marți, 31 octombrie 2023

FORȚELE RĂULUI SUNT DEZLĂNȚUITE – Carbonia, 23.10.2023

Viața Mea pentru voi!

Iubiții Mei copii, este Tatăl care vă vorbește: iată, a sosit timpul intervenției Mele!

Nu mai așteptați, pentru că dintr-o dată totul se va schimba.

Pregătiți-vă inimile, organizați cenacluri de rugăciune.

Noaptea se va întuneca, frigul va pătrunde în sufletele celor care sunt departe de Mine. Trăiți acest timp ca pe ultimul: nu vă lăsați agățați de lucrurile lumii; viața pe această Planetă se va schimba brusc și nu veți mai avea nimic altceva decât ceea ce posedați.

Îmbrățișați Sfânta Evanghelie! Iubiți-L pe Domnul vostru Dumnezeu: prosternați-vă în fața Lui cu rugăminți de iertare pentru păcatele pe care le-ați comis; această Umanitate este acum lipsită de bine.

Iubitele Mele creaturi: Creatorul vostru este cel care vine încă să vă implore convertirea, întoarcerea voastră la Mine, nu fiți nesăbuiți!

Adevărul este în Mine, nu există alte legi de urmat decât a Mea, nu schimb nimic din Cuvântul Meu care este Unul și "Unul" va rămâne pentru totdeauna.

Vă scriu din nou prin acest profet al Meu atât de chinuit.

Vă cer harul de a-l asculta, pentru că el vă aduce Spusele Mele, chemările Mele de a vă schimba viața, de a abandona luminile acestei lumi pentru Lumina Adevărată, "cea" care salvează!

Acest timp este unul de rugăciune puternică și neîncetată: forțele răului sunt dezlănțuite,  ele vor răvăși multe suflete, vor sufla în ele otrava morții.

Îmbrăcați-vă cu Mine, Eu sunt Calea, Adevărul și Viața, cine crede în Mine este mântuit! .... Numai EU SUNT!

EU SUNT!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/10/30/le-forze-del-male-sono-scatenate/

Un comentariu: