit și, îmbrățișându-l cu iubire, îi va spune: "Iată, Fiul Meu binecuvântat, Tatăl tău te iartă; intră și tu să te bucuri de Împărăția Mea de iubire și fericire veșnică, pregătită pentru toți copiii lui Dumnezeu!".

Nu mai pierdeți timpul, vă spun și vă repet: în scurt timp va izbucni Iadul pe Pământ.

Aveți puțin timp să Îmi cereți iertare pentru păcatele voastre și să vă salvați! Amin.

Dumnezeu salvează!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/08/15/a-breve-si-scatenera-linferno-sulla-terra/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere