joi, 10 august 2023

OMUL NU A DAT ATENȚIE IUBIRII CREATORULUI SĂU! - Carbonia, 6.08.2023

Voi ați fost în Sânul Meu: Eu v-am hrănit din Mine, v-am făcut oameni divini, ați crescut lăstari din Mine, până când un vânt puternic v-a măturat departe de Mine pentru a vă duce acolo unde Eu nu eram! Vânt blestemat!!! ...

Diavolul v-a luat la el, v-a transformat inimile voastre, v-a luat și v-a îndepărtat de Mine ... Săracii de voi!

Ați cedat iluziei unui zeu nenorocit și muritor, ați renunțat la viața veșnică, preferându-l pe Lucifer în locul Meu, Dumnezeul vostru Creator; ați pierdut tot Binele Meu și astfel au venit peste voi durerea și necazul.

Răul a pus stăpânire pe inima voastră, ați intrat în întuneric, ați fost hrăniți cu otrava lui Lucifer și, așa, slăbiți, fără Mine, nu v-ați mai putut întoarce la Mine!

Atrocitățile vieții muritoare au pus stăpânire pe omenire, acum sărăcită de darurile cerești, dezmembrată de Divinitatea Mea și nu a mai fost în stare de nimic, viața senină a dispărut, moartea întunecată a cuprins-o, a pus stăpânire pe omul necredincios Creatorului său și... a fost ruina lui.

Dumnezeu, în marea Sa Milostivire, nu s-a ascuns de om, ci a continuat să-l iubească și să-l cheme înapoi la Sine. Cel Veșnic S-a manifestat în istorie prin semne și minuni ... dar omul nu a dat atenție iubirii Creatorului său și a continuat, în mizeria lui trupească, să lupte împotriva Binelui, preferând Răul.

În acest timp al sfârșitului, Domnul va interveni cu putere pentru a lua înapoi tot ceea ce Îi aparține! Lupta dintre Bine și Rău va fi dificilă, dar Dumnezeu are deja victoria Sa.

Iubiți-L pe Dumnezeul vostru Creator: nu puneți niciun obstacol în calea marii Sale Milostiviri!

Prosternați-vă în fața Lui și cereți-I iertare pentru a fi din nou admiși la Viață.

Inima Mea Sfântă bate, bătăile ei sunt Iubire, Iubire pentru toți Copiii Săi: ... întoarceți-vă la Mine, acum, copiii Mei! Nu vă pierdeți în întuneric!... În curând va fi doar plâns și scrâșnire de dinți.

Yahwe

https://colledelbuonpastore.eu/2023/08/07/luomo-non-mise-attenzione-allamore-del-suo-creatore/

Un comentariu: