duminică, 20 august 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 12, 13 și 14 august 2023

SÂMBĂTĂ, 12 AUGUST 2023

Repostat: Nu înțelegeți - 3 noiembrie 2020

    "O, poporul Meu, voi Mă întrebați ce va veni pe pământ, dar nu vă faceți timp pentru Mine. Îmi cereți să vă binecuvântez, dar nu vă supuneți nici măcar celui mai mic imbold din partea Mea. Spuneți că vreți pace, dar continuați în păcatul vostru.

   Dacă v-ați familiariza cu Sfântul Meu Cuvânt, ați înțelege de ce nu vă îndeplinesc cererile.

   Îmi face plăcere să-Mi binecuvântez copiii atunci când sunt ascultători de Mine. Când se supun cu bucurie corecției Mele. Atunci când se grăbesc să ajute pe altul la îndemnul Meu. Și Mă bucur să-i învăț pe cei care încă nu se supun că Eu ofer o cale mai bună. O cale a păcii și a vindecării.

   Oare încă nu înțelegeți, copiii Mei, că o mare parte din ceea ce experimentați se bazează pe ascultarea și neascultarea voastră față de Mine?".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=598307105798986&set=a.403808031915562

DUMINICĂ, 13 AUGUST 2023

Repostat: Sistemul mondial este pe cale să eșueze, 19 noiembrie 2016

   "Sunt pe cale să conduc pe mulți dintre ai Mei pe calea credinței. Ei vor avea nevoie de aceste cunoștințe pentru viitor.

  Aceasta este dorința Mea, poporul Meu, ca voi să luați aminte la Cuvântul Meu, pentru că v-am spus să trăiți în credință și nu prin vederea în Cuvântul Meu în multe locuri. Sistemul lumii este pe cale să eșueze și voi nu veți fi pregătiți dacă nu învățați acest lucru.

   Aceasta va fi o călătorie complicată pentru voi, pentru că v-ați obișnuit cu lumea în care trăiți pentru a supraviețui, așa că știți căile lumii, dar nu știți căile Mele.

   Eu doresc ca voi să învățați Căile Mele. Atunci, când va începe această schimbare, nu trebuie să intrați în panică, așa cum vor face cu siguranță alții în jurul vostru. Eu am moduri specifice de a asigura hrana poporului Meu atunci când acesta trăiește în credință, și nu-l dezamăgesc niciodată.

Înainte de sfârșitul acestui an, voi începe să mut o parte din poporul Meu pe căile credinței. Rămâneți calmi. Nu intrați în panică. Nu vă temeți, ci aveți încredere în Mine dacă sunteți unul dintre aceștia. Să știți că Eu sunt Tatăl vostru iubitor, că nu fac nimic fără motiv, că lucrez întotdeauna pentru binele vostru superior și că voi avea grijă de voi. Vă voi proteja și voi avea grijă de voi".

NOTĂ: Când Domnul a spus că sistemul lumii este pe cale să cedeze și că nu veți fi pregătiți dacă nu învățați acest lucru, am văzut toate industriile lumii și magazinele cu amănuntul, etc., ca pe o mare mașină care funcționează la viteză mare.

NOTĂ: Când Domnul a spus că voi începe să mut o parte din Poporul Meu în deplasări pe căile credinței înainte de sfârșitul acestui an, am văzut că vor urma pierderi de locuri de muncă.

LUNI, 14 AUGUST 2023 - Dacă aveți încredere în Mine

"În acest timp de cumpănă, judecățile Mele vor curge ca un râu peste America. Una va lovi, apoi alta și încă una, și încă una. Poporul Meu poate rămâne calm, deoarece nu are de ce să se teamă. Moartea pentru voi înseamnă reunirea cu Mine. Cei dintre voi care vor rămâne, o vor primi cu bucurie atunci.

Poporul Meu care umblă cu Mine va fi tratat cu mare milă, dacă și voi ați arătat milă față de alții. Eu pot îndepărta orice durere a morții, vă pot face îndrăzneți și fără frică dacă vă încredeți în Mine.

Nu aveți de ce să vă temeți".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=599357572360606&set=a.403808015248897

Un comentariu: