joi, 3 august 2023

O nouă boală a Coronei înconjoară lumea, 28 iulie 2023, Shelley Anna

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele angelice de protecție mă acoperă și mă protejează, de atacurile adversarilor de boli, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

Iubiților din această ultimă generație, luați aminte și ascultați. O nouă boală a Coronei înconjoară lumea, în timp ce simptomele mutațiilor încep să se răspândească. Căutați protecția de vindecare a Domnului care se găsește în sacramentalele Sale de credință care alungă infecția.

Medicamentele cerești ale uleiului binecuvântat, unite cu rugăciunile credincioșilor, vor chema Protecția Domnului și vor invoca prezența înconjurătoare a Îngerilor.

Națiunile se ridică unele împotriva altora, în timp ce începe Timpul Durerii.

Se dezvoltă formarea unui anti-regat, în care se va stabili sediul lui Antihrist. Fierul este amestecat cu lutul.

Vegheați așadar ca să vă întăriți în credința voastră în Isus Cristos, Răscumpărătorul nostru, ca să nu fiți prinși pe nepregătite, ca cei nesăbuiți care vor fi îngroziți de minunile mincinoase ale anticristului.

Intrați în Inima Sfântă a lui Isus unde veți fi acoperiți de Milostivirea Divină și adăpostiți în iubirea Sa neclintită.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata, împreună cu mulțimi de Îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

Confirmare din Scripturi

Și după cum degetele picioarelor erau o parte din fier şi o parte din lut, tot aşa domnia va fi în parte tare şi în parte fragilă. Daniel 2:42

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/july/28/a-corona-of-sickness-encircles-the-world/

Un comentariu: